ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Την Παρασκευή, 4 Απριλίου 2025, οι μαθήτριες και οι μαθητές της Γ’ Τάξης της ειδικότητας «Υπάλληλος Διοίκησης και Οικονομικών Υπηρεσιών» του τομέα Οικονομίας & Διοίκησης καθώς και της ειδικότητας «Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής» του τομέα Πληροφορικής του Πρότυπου ΕΠΑ.Λ. Άργους, πραγματοποίησαν διδακτική επίσκεψη στο τμήμα «Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας» του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, στην Τρίπολη. Η επίσκεψη υλοποιήθηκε στο πλαίσιο δράσεων επαγγελματικού προσανατολισμού και διασύνδεσης της επαγγελματικής εκπαίδευσης με την ανώτατη εκπαίδευση.

Οι μαθήτριες και οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από μέλη του διδακτικού προσωπικού του τμήματος σχετικά με τα προγράμματα σπουδών, τις δυνατότητες συνέχισης των σπουδών τους, καθώς και τις επαγγελματικές προοπτικές του κλάδου της διοίκησης και των οικονομικών επιστημών. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου.

Η δράση αυτή αποτέλεσε σημαντική εμπειρία για τους μαθητές, καθώς τους έδωσε την ευκαιρία να έρθουν σε άμεση επαφή με το πανεπιστημιακό περιβάλλον και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους γύρω από το αντικείμενο των σπουδών τους.

Η Διεύθυνση και το Εκπαιδευτικό Προσωπικό του Π.ΕΠΑ.Λ. Άργους ευχαριστούν θερμά τον κ. Χαράλαμπο Καριοφύλλα, μέλος ΕΔΙΠ του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας της Σχολής Οικονομίας και Τεχνολογίαςτου Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, για τη θερμή υποδοχή και τη συνεργασία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Αποκλειστικό βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο δυστύχημα στην Πάτρα

AGGELOS DRITSAS

ΠΑΣΟΚ : Κοπή πίτας της Τ.Ο. Παλαιού Φαλήρου

AGGELOS DRITSAS

Ένας Δεσμός Αγάπης στο Άργος – 182η εθελοντική αιμοδοσία

AGGELOS DRITSAS

Δήμος Άργους-Μυκηνών : Στην πόλη του Άργους βρέθηκε σήμερα η Υπουργός Πολιτισμού κ. Λίνα Μενδώνη

AGGELOS DRITSAS

Δημήτριος Ορφανός : Υποδεχθήκαμε σήμερα στο Δημαρχείο, τον Δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα

AGGELOS DRITSAS

Άγιος Βασίλειος Άργος

AGGELOS DRITSAS

Διαμαρτύρεται ο Εμπορικός Σύλλογος Άργους για την μεταφορά της Δ.Ο.Υ

AGGELOS DRITSAS

Ο ΑΟ Ερμιονίδας επικράτησε με 79-69 του Παναργειακού

AGGELOS DRITSAS

ΤΡΑΓΙΚΟ: Ανήλικος πήρε την νταλίκα του πατέρα του και σκότωσε 15 χρονο

AGGELOS DRITSAS

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Κίου σας καλεί την Κυριακή 31 Μαρτίου

AGGELOS DRITSAS

Θωμάς Σκούρτης: Έφυγε από τη ζωή ένας σπουδαίος Έλληνας, ο Βαρδής Βαρδινογιάννης.

AGGELOS DRITSAS

Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ ΕΦΚΑ Αργολίδας: Δράση οικονομικής ενίσχυσης για τους πλημμυροπαθείς

AGGELOS DRITSAS