ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Συναντηθήκαμε σήμερα με τα μέλη του Μορφωτικού Συλλόγου Νέας Κίου, προκειμένου να τους ενημερώσουμε για την αναγκαιότητα μεταστέγασής τους, στο πλαίσιο της υλοποίησης της δέσμευσης του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη για την ίδρυση του νέου Αστυνομικού Τμήματος Νέας Κίου, μιας δέσμευσης που έγινε δημόσια δια στόματος του κ. Υπουργού πριν λίγους μήνες.

Εξαντλήσαμε κάθε περιθώριο αναζήτησης εναλλακτικής λύσης για τη στέγαση του Αστυνομικού Τμήματος, όμως η επιλογή του δημοτικού χώρου όπου στεγάζεται σήμερα το Δημοτικό Ωδείο και ο Μορφωτικός Σύλλογος είναι μονόδρομος.

Προτείναμε στον Σύλλογο εναλλακτικές λύσεις για τη μεταστέγασή του, επιλογές που σε ορισμένες περιπτώσεις έχουν και προσωπικό – πολιτικό κόστος.

Τους γνωστοποιήσαμε επίσης πως ο Δήμος Άργους – Μυκηνών αναλαμβάνει να στηρίξει, τόσο τη μεταφορά, όσο και τη διαμόρφωση του νέου χώρου.

Ο Μορφωτικός Σύλλογος όπως και κάθε σύλλογος, δεν ταυτίζεται με τους τοίχους και τα κτίρια.

Είναι οι άνθρωποί του, το έργο του, η ιστορία του και η προσφορά του.

Αυτά είναι που κρατούν ζωντανή την πολιτιστική του ταυτότητα και σίγουρα όχι οι αυλές και τα τετραγωνικά.

Είμαστε σίγουροι ότι σε αυτή μας την προσπάθεια θα έχουμε μαζί και τον Μορφωτικό Σύλλογο της Νέας Κίου, όπως έχει ταχθεί και η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων.

Γιατί η ασφάλεια των πολιτών είναι αδιαπραγμάτευτη.

Το Αστυνομικό Τμήμα στη Νέα Κίο αποτελεί αίτημα δεκαετιών και είμαστε σίγουροι πως κανείς δεν θα το υπονομεύσει.

Ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών

Γιάννης Μαλτέζος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

ΑΡΓΟΣ : Σήμερα η πόλη έβαλε τα γιορτινά της. ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

AGGELOS DRITSAS

Ας βοηθήσουμε τον Νίκο από το Άργος που δίνει μάχη για να ξεπεράσει τα προβλήματα υγείας

AGGELOS DRITSAS

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

AGGELOS DRITSAS

Παράταση ως τις 29 Φεβρουαρίου για την εγκατάσταση POS από τους νέους υπόχρεους

AGGELOS DRITSAS

ΤΟΛΟ: Γιόρτη Ζωοδόχου Πηγής στο εκκλησάκι του Δασκαλειού.

AGGELOS DRITSAS

Τα Άγια Θεοφάνιαστο Δήμο Άργους – Μυκηνών.

AGGELOS DRITSAS

Το Πάρκο του Αη Βασίλη άνοιξε τις πύλες του!

AGGELOS DRITSAS

Ανάβουν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στα Φίχτια Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Βασίλης Γ. Σιδέρης: Πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων

AGGELOS DRITSAS

50 εστιατόρια σέρβιραν στους τουρίστες σπορέλαιο με χλωροφύλλη και βήτα καροτίνη

AGGELOS DRITSAS

Στο Κλειστό Γυμναστήριο “Γεώργιος και Ευαγγελία Μπουρνάκη” στην Ερμιόνη

AGGELOS DRITSAS

Τον πολυαγαπημένο & σεβαστό μας Σύζυγο , Πατέρα & Υιό Χρήστο Ιωα . Βασιλείου (ΤΣΙΤΣΟΣ ) ετών 59 αποχαιρετούμε

AGGELOS DRITSAS