ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Αλλαγές γίνονται στο δίπλωμα οδήγησης για τους 70άρηδες οδηγούς αναφορικά με το καθεστώς που προβλέπει τη χορήγηση δυνατότητας οδήγησής τους.

Ειδικότερα, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προωθεί οδηγία με βάση την οποία οι οδηγοί που κλείνουν τα 70 έτη θα πρέπει να περνούν από εκτενέστερους και πιο αυστηρούς ιατρικούς ελέγχους ενώ στο τραπέζι των διαβουλεύσεων έχει πέσει και η πρακτική εξέταση οδήγησης.

Ειδικά για το θέμα της πρακτικής εξέτασης πολλά κράτη-μέλη έχουν επιχειρήσει στο παρελθόν να το υιοθετήσουν, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, αλλά δυστυχώς ποτέ δεν εφαρμόστηκε για πολλούς και διάφορους λόγους.

Μέχρι σήμερα στην ΕΕ δεν υπάρχει όριο ηλικίας στην άδεια οδήγησης και ο νόμος ορίζει ότι με τη συμπλήρωση του 65ου έτους της ηλικίας οι οδηγοί πρέπει να εξετάζονται από 2 γιατρούς ανά τριετία, ενώ με τη συμπλήρωση των 80 χρονών κάθε 2 έτη απαιτείται η εξέταση του οδηγού από περισσότερες ειδικότητες γιατρών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Τα Σωματεία Εργαζομένων της Δ.Ε.Υ.Α. Άργους – Μυκηνών και της Δ.Ε.Υ.Α. ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Σπαρακτικό γράμμα στο ρολόι της ΔΕΗ: «Σε παρακαλώ πολύ, μην κόβεις το ρεύμα, έχω άρρωστο»

AGGELOS DRITSAS

Αργολίδα: Οι αγρότες ενίσχυσαν τις δυνάμεις τους – Κλιμακώνουν τις δράσεις τους BINTEO REPORTAZ

AGGELOS DRITSAS

Ξεσήκωσε το Ναύπλιο ο Κωνσταντίνος Αργυρός – Πλήθος κόσμου στη μεγάλη συναυλία ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά στην Άνω Επίδαυρο

AGGELOS DRITSAS

Μαρινέλλα: Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση μετά την κατάρρευση επί σκηνής ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Μουσικός Σύλλογος Ερμιόνης

AGGELOS DRITSAS

Β’ Εθνική Γυναικών Aποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής και η βαθμολογία

AGGELOS DRITSAS

Eπισκεφτήκαμε το γηροκομείο Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Οι σπουδάστριες της ειδικότητας ΒΟΗΘΟΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΩΝ ΠΡΩΙΜΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ

AGGELOS DRITSAS

Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών, στο πλαίσιο της συνεχούς μέριμνας για την προστασία των αδέσποτων ζώων,

AGGELOS DRITSAS

23η εθελοντική αιμοδοσία στην Άρια Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS