ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV – ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το επόμενο iPad Mini θα αντιμετωπίσει το πρόβλημα με το “Jelly Scrolling” στην οθόνη

Το 2021, η Apple δήλωσε ότι το πρόβλημα, όπου οι εικόνες και το κείμενο στην οθόνη εμφανίζονται εκτός κλίματος, ήταν “φυσιολογική συμπεριφορά”. Προφανώς όμως άλλαξε γνώμη και θα το διορθώσει στο iPad mini της επόμενης γενιάς.

Το επόμενο iPad mini δεν θα έχει τόσο μεγάλο πρόβλημα με το “jelly scrolling”.

Το “Jelly scrolling” αναφέρεται στο σκίσιμο της οθόνης, όπου οι εικόνες και το κείμενο στη μία πλευρά της οθόνης μπορεί να φαίνεται ότι έχουν κλίση προς τα κάτω λόγω του ότι έχουν διαφορετικό ρυθμό ανανέωσης. Όταν συμβαίνει αυτό, μπορεί να φαίνεται ότι η μία πλευρά της οθόνης ανταποκρίνεται πιο γρήγορα στο άγγιγμά σας από την άλλη.

Το πρόβλημα εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην 6η γενιά του iPad mini τον Σεπτέμβριο του 2021. Εκείνη την εποχή, οι χρήστες υπέθεσαν ότι το πρόβλημα ήταν σφάλμα λογισμικού ή κατασκευαστικό ελάττωμα- ωστόσο, η Apple δήλωσε ότι πρόκειται για “φυσιολογική συμπεριφορά” για τις οθόνες LCD που ανανεώνονται γραμμή προς γραμμή.

Σύμφωνα με διαρροή στο Weibo, το iPad mini έβδομης γενιάς θα διαθέτει ένα περιστρεφόμενο συγκρότημα οθόνης για να μειωθεί η επίδραση του προβλήματος στη συσκευή, αναφέρει το MacRumors. Το πρόβλημα τείνει να συμβαίνει μόνο όταν η συσκευή βρίσκεται σε λειτουργία πορτραίτου.

Πέρα από την επίλυση του jelly scrolling, ο ίδιος leaker αναφέρει ότι η νεότερη έκδοση της συσκευής θα χρησιμοποιεί το τσιπ A16 Bionic και θα έχει βελτιώσεις στην μπροστινή κάμερα.

Η έβδομη γενιά του iPad mini αναμένεται να ανακοινωθεί αργότερα αυτόν τον μήνα. Πέρα από το νέο tablet, περιμένουμε επίσης να δούμε μια έκτη γενιά του iPad Air με chip M2 καθώς και μια ενημερωμένη έκδοση του Apple Pencil που προσφέρει φόρτιση μέσω USB-C αντί για το ιδιόκτητο καλώδιο Lightning της Apple.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Η συνέντευξη του Πέτρου Τατούλη στην εφημερίδα ”Θάρρος News”

diktio

ΤΑΣΟΣ ΧΡΟΝΗΣ – ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ

admin

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αιγίου

admin

Το πρόγραμμα των αγώνων του 22ου Δρόμου Αργολικού Κόλπου

admin

Εικόνες αποκάλυψης από τον τρομακτικό σεισμό στην Ιαπωνία – Σχίστηκαν στα δύο οι δρόμοι

admin

Πυρκαγιές: Σε κατάσταση κινδύνου κατηγορίας 3 η Αργολίδα και την Τρίτη 29/8

admin

Επίσκεψη του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου Αργολίδας στις πολύχρυσες Μυκήνες

admin

Κρανιδιώτικη Αποκριά = Κρανιδιώτικη Λύριζα! >LIVE BINTEO

AGGELOS DRITSAS

«Ημέρας της Αστυνομίας» από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου

diktio

Τα προβλήματα της εκπαιδευτικής κοινότητας

admin

Αποδεκτή η παραίτηση του προέδρου του ΟΠΕΚΕΠΕ

admin

Κακοκαιρία: Χάρτες δείχνουν την πορεία της σε όλη την Ελλάδα

admin