ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV – ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ

Την Πέμπτη 30 Μαϊου είχαμε την μεγάλη χαρά να πραγματοποιήσει το σχολείο μας μια εκπαιδευτική εκδρομή στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου και ευρύτερα στον Αρχαιολογικό χώρο του Ασκληπιού Επιδαύρου.

Την επιμέλεια της εκδρομής είχε η διευθύντρια του Σχολείου μας κ Έφη Ντασκαγιαννη μετά από την ανάλογη έγκριση αυτής από το ίδρυμα Νεολαίας και Δίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας .
Επίσης είχαμε την χαρά να μας συνοδεύουν μέλη της εθελοντικής ομάδας του Λαογραφικού εργαστηρίου του Δήμου Ερμιονίδας μετά από πρόσκληση μας κατά την επίσκεψη μας στο δημιουργικό χώρο του εργαστηρίου την Τρίτη 28 Μαϊου.

Η επίσκεψη μας σε αυτόν τον καταπληκτικό, πολιτιστικό και αρχαιολογικό χώρο με την εξαίρετη ξενάγηση που είχαμε θα μας μείνει αξέχαστη.

Είμαστε τυχεροί που αυτό το μνημειο της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς είναι δίπλα μας βρίσκεται στον διπλανό και πάντα φιλόξενο Δήμο Επιδαύρου και σηματοδοτεί το αθάνατο Ελληνικό πνεύμα,την συνέχεια του πολιτισμού μας ,την αξία της ιστορικής συνέχειας,την αξιοποίηση αυτού του κρίσιμου συγκριτικού πλεονεκτήματος που διαθέτουμε για την ευρύτερη προοπτική του τόπου μας,της Αργολίδας

Οι ενήλικοι μαθητές του σχολείου,οι συνάδελφοι καθηγητές, ο κ Δημήτρης Αργειτης,η κ Γεωργία Νταλαμπυρα, οι φίλοι και οι φίλες της εθελοντικής ομάδας Λαογραφικού εργαστηρίου που μας συνόδευσαν πήραμε τον δρόμο της επιστροφής με τις καλύτερες δυνατές εντυπώσεις αποκτήσαμε γνώσεις , κερδίσαμε σε εμπειρίες, βάλαμε στόχους, δημιουργήθηκαν απορίες και προβληματισμοί γίναμε μια μεγάλη ομάδα άρα πετύχαμε όλους τους εκπαιδευτικούς και κοινωνικούς στόχους μας .

Καλή συνέχεια,ο τελευταίος σχολικός μήνας θα είναι γεμάτος από κοινωνικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες το οφείλουμε στους μαθητές μας, το οφείλουμε στην τοπική μας κοινωνία.

Τάσος Λάμπρου
Καθηγητής κοινωνικής εκπαίδευσης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Αντώνης Λυμπέρης: Την Κυριακή δεν ψηφίζουμε κόμματα ούτε φίλους – Ψηφίζουμε περιφερειάρχη τον Πέτρο Τατούλη

AGGELOS DRITSAS

Καλό του ταξίδι. 103 χρονών ας αξιωθούμε να πάρουμε τα χρόνια του.

AGGELOS DRITSAS

Τελετή αποφοίτησης στην Σχολή Τουρισμού Άργους BINTEO

AGGELOS DRITSAS

ΕΝΔΗΕΡ: Σας περιμένουμε στα εγκαίνια του εκλογικού μας κέντρου την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου

AGGELOS DRITSAS

Redmi K70 & K70 Pro: Αποκαλύφθηκε ο σχεδιασμός και οι χρωματικές επιλογές

AGGELOS DRITSAS

Εκπαιδευτικά Προγράμματα – Δραστηριότητες από τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Πούλησε 19χρονη για νύφη για 1.000 ευρώ!

AGGELOS DRITSAS

Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Ερμιονίδας

AGGELOS DRITSAS

Δ. Ορφανός: Προσιτή πρόσβαση όλων των παιδιών σε ασφαλείς δομές – Να δημιουργηθεί βρεφονηπιακός σταθμός στην Ασίνη και ΚΔΑΠ στο Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS

Χθες βράδυ γυρίσαμε το χρόνο..60 ολόκληρα χρόνια πριν.

AGGELOS DRITSAS

Φρίκη στον Πύργο: Με κατσαβίδι σκότωσε την 11χρονη ο θείος της – Σεσημασμένος για βιασμό ανηλίκου ο δράστης

AGGELOS DRITSAS

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ

AGGELOS DRITSAS