ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Υπεγράφη η σύμβαση για την ΕΟ Ναυπλίου – Λυγουριού | Έργο 1.000.000 ευρώ για την οδική ασφάλεια και την αναβάθμιση της Αργολίδας από την Δημήτρης Πτωχός – Περιφερειάρχης Πελοποννήσου

👉Ένα σημαντικό βήμα για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας και τη βελτίωση της καθημερινότητας κατοίκων και επισκεπτών της Αργολίδας πραγματοποιήθηκε με την υπογραφή της σύμβασης για το έργο «Συντήρηση – Οδική Ασφάλεια Εθνικού και Επαρχιακού Οδικού Δικτύου Περιφέρειας Πελοποννήσου», και συγκεκριμένα του υποέργου «Συντήρηση τμημάτων της Ε.Ο. 70 (Ναύπλιο – Λυγουριό)», προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ, που αφορά τμήματα του δρόμου Αγία Ελεούσα-Πυργιώτικα.

Η σύμβαση υπεγράφη από τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αργολίδας Βασίλη Σιδέρη, παρουσία υπηρεσιακών παραγόντων, σηματοδοτώντας την έναρξη ενός έργου με πολλαπλή αξία για την περιοχή.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός σε δήλωσή του επεσήμανε:

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου επενδύει με σχέδιο και συνέπεια σε ένα ασφαλές, σύγχρονο και λειτουργικό οδικό δίκτυο. Το συγκεκριμένο έργο ενισχύει την ασφάλεια των κατοίκων, εξυπηρετεί χιλιάδες επισκέπτες και αναδεικνύει τη σύνδεση των υποδομών μας με την πολιτιστική ταυτότητα του τόπου. Έργα σαν κι αυτό αποδεικνύουν έμπρακτα πώς η τεχνική επάρκεια και η πολιτική βούληση οδηγούν σε μετρήσιμα αποτελέσματα για τους πολίτες.

Από την πλευρά του, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Βασίλης Σιδέρης σημείωσε: «Πρόκειται για ένα έργο ουσίας, που καλύπτει πραγματικές ανάγκες και ενισχύει την καθημερινότητα των συμπολιτών μας. Η Αργολίδα αλλάζει με πράξεις και υποδομές που δημιουργούν ασφάλεια και αναπτυξιακή δυναμική».

📈Το έργο αφορά εργασίες βελτίωσης, αποκατάστασης και ενίσχυσης της οδικής ασφάλειας στο βασικό οδικό άξονα που συνδέει το Ναύπλιο με το Λυγουριό, εξυπηρετώντας καθημερινά τους μόνιμους κατοίκους, αλλά και χιλιάδες επισκέπτες που κατακλύζουν την περιοχή, ειδικά τους θερινούς μήνες.

Η συγκεκριμένη διαδρομή οδηγεί στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, έναν από τους σημαντικότερους πολιτιστικούς προορισμούς της χώρας και μνημείο παγκόσμιας εμβέλειας, ενισχύοντας τον στρατηγικό ρόλο του έργου στην ανάπτυξη του τουρισμού και της τοπικής οικονομίας.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συνεχίζει να υλοποιεί έργα ουσίας, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της κοινωνίας και προχωρώντας με σχέδιο, ταχύτητα και προοπτική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ναύπλιο: Επετειακές εκδηλώσεις για τα 202 χρόνια από την Απελευθέρωση της πόλης

AGGELOS DRITSAS

Ηλεκτρονικές οι κλήσεις της Τροχαίας – Τέλος το σβήσιμο

AGGELOS DRITSAS

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η χορευτική εκδήλωση στη Λυρκεία

AGGELOS DRITSAS

Στο Κουτσοπόδι Άργους ανάβουν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο με bazzar και με πολλές εκπλήξεις

AGGELOS DRITSAS

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΕΦΑΛΑΡΙ ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝ # ΜΑΡΤΙΟΣ 2024

AGGELOS DRITSAS

Στο Άργος ο πρόεδρος της Νίκης Δημήτρης Νατσιός ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ 

AGGELOS DRITSAS

 Σοβαρό το περιβαλλοντικό πρόβλημα της ρύπανσης του Αργολικού Κόλπου (βίντεο)

AGGELOS DRITSAS

ΑΠΟ ΤΑ ΙΡΙΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΠΟΥ ΑΝΕΤΡΑΠΗ

AGGELOS DRITSAS

Τροχαίο ατύχημα στη στροφή Τσεκρέκου στο Ναύπλιο ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Στο Ναύπλιο συναντηθήκαμε με φίλους και γνωστούς και ανταλλάξαμε απόψεις.

AGGELOS DRITSAS

Άργος: 410.000 ευρώ από την Περιφέρεια για ασφαλτόστρωση και συντήρηση του ορεινού οδικού δικτύου

AGGELOS DRITSAS

Ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός στην Έκθεση Τεγέας | Έργα, Καινοτομίες και Αναπτυξιακές Πρωτοβουλίες για την Πελοπόννησο

AGGELOS DRITSAS