ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Κατάφερε κάποια στιγμή να δει έναν εκ των βιαστών της και έδωσε τα χαρακτηριστικά του στις Αρχές

Μία 32χρονη κατήγγειλε πως έπεσε θύμα βιασμού από τέσσερις άνδρες, σε παραλία στα Αντίκυρα Βοιωτίας.

Σύμφωνα με την κατάθεσή της 32χρονης, ο βιασμός της έλαβε χώρα την Τετάρτη. Είχε δώσει ραντεβού στην παραλία του Αγίου Ισιδώρου στα Αντίκυρα με έναν άνδρα που είχε γνωρίσει το προηγούμενο βράδυ μέσω εφαρμογής γνωριμιών. Στις 11:00 το πρωί έφτασε με τη μηχανή της στην παραλία του Αγίου Ισιδώρου, όμως αντί να συναντήσει αυτόν την πλησίασε ένα μαύρο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα.

Ο ένας από τους άνδρες την πλησίασε, της έκλεισε το στόμα και τα μάτια και με την βοήθεια των υπολοίπων τριών την έβαλαν στο αυτοκίνητο. Στη συνέχεια σύμφωνα με την καταγγελία της, την μετέφεραν σε ερημική τοποθεσία, περίπου δέκα λεπτά από το σημείο αρπαγής και τη βίασαν.

Έπειτα την έβαλαν στο αυτοκίνητο και την οδήγησαν σε σημείο όπου βρισκόταν στα μισά περίπου της διαδρομής από εκεί που την άρπαξαν και την εγκατέλειψαν. Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, η 32χρονη κατάφερε κάποια στιγμή να δει έναν εκ των βιαστών της, δίνοντας τα χαρακτηριστικά του στους αστυνομικούς, κάνοντας λόγο για έναν ψηλό και καστανόξανθο άνδρα.

Την ίδια ώρα οι έρευνες για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των δραστών συνεχίζονται, ενώ αναμένεται και ιατροδικαστική εξέταση της 32χρονης.

Με πληροφορίες από ΣΚΑΙ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Aντιολισθητικές αλυσίδες: Ποιοι κινδυνεύουν με πρόστιμο – Πώς θα το αποφύγετε

AGGELOS DRITSAS

Με βαθύ σεβασμό και κατάνυξη, παραμονή της εορτής της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Συμπλοκή μεταξύ κρατουμένων στις αγροτικές φυλακές Τίρυνθας ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Συνταξιούχος δασκάλα δώρισε ασθενοφόρο στο νοσοκομείο και εξόπλισε Κέντρο Υγείας Κιλκίς

AGGELOS DRITSAS

Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος: Ευκαιρία δέσμευσης για διακοπή μιας βλαβερής συνήθειας

AGGELOS DRITSAS

Με δήθεν τροχαίο εξαπάτησαν ηλικιωμένη, της άρπαξαν 225.000 ευρώ!

AGGELOS DRITSAS

Το Αργείτικο Καρναβάλι 2025 ξεκινά αύριο Κυριακή 9 Φεβρουαρίου

AGGELOS DRITSAS

Ανοιχτή εκδήλωση για το κτιριακό ζήτημα του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

ΑΡΓΟΣ : Οκτώ νέα μωράκια φιλοξενούσε σήμερα το πρωί η μαιευτική κλινική του Νοσοκομείου μας

AGGELOS DRITSAS

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ

AGGELOS DRITSAS

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

AGGELOS DRITSAS

Μια πολύ ενδιαφέρουσα, ελπιδοφόρα συνάντηση για την αναβίωση του ιστορικού Σιδηροδρόμου

AGGELOS DRITSAS