www.AggelosDritsas.gr
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ ΜΥΚΗΝΩΝΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με συμμετοχή 700 αθλητών ολοκληρώθηκε το Artemisio Mountain Running στην Καρυά Αργολίδας

Με τη συμμετοχή άνω των 700 αθλητών σε όλες τις διαδρομές και την παρουσία τουλάχιστον 1500 ατόμων στο χωριό της Καρυάς, έριξε χθες το απόγευμα αυλαία ο 5ος αγώνας ορεινού τρεξίματος με την επωνυμία Artemisio Mountain Running.

Κορυφαίοι αθλητές του ορεινού τρεξίματος και όχι μόνο, έλαβαν μέρος στον γνωστό αγώνα, με τις απαιτητικές διαδρομές και το σκληρό τερέν του Αρτεμισίου Όρους.

Οι καιρικές συνθήκες επέτρεψαν το πέρασμα από την κορυφή του βουνού, γεγονός που εντυπωσίασε τους συμμετέχοντες του 26Κ, καθώς η θέα, αλλά και η δυσκολία του περάσματος είναι μοναδικές!

Η υψηλή ποιότητα παροχών, αλλά και το επαγγελματικό επίπεδο στησίματος της όλης διοργάνωσης, ενθουσίασαν αθλητές και επισκέπτες, δίνοντας για μια ακόμη χρονιά το σύνθημα ότι το #AMR δίκαια συγκαταλέγεται στους κορυφαίους δρομικούς αγώνες της Ελλάδας και όχι μόνο!

Νικητής του αγώνα των 26Κ (γενική κατηγορία) αναδείχθηκε ο κορυφαίος αθλητής Δημήτρης Θεοδωρακάκος, με χρόνο 02:51:10, ενώ στη δεύτερη και τρίτη θέση τερμάτισαν ο Γιώργος Λουφέκης (χρόνος 02:54:51) και ο Γιώργος Δημουλάς (χρόνος 02:55:41) αντίστοιχα.

Νικήτρια του αγώνα των 26Κ (γενική κατηγορία) αναδείχθηκε η Ζωή Σταμούλη με χρόνο 03:31:54, ενώ τη δεύτερη και την τρίτη θέση κατέλαβαν η Μαρία Φωστίνη (χρόνος 03:56:16) και Λεμονιά Παναγιώτου (χρόνος 04:00:51) αντίστοιχα.

Στον αγώνα των 12Κ (γενική κατηγορία) νικητής στους άνδρες αναδείχθηκε ο Γιώργος Διαλεκτός και στις γυναίκες η Μαρία Μάλαϊ, με τα αποτελέσματα να διαμορφώνονται ως εξής:

ΑΝΔΡΕΣ 12Κ
1. Γιώργος Διαλεκτός (χρόνος 01:10:25)
2. Κωνσταντίνος Τσουκανάς (χρόνος 01:11:42)
3. Βασίλης Μαυριανός (χρόνος 01:13:16)

ΓΥΝΑΙΚΕΣ 12Κ
1. Μαρία Μάλαϊ (χρόνος 01:18:42)
2. Νίκη Ζιώγα (χρόνος 01:22:58)
3. Τσβετελίνα Πέτροβα (χρόνος 01:28:45)

Στον νεοσύστατο αγώνα των 5Κ νικητής στους άνδρες αναδείχθηκε ο Παναγιώτης Γκόφας (χρόνος 00:21:26), ενώ στις γυναίκες η Άννα Μαρία Σάρρα (χρόνος 00:24:29).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Δ. Ορφανός: Προχωρούμε με προσεκτικά βήματα μέχρι την πλήρη ανάληψη των καθηκόντων μας

AGGELOS DRITSAS

Φεστιβάλ Ακροναυπλίας του Δήμου Ναυπλιέων, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Θοδωρή Γκόνη. ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ : ΟΧΙ σκουπίδια εκτός κάδων ή από πάνω τους!

AGGELOS DRITSAS

Σοβαρό τροχαίο στον δρόμο Λυγουριού – Επιδαύρου: Ο Δήμαρχος βοήθησε στον απεγκλωβισμό της οδηγού BINTEO

AGGELOS DRITSAS

Χρόνια πολλά σε δασκάλους, καθηγητές

AGGELOS DRITSAS

Τρεις Αστυνομικές Ενώσεις από την Αργολίδα διοργανώνουν κοινή δράση συγκέντρωσης βοήθειας για τους πλημμυροπαθείς

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο : Ανοιχτή συνάντηση για την παλιά πόλη συγκάλεσε το Τοπικό Συμβούλιο

AGGELOS DRITSAS

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

AGGELOS DRITSAS

Εφυγε από τη ζωή ο Ιάσων Τριανταφυλλίδης

AGGELOS DRITSAS

Πανναυπλιακός πρωταθλητής στην Α1 κατηγορία Αργολίδας ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Κάλαντα από το Χορωδιακό Εργαστήρι Ναυπλίου στις Αγροτικές Φυλακές Τίρυνθας

AGGELOS DRITSAS

Το Γαϊτανάκι της Χορευτική Ομάδα Ερμιόνης ταξιδέψει και φέτος στην αποκριάτικη παράδοση

AGGELOS DRITSAS