ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΔΗΜΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δημιουργείται Βάση Ετοιμότητας της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Αργολίδας στην Ερμιονίδα

Γίνε εθελοντής διασώστης στην Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αργολίδας στην προσπάθειά μας για δημιουργία Βάση Ετοιμότητας στην Ερμιονίδα.

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης καλωσορίζει στην κοινότητά της όλους όσους θέλουν να δραστηριοποιηθούν σαν εθελοντές διασώστες και να προσφέρουν ο καθένας, όπως κι όσο μπορεί.

Όλοι μπορούν να βοηθήσουν στα πλαίσια των δυνατοτήτων τους!

Αυτό που χρειάζεται κάποιος για να ενταχθεί στην ομάδα μας είναι να έχει αναπτυγμένο το ομαδικό πνεύμα, όρεξη για εθελοντική εργασία, και προπαντός να έχει αναπτυγμένο το αίσθημα της υπευθυνότητας. Η βοήθεια που μπορεί να προσφέρει κάποιος είναι σαν ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΕΟΔ, ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΟΔ, ΧΟΡΗΓΟΣ, αλλά και μέσω των κοινωνικών δικτύων κοινοποιώντας τις δημοσιεύσεις μας.

Για να γίνει κάποιος μέλος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης απαραίτητη προϋπόθεση είναι η συμμετοχή στη Σχολή Βασικής Εκπαίδευσης στη διάρκεια της οποίας ο υποψήφιος διασώστης λαμβάνει βασική γνώση για οτιδήποτε αφορά τη διάσωση σε όλα τα φυσικά πεδία: βουνό, υγρό στοιχείο, αστικά ή μη πεδία σε περιπτώσεις μαζικών καταστροφών. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ξεκινά με τη σχολή αυτοπροστασίας και εκτάκτων αναγκών, την οποία μπορούν να παρακολουθήσουν όλοι, ενώ όσοι επιθυμούν να γίνουν μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης μπορούν να συνεχίσουν στη Σχολή Βασικής Εκπαίδευσης.

Η Σχολή Βασικής Εκπαίδευσης περιλαμβάνει τόσο θεωρητικά όσο και πρακτικά μαθήματα, έτσι ώστε ο εκπαιδευόμενος να λάβει όσο το δυνατόν περισσότερο πλήρη και σφαιρική γνώση και να έρθει σε επαφή με τη φύση, εκεί δηλαδή όπου θα κληθεί να επιχειρήσει στο μέλλον.

Οι ενδιαφερόμενοι για την εγγραφή νέου μέλους για την στελέχωση της Βάσης Ετοιμότητας Ερμιονίδας, χρειάζεται να συμπληρώσουν μια αίτηση και μια υπεύθυνη δήλωση, στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Κρανιδίου η στο γραφείο της Κ.Ε.Α.Π. Δήμου Ερμιονίδας.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας – Πληροφορίες

Δημαρχείο: 2754360001 & 27543 60030 – Ελένη Αντωνοπούλου, Δευτέρα – Παρασκευή 9:00 – 15:00

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν την αίτησή συμμετοχής τους και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

E-mail: keapde2011@yahoo.gr

Αίτηση:DECLARATION

Υπεύθυνη Δήλωση: Scan_0002_converted_by_abcdpdf

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 6971620592 – Δαμιανός Νάκος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Άρης Μουγκοπέτρος: Η νέα φωτογραφία από το νοσοκομείο με το «δεμένο» χέρι

AGGELOS DRITSAS

Δήμος Άργους Μυκηνών: Κούλουμα σε Νέα Κίο και Κουτσοπόδι!

AGGELOS DRITSAS

2η Συνέλευση για το Νερό στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Φιλαρμονική στη Φρέγκαινα ;

AGGELOS DRITSAS

Υπεγράφη η σύμβαση για την ΕΟ Ναυπλίου – Λυγουριού | Έργο 1.000.000 ευρώ

AGGELOS DRITSAS

Χθες το βραδυ μες στην κακοκαιρια βρηκα στη μεση του δρομου αυτο το σκυλακι..

AGGELOS DRITSAS

Κακοκαιρία σε Αργολίδα : Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο οδικό δίκτυο

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Άθλος από τον Σταύρο Σμυρλή – Θα κολυμπήσει 60χλμ για 5 συνεχόμενες μέρες

AGGELOS DRITSAS

Αργολίδα: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε δέντρο και έκοψε κολώνα της ΔΕΗ

AGGELOS DRITSAS

Ο Δήμος Σπετσών ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά και ευγνωμοσύνη τη δωρεά δύο νέων οχημάτων πυροπροστασίας

AGGELOS DRITSAS

Αναγνωσταράς Παναγιώτης – Κωνσταντίνος Μάκαρης ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

AGGELOS DRITSAS

AΡΙΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ: Σοβαρό τροχαίο με τραυματισμό (ΦΩΤΟ-ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΒΙΝΤΕΟ )

AGGELOS DRITSAS