ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΔΗΜΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το Λύκειο Κρανιδίου συμμετείχε σε Μαθητικό Διαγωνισμό για τη Βιοηθική & την Τεχνοηθική

Το Γενικό Λύκειο Κρανιδίου την Πέμπτη 14/12/2023 συμμετείχε στον 2ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό για τη Βιοηθική & την Τεχνοηθική με θέμα «Αναζητώντας την Ηθική Τεχνο-Επιστήμη», που διοργάνωσε η Εθνική Επιτροπή Βιοηθικής & Τεχνοηθικής.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υβριδικά στο Συνεδριακό Κέντρο ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος και εξ αποστάσεως στο zoom.

Η ομάδα μας διακρίθηκε αποσπώντας το δεύτερο βραβείο με την εργασία της: «Εξερευνώντας τονβιοηθικό λαβύρινθο: Βλαστοκύτταρα» που περιλάμβανε μια επιστημονική προσέγγιση στη θεματική, ένα εικαστικό τμήμα απεικόνισης των ηθικών προβληματισμών καθώς και ένα ερευνητικό μέρος.

Οι μαθητές ΜαριάνΦλωρίν , Μαρία και Κατερίνα Νικολαΐδη με συντονίστρια την εκπαιδευτικό Αλεξανδρή Ελευθερία, φιλόλογο απέσπασαν πολύ θετικά σχόλια από τη κριτική επιτροπή για την πρωτοτυπία της προσέγγισης του θέματος.

Μία εξαιρετική ανταμοιβή για την προσπάθεια τους που ίσως σταθεί ένα εφαλτήριο για να ακολουθήσουν μια καριέρα καθηγητή- ερευνητή, στη Βιολογία ή ακόμα και στις Κοινωνικές – Ανθρωπιστικές Επιστήμες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Πυρκαγιά στην Κορινθία: Ολονύκτια μάχη με τις φλόγες για πυροσβέστες

AGGELOS DRITSAS

Σεισμός 4,8 Ρίχτερ κοντά στο Λεωνίδιο – Κλειστά τα σχολεία στον Δ. Ν. Κυνουρίας

AGGELOS DRITSAS

Καταψηφίστηκε η πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης με 157 κατά, 136 υπέρ

AGGELOS DRITSAS

Το εκκλησάκι του Αγίου Παϊσίου

AGGELOS DRITSAS

Καιρός: Νέο έκτακτο δελτίο – Χιόνια, βροχές και θυελλώδεις άνεμοι μέχρι το βράδυ

AGGELOS DRITSAS

T. ΛΑΜΠΡΟΥ: ΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ

AGGELOS DRITSAS

Πρώτη συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής Πελοποννήσου για το 2025

AGGELOS DRITSAS

Επίσκεψη της υποψήφιας Ευρωβουλευτού Ολυμπίας Τελιγιορίδου στο Δημαρχείο

AGGELOS DRITSAS

ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΓΕΙ… ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Δήμος Επιδαύρου: Ο Γιάννης Παρασκευόπουλος με τον Τάσο Χρόνη και με τη “Δύναμη Προοπτικής”

AGGELOS DRITSAS

Πρόσκληση για συμμετοχή στην Κατάδυση Του Τιμίου Σταυρού στη Νέα Κίο Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

AGGELOS DRITSAS