ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV – ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ

Αγανάκτηση από τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΝ Σωκράτη Δωρής φέρνει στην δημοσιότητα video με λύματα των κατοικιών και επιχειρήσεων της παλιάς πόλης του Ναυπλίου. Ο πρόεδρος από το προσωπικό του προφίλ, έξαλλος με αυτήν την αρνητική εικόνα,ζητά άμεσα από τους υπαίτιους να λογικευτούν και να κάνουν αίτηση για σύνδεση στο βιολογικό.

Δείτε την ανάρτηση του..

Η παλιά πόλη του Ναυπλίου, εδώ και χρόνια, εχει αποκτήσει δίκτυο απορροής λυμμάτων !!!

Σκοπός του έργου αυτού ήταν η προστασία των υδάτων του λιμένα Ναυπλίου από την μόλυνση αλλά και η απαλλαγή της παλιάς πόλης από την δυσοσμία !!! Δυστυχώς λόγω της παντελούς έλλειψης ελέγχων κατά τα τελευταία χρόνια και παράλληλα με την δημιουργία νέων καταλυμάτων, πανσιόν κλπ στις παρυφές της Ακροναυπλίας, κάποιοι ασυνηδειτοι έχουν συνδέσει τις αποχετεύσεις λυμμάτων των κατοικιών τους και επιχειρήσεων με το σύστημα ομβρίων υδάτων, με αποτέλεσμα τα λύμματα τους αντί να είναι συνδεδεμένα με το αποχετευτικό δίκτυο καί να οδηγηθούν στον βιολογικό καθαρισμό όπως θα άρμοζε αυτά τώρα να καταλήγουν στην θάλασσα. Ενημερώνουμε όλους αυτούς, ότι αμεσα ξεκινάει έλεγχος από συνεργεία της ΔΕΥΑ Ναυπλιέων και οι παραβάτες εκτός των προστίμων που θα τους επιβληθούν θα οδηγηθούν στις αρμόδιες αρχές με την κατηγορία της μόλυνσης του θαλάσσιου περιβάλλοντος !!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ενορία Αγίας Τριάδας Λυγουριού  

Tv

Και οι πατεράδες έχουν τη γιορτή τους!

AGGELOS DRITSAS

Πελοπόννησος: Κλοπές και ναρκωτικά στο αστυνομικό δελτίο

AGGELOS DRITSAS

1ο ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΑΡΓΟΥΣ – ΕΣΟ ΕΤΟΙΜΟΣ !

AGGELOS DRITSAS

Παναγιώτης Μπουλούκος

AGGELOS DRITSAS

ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ

AGGELOS DRITSAS

Σε κοινό περίπτερο Δήμοι της Πελοποννήσου στη 38η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού PHILOXENIA

AGGELOS DRITSAS

Βασίλης Γ. Σιδέρης Στην ημερίδα διαβούλευσης της 1ης Αναθεώρησης του Σχεδίου Διαχείρισης Κινδύνων Πλημμύρας του Υδατικού Ανατολικής Πελοποννήσου

Tv

Στο εδώλιο ο πατήρ Αντώνιος: Ολόκληρο το κατηγορητήριο – Οι άγριες κακοποιήσεις και τιμωρίες σε βάρος παιδιών της «Κιβωτού»

AGGELOS DRITSAS

ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΓΕΙ… ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Σαν σήμερα η συντριβή του στρατιωτικού ελικοπτέρου στη Κίναρο

AGGELOS DRITSAS

Χτες είχαμε τη χαρά να υποδεχτούμε στο σχολείο μας την εξαιρετική ηθοποιό

AGGELOS DRITSAS