ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Περιφερειακή Επιτροπή | Αποφάσεις για την προώθηση του τουρισμού, κοινωνικές δράσεις και μεταφορά μαθητών

Την Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής Πελοποννήσου, τόσο με φυσική παρουσία όσο και μέσω τηλεδιάσκεψης. Ο Πρόεδρος της Επιτροπής και Αναπληρωτής Περιφερειάρχης, Χρήστος Λαμπρόπουλος, παρουσίασε σημαντικά θέματα που αφορούν την Περιφέρεια και τις επιμέρους ενότητες.

Ο κ. Λαμπρόπουλος ανέφερε:

«Στη συνεδρίαση της Παρασκευής 12 Σεπτεμβρίου, η Περιφερειακή Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου εξέτασε μια σειρά σημαντικών θεμάτων για την ομαλή λειτουργία της Περιφέρειας. Ξεχωρίζω την έγκριση των πρακτικών της επιλογής αναδόχου για τη δράση προβολής και δικτύωσης της Περιφέρειας Πελοποννήσου με σκοπό τη διεθνή προβολή του προορισμού ‘Πελοπόννησος’. Επίσης, λάβαμε αποφάσεις για την έγκριση πρακτικών διαγωνισμών. Ιδιαίτερη σημασία έχει η έγκριση του εξοπλισμού για το εστιατόριο ‘Γεύμα Αγάπης’ στην Κόρινθο, καθώς στην περιοχή αυτή υλοποιούνται σημαντικά κοινωνικά έργα, όπως η Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων και το πρόγραμμα ‘Γεύμα Αγάπης’ στον Μητροπολιτικό Ναό του Αποστόλου Παύλου.

Κλείνοντας, να αναφέρω ότι με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, η Επιτροπή πήρε αποφάσεις για την ομαλή μεταφορά των μαθητών. Η διαδικασία εξελίσσεται ομαλά και την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε αποτίμηση για τυχόν θέματα που έχουν προκύψει, κυρίως λόγω τροποποιήσεων δρομολογίων.»

Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας – Τμήμα Προμηθειών

Εγκριση των Α & Β Πρακτικών της Επιτροπής Διαγωνισμού για το «Εστιατόριο Γεύμα Αγάπης» στην Κόρινθο.

Κεντρική Διοίκηση – Τμήμα Προμηθειών

Έγκριση πρακτικών της Επιτροπής Διενέργειας του ανοικτού, ηλεκτρονικού διαγωνισμού, κάτω των ορίων, με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει της βέλτιστης σχέσης ποιότητας-τιμής, με τίτλο «Δράσεις Διεθνούς Δικτύωσης για την ενίσχυση της προβολής του προορισμού Πελοπόννησος», στο πλαίσιο του έργου «Προώθηση Τουρισμού, Διαφήμιση με Ψηφιακά και Παραδοσιακά Μέσα/Παραγωγή Περιεχομένου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Η Αναγεννητική Γεωργία είναι το νέο πρόγραμμα που εφαρμόζεται  πλέον  στην Αγροτική Φυλακή Τίρυνθας

AGGELOS DRITSAS

Σπάρτη: Σκοτώθηκαν ακαριαία και τα τρία παιδιά,

AGGELOS DRITSAS

Ανάβαση στην κορυφή του Όρους Αραχναίου για την τέλεση εσπερινού

AGGELOS DRITSAS

Αθλητική ρεπόρτερ κατήγγειλε σεξουαλική παρενόχληση από… μασκότ ομάδας

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Νικητής στο σχολικό πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης 2024 το ΓΕΛ Βουλιαγμένης ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

AGGELOS DRITSAS

Ο Αστυνομικός Διευθυντής Αργολίδας Ευάγγελος Πιπέρης παραμένει στο βαθμό του Ταξίαρχου

AGGELOS DRITSAS

Η ημέρα λειτουργίας της λαϊκής αγοράς της ΔΚ Ναυπλίου μεταφέρεται την Παρασκευή 31/01/2025

AGGELOS DRITSAS

Πρώτη συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής Πελοποννήσου για το 2025

AGGELOS DRITSAS

Ενεεγυλ Αργολίδας : “Νεανική βία και Παραβατικοτητα-Προστατευουμε τα παιδιά μας”

AGGELOS DRITSAS

Ξεκινούν ξεναγήσεις σχολείων στο Ιστορικό Λαογραφικό Κέντρο Κρανιδίου

AGGELOS DRITSAS

 Ιερός Ναός Αγίου Λουκά Του Ιατρού.

AGGELOS DRITSAS

Νεκρός σε τροχαίο 20χρονος στρατιώτης – Η ενημέρωση του ΓΕΣ

AGGELOS DRITSAS