ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Μεγάλη συμμετοχή Φορέων στην ενημέρωση για την Ενεργειακή Κοινότητα Πελοποννήσου και το πρόγραμμα «ΑΠΟΛΛΩΝ»

Ολοκληρώθηκε, σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Πελοποννήσου, η διαδικασία ενημέρωσης των φορέων (Δήμοι, ΔΕΥΑ, ΓΟΕΒ-ΤΟΕΒ) σχετικά με τη δυνατότητα ένταξής τους στην Ενεργειακή Κοινότητα Πελοποννήσου και, μέσω αυτής, στο Πρόγραμμα ΑΠΟΛΛΩΝ.

Σκοπός των ενημερωτικών συναντήσεων ήταν η άμεση πληροφόρηση και ο συντονισμός όλων των δυνητικών δικαιούχων του προγράμματος. Η συμμετοχή ήταν σχεδόν καθολική, με έντονο ενδιαφέρον από τους φορείς να συμμετάσχουν στην Ενεργειακή Κοινότητα και το Πρόγραμμα ΑΠΟΛΛΩΝ, το οποίο στοχεύει στη μείωση του ενεργειακού κόστους έως και 50% για τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τις Δημοτικές Επιχειρήσεις Ύδρευσης και Αποχέτευσης, τους Οργανισμούς Εγγείων Βελτιώσεων, καθώς και για ευάλωτα νοικοκυριά.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Κυκλικής Οικονομίας, Αναστάσιος Αδαμόπουλος, δήλωσε:

«Ολοκληρώθηκε, σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες, η διαδικασία ενημέρωσης των φορέων που μπορούν να ενταχθούν στην Ενεργειακή Κοινότητα Πελοποννήσου και στο Πρόγραμμα ΑΠΟΛΛΩΝ. Στόχος μας είναι η μείωση του ενεργειακού κόστους και η ενεργειακή αυτονομία μέσω της συνεργασίας όλων των εμπλεκόμενων φορέων. Η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα συνεχίσει να διεκδικεί κάθε δυνατή χρηματοδότηση που οδηγεί σε μια πιο πράσινη, βιώσιμη και καθαρή ενεργειακή πολιτική».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Έρευνα GoodAffairs: Προβάδισμα Τατούλη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

AGGELOS DRITSAS

Κόρινθος: Νεκρός εντοπίστηκε νεαρός άντρας στο κανάλι του Ισθμού

AGGELOS DRITSAS

Κοσμοσυροή στη συναυλία με τον Νίκο Οικονομόπουλο στο Αργος ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ

AGGELOS DRITSAS

Επιμελητήριο Αργολίδας.

AGGELOS DRITSAS

Ανδριανός: Ξεκινούν οι εργασίες για τη σύνδεση της Αργολίδας με τον αυτοκινητόδρομο στα Δερβενάκια

AGGELOS DRITSAS

Με απόφαση Πτωχού ορίστηκε νέος Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

14η Πρόσκληση Συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής Δήμου Άργους-Μυκηνών την 15/04/2024

AGGELOS DRITSAS

Φιλικό του Παναργειακού με τον Παναθηναϊκό Β΄ στο ΔΑΚ Άργους

AGGELOS DRITSAS

Συγχαρητήρια από Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας της Δημοτικής Κοινότητας Κρανιδίου.

AGGELOS DRITSAS

Ακόμη μια επιτυχημένη εκδρομή ιστορικού ενδιαφέροντος στον Πύργο Βασίλισσας Αμαλίας

AGGELOS DRITSAS

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS