ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ Κ., 14 ΕΤΩΝ  

Η περιπέτεια της Μαρίας Ειρήνης Κ., 14 ετών, έληξε σήμερα 26/09/2024 δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν. Η Μαρία Ειρήνη Κ. βρέθηκε κοντά στο χωριό Αγία Τριάδα στο Ναύπλιο από τις αστυνομικές αρχές. Η ανήλικη είναι καλά στην υγεία της και οι συνθήκες της εξαφάνισης της διερευνώνται από τις Αρχές.

Να υπενθυμίσουμε πως η Μαρία Ειρήνη Κ. εξαφανίστηκε στις 21/09/2024 από την περιοχή του Ναυπλίου. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε στις 24/09/2024 και προχώρησε στην ενεργοποίηση του μηχανισμού Missing Kid Alert, κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της, καθώς συνέτρεχαν λόγοι που έθεταν την ζωή της σε κίνδυνο και πιθανόν υπήρχε εμπλοκή ενήλικου ατόμου.

«To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην Μαρία Ειρήνη Κ. και την οικογένειά της για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.

Παρακαλείσθε για την άμεση αφαίρεση της φωτογραφίας από όπου υπάρχει η ανακοίνωση της εξαφάνισης.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» με τη βοήθεια των Μ.Μ.Ε., των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών έχει κατορθώσει να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία και να βρει πολλά παιδιά τα οποία αναζητούνται. Καταλυτικό ρόλο παίζει συνήθως η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν τα παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι η εξαφάνιση ενός παιδιού ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει, διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων ανηλίκων. Ενημερωθείτε για τις διεθνείς συνεργασίες του Οργανισμού: http://www.hamogelo.gr/gr/el/diethneis-sinergasies/

Περισσότερες πληροφορίες:

Εθνικό Κέντρο για τις Εξαφανίσεις και τα Παιδιά Θύματα Εκμετάλλευσης

«Ευρωπαϊκή Γραμμή Για τις Εξαφανίσεις 116000»

e mail: 116000@hamogelo.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ναυπλίου πραγματοποίησε επίσκεψη σε ιστορικά σημεία του Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Παρουσίαση του βιβλίου του Δ. Κρίγγου: «Αυτοδιοίκηση και κρίση. Συνέπειες της κρίσης στις οικονομικές καταστάσεις του δήμου Άργους Μυκηνών»

AGGELOS DRITSAS

Εγκαινιάζεται το εκκλησάκι του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου στο Ναύπλιο BINTEO DRONE

AGGELOS DRITSAS

Νικηφόρο πέρασμα του Διομήδη Άργους από την Πυλαία

AGGELOS DRITSAS

Κρανίδι έγινε η έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων.

AGGELOS DRITSAS

ΚΕΡΑΝΗΣ | Από το ένδοξο παρελθόν στο θλιβερό παρόν ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Ακατάλληλες και χωρίς πιστοποιήσεις οι περισσότερες παιδικές χαρές του Δήμου Ναυπλιέων

AGGELOS DRITSAS

Επίσκεψη στο ΚΔΑΠ ΑμεΑ “Αριάδνη”

AGGELOS DRITSAS

12 ΜΑΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ

AGGELOS DRITSAS

Το Ναύπλιο στους 5 σταθμούς του φετινού RUN GREECE

AGGELOS DRITSAS

Η Αναγεννητική Γεωργία είναι το νέο πρόγραμμα που εφαρμόζεται  πλέον  στην Αγροτική Φυλακή Τίρυνθας

AGGELOS DRITSAS

Δείτε την Καρυά του Δήμου Άργους Μυκηνών χιονισμένη

AGGELOS DRITSAS