ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εφυγε από τη ζωή ο Ιάσων Τριανταφυλλίδης

Ο γνωστός δημοσιογράφος και κριτικός κινηματογράφου και τηλεόρασης αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας το τελευταίο διάστημα

Εφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 61 ετών, ο δημοσιογράφος και κριτικός κινηματογράφου και τηλεόρασης, Ιάσων Τριανταφυλλίδης. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπέστη ανακοπή ενώ βρισκόταν στο σπίτι του. Το τελευταίο διάστημα ο εκλιπών αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. 

Ο Ιάσων Τριανταφυλλίδης έχει γράψει πάνω από είκοσι βιβλία, μεταξύ άλλων για την ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου, του τραγουδιού, του μιούζικαλ, καθώς και βιογραφίες ανθρώπων από τον χώρο της Τέχνης.

Αρθρογραφούσε από το 1985 σε εφημερίδες και περιοδικά, ενώ έχει πραγματοποιήσει σειρά εκπομπών στο ραδιόφωνο, την τηλεόραση και πρόσφατα στο διαδίκτυο.

Εχει επίσης επιμεληθεί επανεκδόσεις παλαιού υλικού σε CD για ηθοποιούς και τραγουδιστές, όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη, η Τζένη Βάνου, η Σοφία Βέμπο, η Μαρινέλλα, ο Τόλης Βοσκόπουλος, ο Γιάννης Σπάρτακος, αλλά και του συνόλου της μουσικής του Νίκου Μαμαγκάκη για τον κινηματογράφο.

Στην τηλεόραση παρουσίασε το πρώτο πρωινό του MEGA («Κοκτέιλ»), καθώς και εκπομπές με συνεντεύξεις, αφιερώματα, μονογραφίες. Υπήρξε μέλος της κριτικής επιτροπής του «Να η ευκαιρία» και σχολιαστής σε ειδήσεις.

Αρθρογράφησε επίσης στην Εφημερίδα των Συντακτών, ενώ πραγματοποιούσε καθημερινή μεσημεριανή εκπομπή στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9,84 με τίτλο «Αθήνα, με ακούς;».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ (ΕΠΑΛ) ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ

AGGELOS DRITSAS

¨Η Φοίβη και η Ρόζα στο πρώτο τους ταξίδι¨

AGGELOS DRITSAS

ΓΙΟΡΤΗ ΨΑΡΑ 2025Στην ΚΟΙΛΑΔΑΗ Μεγαλύτερη Γιορτή της Ερμιονίδας !

AGGELOS DRITSAS

Το Κέντρο Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η.) του Δήμου Άργους – Μυκηνών

AGGELOS DRITSAS

Άνοιξε η πλατφόρμα για τα ακαθάριστα οικόπεδα – Όλη η διαδικασία βήμα βήμα

AGGELOS DRITSAS

Ημερίδα στο Άργος για την ανίχνευση διαρροών στο δίκτυο ύδρευσης

AGGELOS DRITSAS

21 τροχαία το Νοέμβριο στη Πελοπόννησο με δυο νεκρούς και 23 τραυματίες

AGGELOS DRITSAS

Οι πάγιες διεκδικήσεις του Αυτοδιοικητικού Κινήματος και το τακτικό συνέδριοτης Κ.Ε.Δ.Ε

AGGELOS DRITSAS

Ψηφίστηκε ο νέος “δικαστικός χάρτης” από τη Βουλή

AGGELOS DRITSAS

Με τεράστια επιτυχία η 12η Γιορτή Ροδιού στην Ερμιόνη

AGGELOS DRITSAS

Ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών στην εκδήλωση για την «Εναλλακτική Διαχείριση ΑΕΚΚ στα ιδιωτικά και δημόσια έργα στην Π.Ε. Αργολίδας»

AGGELOS DRITSAS

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΜΠΟΣΟΣ: Η ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣΑ

AGGELOS DRITSAS