ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Τέλος σε περισσότερα από 10 χρόνια ταλαιπωρίας και αδιαφορίας, ο δρόμος προς την Αγία Τριάδα επιτέλους ασφαλτοστρώνεται.

Ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων, που για καιρό έμενε χωρίς απάντηση, γίνεται σήμερα πραγματικότητα. Η σημερινή δημοτική αρχή, με τον Δήμαρχο Δημήτρη Ορφανό, έβαλε το έργο σε προτεραιότητα, ξεπερνώντας εμπόδια και καθυστερήσεις του παρελθόντος.

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργος Φραγκιουδάκης και η τεχνική υπηρεσία του Δήμου εργάστηκαν με σχέδιο και επιμονή, φέρνοντας ένα έργο με αντίκρυσμα για τους δημότες. Πρόκειται για ένα έργο που βελτιώνει την καθημερινότητα των κατοίκων και δείχνει στην πράξη τη δουλειά και τη δέσμευση της δημοτικής αρχής για καλύτερες υποδομές και ανάπτυξη στην περιοχή.

Το χρηματοδοτικό εργαλείο που χρησιμοποιήθηκε ήταν το έργο “Βελτίωση Οδικής ασφάλειας Δήμου Ναυπλιέων” που χρηματοδοτήθηκε από το Ταμείο Ανάκαμψης και συμβασιοποιήθηκε κατά τον Ιούλιο του 2023 από την προηγούμενη δημοτική αρχή, η οποία επέλεξε κατά τον χρόνο της πολυετούς θητείας της, να αγνοήσει το τεράστιο καθημερινό πρόβλημα των κατοίκων της περιοχής.

Η ολοκλήρωση της ασφαλτόστρωσης δεν είναι απλώς μια τεχνική παρέμβαση. Είναι απόδειξη ότι όταν υπάρχει πολιτική βούληση, τα προβλήματα λύνονται. Και οι κάτοικοι της Αγίας Τριάδας το βλέπουν πλέον στην πράξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Αργολίδα: Πέθανε ο δημοσιογράφος Πολύδωρος Δάκογλου

AGGELOS DRITSAS

Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου έχει τη χαρά να προσκαλέσει γονείς, μαθητές και φίλους της εκπαιδευτικής κοινότητας

AGGELOS DRITSAS

Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλίου 19 Φεβρουαρίου 2024 LIVE BINTEO

AGGELOS DRITSAS

Fair Play Αναπτυξιακό Φεστιβάλ Ποδοσφαίρου στο Ναύπλιο Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Συνάντηση με τον νέο αστυνομικό Διευθυντή Αργολίδας Κωνσταντίνο Λαθούρη

AGGELOS DRITSAS

ΣΤΑ ΜΥΚΗΝΑΪΚΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ…

AGGELOS DRITSAS

Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τους γονείς του και ταμπουρώθηκε στο σπίτι

AGGELOS DRITSAS

Ενημέρωση από τη Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας

AGGELOS DRITSAS

Στη Γαλλία ο Ν. Δένδιας για την τελετή καθέλκυσης της φρεγάτας «Κίμωνα»

AGGELOS DRITSAS

Όταν η επιστήμη “σήκωσε” τα χέρια. Ο Άγιος Βησσαρίωνας γεννήθηκε στο Πεταλίδι Μεσσηνίας

AGGELOS DRITSAS

Διήμερο εκδηλώσεων τιμής και μνήμης στον Ιωάννη Καποδίστρια

AGGELOS DRITSAS

Ιδιαίτερη ευλογία για το Ναύπλιο η παρουσία της Παναγίας της Φοβεράς Προστασίας

AGGELOS DRITSAS