ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Τέλος σε περισσότερα από 10 χρόνια ταλαιπωρίας και αδιαφορίας, ο δρόμος προς την Αγία Τριάδα επιτέλους ασφαλτοστρώνεται.

Ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων, που για καιρό έμενε χωρίς απάντηση, γίνεται σήμερα πραγματικότητα. Η σημερινή δημοτική αρχή, με τον Δήμαρχο Δημήτρη Ορφανό, έβαλε το έργο σε προτεραιότητα, ξεπερνώντας εμπόδια και καθυστερήσεις του παρελθόντος.

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργος Φραγκιουδάκης και η τεχνική υπηρεσία του Δήμου εργάστηκαν με σχέδιο και επιμονή, φέρνοντας ένα έργο με αντίκρυσμα για τους δημότες. Πρόκειται για ένα έργο που βελτιώνει την καθημερινότητα των κατοίκων και δείχνει στην πράξη τη δουλειά και τη δέσμευση της δημοτικής αρχής για καλύτερες υποδομές και ανάπτυξη στην περιοχή.

Το χρηματοδοτικό εργαλείο που χρησιμοποιήθηκε ήταν το έργο “Βελτίωση Οδικής ασφάλειας Δήμου Ναυπλιέων” που χρηματοδοτήθηκε από το Ταμείο Ανάκαμψης και συμβασιοποιήθηκε κατά τον Ιούλιο του 2023 από την προηγούμενη δημοτική αρχή, η οποία επέλεξε κατά τον χρόνο της πολυετούς θητείας της, να αγνοήσει το τεράστιο καθημερινό πρόβλημα των κατοίκων της περιοχής.

Η ολοκλήρωση της ασφαλτόστρωσης δεν είναι απλώς μια τεχνική παρέμβαση. Είναι απόδειξη ότι όταν υπάρχει πολιτική βούληση, τα προβλήματα λύνονται. Και οι κάτοικοι της Αγίας Τριάδας το βλέπουν πλέον στην πράξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Παρούσα στις Περιφερειακές εκλογές η Πράσινη Πελοπόννησος – Το ψηφοδέλτιο της Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

ΝΑΥΠΛΙΟ : Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιάννης Τζαρίμας μας ενημέρωσε

AGGELOS DRITSAS

Ν. Δένδιας: Ο Μεγαλόσταυρος του Τάγματος του Φοίνικος, στον εκλιπόντα Βαρδή Βαρδινογιάννη

AGGELOS DRITSAS

Γ. Φραγκιουδάκης: Άφησαν απλήρωτα τα τηλέφωνα στα σχολεία του Δήμου Ναυπλιέων

AGGELOS DRITSAS

5η Λευκή Νύχτα στο Ναύπλιο συνέντευξη τύπου

AGGELOS DRITSAS

 Κλείνουν τις Λαϊκές Αγορές οι έμποροι και συντάσσονται με τους αγρότες

AGGELOS DRITSAS

Στην εκκλησία κρύφτηκαν ηλικιωμένοι γονείς για να μην τους σκοτώσει ο γιος

AGGELOS DRITSAS

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά σε συσκευαστήριο φρούτων στο Βασιλικό Κορινθίας

AGGELOS DRITSAS

“Δώρα Αγάπης” στα μέλη του Συλλόγου Παραπληγικών Άργους

AGGELOS DRITSAS

Τραγωδία στην Τροιζηνία: Νεκρό αγόρι στο Διαβολογέφυρο

AGGELOS DRITSAS

Περιφέρεια Πελοποννήσου: Σε 1.770 εκλογικά τμήματα η μάχη της 2ης Κυριακής

AGGELOS DRITSAS

Χειροπέδες σε 63χρονο για παράνομη κατοχή κυνηγετικού όπλου στο Άργος

AGGELOS DRITSAS