– www.Dritsas.gr

Θερμές ευχαριστίες και συγχαρητήρια για την άμεση και ηρωική επέμβαση στην πυρκαγιά

Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια και τις βαθύτατες ευχαριστίες προς όλους όσοι συνέβαλαν καθοριστικά στην κατάσβεση της πρόσφατης πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στην περιοχή μας.

Ιδιαίτερη μνεία αξίζει στον υπάλληλο της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου μας, Αρη Μάρκου, ο οποίος, με αυταπάρνηση και αψηφώντας τον κίνδυνο, επιχείρησε με το γκρέιντερ μέσα στις φλόγες, συμβάλλοντας ουσιαστικά στον περιορισμό της φωτιάς.

Θερμές ευχαριστίες επίσης στον Πρόεδρο της Κοινότητας, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, στην Ελληνική Αστυνομία και σε όλους τους εθελοντές που στάθηκαν στην πρώτη γραμμή, με επαγγελματισμό, θάρρος και πνεύμα συνεργασίας.

Οι πράξεις αυτές αποδεικνύουν έμπρακτα το ήθος, την ευσυνειδησία και την αλληλεγγύη που χαρακτηρίζουν την τοπική μας κοινωνία.

Ο Δήμος Ναυπλιέων θα συνεχίσει να στηρίζει και να ενισχύει κάθε πρωτοβουλία που προστατεύει την ανθρώπινη ζωή, τη δημόσια περιουσία και το φυσικό περιβάλλον.

13
12

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Δήμος Άργους Μυκηνών: Οι δημότες ξέρουν ότι ο Δ.Καμπόσος είναι ο δήμαρχος που χρειάζεται ο τόπος και το δηλώνουν!

AGGELOS DRITSAS

Το 1ο Λύκειο Άργους επισκέφθηκε το Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας

AGGELOS DRITSAS

Ο Παναργειακός ενισχύθηκε με Καρυπίδη

AGGELOS DRITSAS

Νέα Επίδαυρος: Με λαμπρότητα οι εκδηλώσεις για την 204η επέτειο της Α’ Εθνοσυνέλευσης – Ολοκληρωμένο ρεπορτάζ (vid)

AGGELOS DRITSAS

Στο κοινοτικό Ιατρείο Πόρτο Χελιου

AGGELOS DRITSAS

ΙΝΑΧΟΣ : Ολοκληρώθηκε η διαδικασία για την εγκατάσταση και δωρεάν διάθεση WiFi Internet ( 5g Νεολαία Ίναχου )

AGGELOS DRITSAS

Πυρκαγιά σε οικία στο Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS

Σε διαβούλευση το νέο εργατικό νομοσχέδιο – Αλλαγές σε ΕΡΓΑΝΗ, προσλήψεις, ψηφιακή κάρτα κ.ά.

AGGELOS DRITSAS

ΒΙΝΤΕΟ: Σοβαρά προβλήματα ηλεκτροδότησης σε τμήματα του δήμου Ναυπλίου το βράδυ της Παρασκευής

AGGELOS DRITSAS

ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΑΝΑΠΛΙΟΥ13-17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2024

AGGELOS DRITSAS

Άργος: Έναρξη μαθημάτων για τον Χορευτικό Πολιτιστικό Αθλητικό Σύλλογο “Άνθεμα”

AGGELOS DRITSAS