ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Σας περιμένουμε όλους όσους είστε από Αργολίδα για ακόμα μία φορά για να γίνουμε μία μεγάλη παρέα ανθρώπων που ενδιαφέρονται να επικοινωνήσουν θέματα που αφορούν την αναπηρία.

Με αφορμή το βιβλίο μου με τίτλο “Είμαι παιδί, είμαι άγγελος και ήρθα να σε διδάξω” παρέα με τους φίλους μας Βαγγέλη Vaggelis Drouzas (Πρόεδρος Κοινότητας Ιρίων) και Τίνα Τίνα Παυλατου (Υπεύθυνη δανειστικής βιβλιοθήκης Ιρίων “Η κουκουβάγια”), ξεκινήσαμε να ενημερώσουμε μία μικρή παρέα παιδιών για την “αποδοχή” των ανθρώπων με αναπηρία, και για ακόμα μία φορά η παρέα μας μεγάλωσε και γι’ αυτό μετακομίσαμε από το χώρο της βιβλιοθήκης στην πλατεία των Ιρίων.

Δευτέρα στις 28 Ιουλίου στις 20:45΄το βράδυ θα υποδεχθούμε με μεγάλη χαρά τους: κ. Παναγιώτη Μήτσουλα, Πρόεδρο Πανελληνίου Συλλόγου Παραπληγικών – Παραρτήματος Βορειοανατολικής Πελοποννήσου Panagiotis-Takis Mitsoulas, την κ. Εύη Φάκλαρη Evi Faklari, Πρόεδρο Συλλόγου Τυφλών «ΙΡΙΔΑ», την κ. Σπυριδούλα Φατούρου Σπυριδούλα Φατούρου, μητέρα Ασπασίας Μπόγρη και ωφελούμενο μέλος 4ΑΜΕΑ, την κ. Χριστίνα Δήμα Νίκος Κοσσυβας Χριστίνα Δήμα, μητέρα Πέτρου Κόσσυβα και μέλος του Συλλόγου «ΑΡΙΑΔΝΗ», την κ. Ελένη Ντόκου, μητέρα Κωνσταντίνας Ηλιοπούλου και μέλος του Συλλόγου Αργολίδας «ΟΔΥΣΣΕΙΑ» , τον κ. Χάρης Σεχιώτης Χάρης Σεχιώτης, Πρόεδρο Συλλόγου ΑμεΑ Νομού Αργολίδας «ΑΡΙΑΔΝΗ», την κ. Σταυρούλα Δελημπαλταδάκη Σταυρούλα Δελημπαλταδάκη, Ψυχολόγο και τη Μαρία Δρούζα, μαθήτρια.

Θα ακολουθήσει παρουσίαση – συζήτηση δύο εξαιρετικά σοβαρών θεμάτων που απασχολούν όλες τις οικογένειες που έχουν άνθρωπο με αναπηρία.

Το πρώτο μας θέμα είναι η ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ ΓΟΝΕΑ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ και το δεύτερο είναι η ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥΣ.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως το Δήμο Ναυπλιέων – Δήμος Ναυπλιέων για τη στήριξη.

Το ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΑΣ (ΒΕΑ) Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνας – BEA στηρίζει εξ’ αρχής τη δράση μας για τη ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ ΓΟΝΕΑ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ.

Η δράση μας θα καλυφθεί υγειονομικά από εθελοντές του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Άργους (Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός). Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός – Hellenic Red Cross

Ασφαλώς ένα τεράστιο ευχαριστώ οφείλουμε στους εθελοντές μας Panagiotis Nereas Koutsovasilis (βιντεοσκόπηση – μοντάζ) Ναυσικά Αθανασίου ( Γραμματειακή Υποστήριξη), Δήμητρα και Αμαλία Χανιώτη (οργάνωση φιλοξενίας καλεσμένων), για το ταξίδι που θα κάνουν αυθημερόν σε τέτοιες δύσκολες καιρικές συνθήκες μόνο και μόνο για να φροντίσουν τη μεγάλη μας παρέα.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας σε είδος : Bread Factory, Essenza Hellas και το εμφιαλωμένο νερό “ΠΗΓΗ ΟΛΥΜΠΟΥ”.

Χορηγοί επικοινωνίας: έντυπη εφημερίδα ΕΣΠΡΕΣΣΟ, espressonews.gr, τηλεόραση BEST TV – best-tv.gr με τη δημοσιογράφο κ. Κατερίνα Κουρτέλη Κατερινα Κουρτελη, τα maxitikanea.grMaxitika NeaΚΟΥΡΤΕΛΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ maxitika, το Argolida TV (argolidatv.gr) Argolida TV, το Argolida FM radio – 108,3 Argolidafm, το dritsasdrone.gr , το argolikopraktorio.gr ( Αργολικό πρακτορείο ειδήσεων) Αργολικό Πρακτορείο, το localnews.gr, το eidiseis24.gr, το nextnews.gr, του κ. Άγγελου Δρίτσα, το @nereas1986 (κανάλι στο yotube) Panagiotis Nereas Koutsovasilis.

Η εκδήλωση θα βιντεοσκοπηθεί εθελοντικά από το NEREAS.

Σας περιμένουμε με αγάπη !

@ακόλουθοι

@highlight

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ε.Π.Σ. Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Δυόμιση ακόμη τόνοι ζωοτροφές για τα αδέσποτα Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Τα μέλη του Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Άργους – Μυκηνών, για να τιμήσουν την Ημέρα της Μητέρας.

AGGELOS DRITSAS

Τάσος Χρόνης: Η Αρχαία Επίδαυρος είναι η δεύτερη σε μέγεθος δημοτική κοινότητα και η περιοχή με τη μεγαλύτερη συγκέντρωση επιχειρήσεων του Δήμου μας

AGGELOS DRITSAS

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ανακηρύχθηκε MVP της ανακύκλωσης στην Ελλάδα & δείχνει τον δρόμο με την ΤΕΧΑΝ! ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Επιμελητήριο Αργολίδας: Eνημερωτική τηλεδιάσκεψη για «Τα Πνευματικά Δικαιώματα & τις υποχρεώσεις των επιχειρήσεων»

AGGELOS DRITSAS

Ελεύθερος ο 13χρονος για το άγριο σχολικό επεισόδιο στο Κρανίδι

AGGELOS DRITSAS

Η χώρα στον “φούρνο” το επόμενο 10ήμερο με 40άρια – Οι περιοχές που θα επηρεαστούν

AGGELOS DRITSAS

Δημήτρης Καμπόσος – ”Αλλαγή Πορείας”: Συμπλήρωση δικτύων αποχέτευσης ομβρίων Νέας Κίου

AGGELOS DRITSAS

Τι άλλο; Το πορτοκάλι. “Πιάσε το πορτοκάλι και μίλα μου για σένα”

AGGELOS DRITSAS

Ψήφισμα του φαρμακευτικού συλλόγου αργολίδας για τον θάνατο του Γ. Χαραλαμπάκη

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Τι αναφέρει η Αστυνομία για το επεισόδιο και τις συλλήψεις ανηλίκων για οπαδική βία

AGGELOS DRITSAS