ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Γιατρός σε νοσοκομείο της επαρχίας ζήτησε «φακελάκι» για να χειρουργήσει ασθενή και όταν αυτός αρνήθηκε, τον απείλησε και τον εξευτέλισε.

Σύμφωνα με την καταγγελία ο ασθενής πήγε στο νοσοκομείο του Άργους όπου διαγνώστηκε με προβλήματα στα νεφρά και χρειαζόταν χειρουργείο. Τότε, ο γιατρός ζήτησε ευθέως από τον ασθενή να του δώσει 100€ για να τον χειρουργήσει.

Ο ασθενής αρνήθηκε και αργότερα κατά τη διάρκεια του χειρουργείου ο γιατρός απευθυνόμενος στον ασθενή του είπε να ζητήσει συγνώμη.

Συγκεκριμένα, ο εν λόγω γιατρός κλήθηκε στο χειρουργείο του ανθρώπου, που επέλεξε από άλλον γιατρό να τον χειρουργήσει, όταν παρουσιάστηκε επιπλοκή λέγοντας ότι αν δεν του ζητήσει συγνώμη δεν θα συνεχίσει την επέμβαση.

Ο ασθενής κατήγγειλε το περιστατικό και μάλιστα, όπως είπε στον υπουργό Υγείας δεχόταν και απειλές για να μην προχωρήσει σε καταγγελία. Αναμένεται να υπάρξει και παρέμβαση του εισαγγελέα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Έχει πάει η καταγγελία σύννεφο με τις παραλίες

AGGELOS DRITSAS

ΑΕ Ερμιονίδας – Ατρόμητος Παναριτίου Ναυπλίου 2 0 Παραλίγο επεισόδια..

AGGELOS DRITSAS

Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Ερμιονίδας

AGGELOS DRITSAS

Αυτός είναι ο 78χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε την εγγονή του

AGGELOS DRITSAS

Αποκατάσταση βλάβης στην παλαιά πόλη Ναυπλίου – περιοχή Ιερού Ναού Αγ. Νικολάου

AGGELOS DRITSAS

Άργος: Παραίτηση του Αντιδημάρχου Δημήτρη Κρίγγου

AGGELOS DRITSAS

 Δημοτική Κοινότητα Ασκληπιείου Επιδαύρου, ‘Ο Καββαδίας’ Σύλλογος Λυγουριού

AGGELOS DRITSAS

Η Λίνα Μενδώνη εγκαινιάζει το παλαιό Τελωνείο στο Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS

Συζήτηση της επίκαιρης ερώτησης για την ελλιπή αστυνομική δύναμη Αργολίδας:

AGGELOS DRITSAS

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Δημήτρη Πτωχό

AGGELOS DRITSAS

Φωτιά στην Αργολίδα: Πυροσβέστης έπεσε από ύψος σε βράχια και τραυματίστηκε σοβαρά

AGGELOS DRITSAS

Άργος: Δώρα και 100 μερίδες φαγητού από μαθητές του “Αυτενεργώ” στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

AGGELOS DRITSAS