www.AggelosDritsas.gr

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Κοινότητα Μυκηνών ενημερώνει ότι, εξαιτίας της έντονης χαλαζόπτωσης και των ακραίων καιρικών φαινομένων που επικράτησαν σήμερα στην περιοχή, προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στις καλλιέργειες και στο φυτικό κεφάλαιο των παραγωγών μας.

Οι συνέπειες για τους αγρότες και την τοπική οικονομία είναι ιδιαίτερα σοβαρές και απαιτούν άμεση παρέμβαση της Πολιτείας.

Ως Κοινότητα Μυκηνών, απαιτούμε την άμεση στήριξη όλων των αρμόδιων φορέων, και ιδιαιτέρως την παρέμβαση του Υπουργού κ. Γιάννη Ανδριανού, ώστε να κινηθούν άμεσα οι διαδικασίες εκτίμησης και αποζημίωσης των ζημιών.

Η τοπική κοινωνία των Μυκηνών βρίσκεται σε δύσκολη θέση και χρειάζεται τη βοήθεια και τη στήριξη όλων.

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Μυκηνών

Κοσμάς Σωτήριος – Ραφαήλ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Ερμιονίδας για το πρώτο τζάμπολ της Α1

AGGELOS DRITSAS

ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ: ( 1-2-2026 ) Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάστηκε σήμερα η μνήμη του Πολιούχου Ναυπλίου, Αγίου Αναστασίου

AGGELOS DRITSAS

Τελετή αποφοίτησης στην Σχολή Τουρισμού Άργους BINTEO

AGGELOS DRITSAS

Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ο Πρέσβης της Αργεντινής | Δημήτρης Πτωχός: «150 χρόνια φιλίας, νέοι δρόμοι συνεργασίας»

AGGELOS DRITSAS

” Στέλεχος Εμπορίας Διαφήμισης & Προώθησης Προϊόντων (Μarketing)

AGGELOS DRITSAS

Ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής στο Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS

Γιώργος Διδασκάλου : Κεντρικό κτήριο του Ο.Λ.ΚΕ. Α.Ε.

AGGELOS DRITSAS

ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ &ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ

AGGELOS DRITSAS

Αναβάθμιση σχολικών μονάδων μέσω του προγράμματος «Μαριέττα Γιαννάκου»

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Πλήθος κόσμου στη συγκέντρωση για την τραγωδία των Τεμπών BINTEO

AGGELOS DRITSAS

Το μακρύτερο παγκόσμιο ρεκόρ μετακίνησης με μοτοσυκλέτα ανήκει στον Αργεντινό Αιμίλιο Σκοττό, ο οποίος ξεκίνησε σπίτι στις 17 Ιανουαρίου 1985 και επέστρεψε στις 2 Απριλίου 1995, αφού ταξίδεψε συνολικά 735.000 χλμ και επισκέφθηκε 214 χώρες και εδάφη!

AGGELOS DRITSAS

Με λαμπρότητα η Νεμέα γιόρτασε τον πολιούχο της Άγιο Γεώργιο.

AGGELOS DRITSAS