www.AggelosDritsas.gr

Ιδιαίτερα ξεχωριστή ήταν η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο Βουλευτικό στο Ναύπλιο, με πρωτοβουλία του Θεατρικού Ομίλου Ερμιονίδας. Στο επίκεντρο βρέθηκε η παρουσίαση του νέου βιβλίου του γιατρού και συγγραφέα Νίκου Φωτιάδη, με τίτλο «Ο Φόβος της Ελευθερίας».

Πρόκειται για μια βαθιά φιλοσοφική προσέγγιση της ανθρώπινης ύπαρξης, την οποία ο συγγραφέας ανέλυσε διεξοδικά κατά τη διάρκεια της παρουσίασης. Με την έναρξη της χειμερινής περιόδου 2025-26, ο Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας εγκαινίασε έναν νέο κύκλο παρουσιάσεων και διαλέξεων με τίτλο «Πνευματικές Συναντήσεις: Συνομιλώντας με Προσωπικότητες – Κείμενα – Συγγραφείς», με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Μία από αυτές τις συναντήσεις ήταν και η παρουσίαση του βιβλίου «Ο Φόβος της Ελευθερίας», που πραγματοποιήθηκε χθες, Κυριακή 23 Νοεμβρίου, στις 18:00, στον εμβληματικό χώρο του Βουλευτικού στο Ναύπλιο, στο πλαίσιο της διεύρυνσης και διάχυσης του έργου του Θ.Ο.Ε. στην Αργολίδα.

Η υψηλού κύρους εκδήλωση διοργανώθηκε σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας και υποστηρίχθηκε από τον Δήμο Ναυπλιέων. Το βιβλίο παρουσίασαν ο Καθηγητής Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Θράκης κ. Αλέξανδρος Θεοδωρίδης και ο ίδιος ο συγγραφέας, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε και ο συγγραφέας του προλόγου του βιβλίου. Αποσπάσματα διάβασε η ηθοποιός κ. Δέσποινα Γκάτζιου.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Πρόεδρος του Θεατρικού Ομίλου Ερμιονίδας και Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας, κ. Δημήτρης Ι. Σίδερης, ενώ τον συντονισμό είχε ο δημοσιογράφος κ. Ίων Ξυπολιάς.

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Μελάνι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Ερμιονίδας κατά των αναγκαστικών συγχωνεύσεων των ΔΕΥΑ

AGGELOS DRITSAS

Σταθερά και με πρόγραμμα υλοποιείται η δέσμευση του Δημάρχου μας κ.Μαλτέζου Ιωάννη

AGGELOS DRITSAS

Ο Βασίλης Σιδέρης ως πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων μίλησε για τον τελικό του Κυπέλλου όσο και για τις αλλαγές που θα γίνουν στη Γ’ Εθνική

AGGELOS DRITSAS

Γιάννης Κοροντίνης : Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,

AGGELOS DRITSAS

Απάντηση σε Ανδριανό για το Υποθηκοφυλακείο Μάσσητος στο Κρανίδι

AGGELOS DRITSAS

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΑΣΟΚ- ΝΙΚΟΥ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ

AGGELOS DRITSAS

Πυρκαγιά σε μηχανουργείο στο Λυγουριό

AGGELOS DRITSAS

Αυτή είναι η διαδικασία ελέγχου του Gov.gr Wallet από την τροχαία

AGGELOS DRITSAS

Πανηγύρι Στην Αγία Τριάδα Ναυπλίου ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Στην έγκριση της δημοπράτησης του έργου «Συντήρηση επαρχιακής οδού 19Α

AGGELOS DRITSAS

Με ιδιαίτερη χαρά λάβαμε γνώση του νομοσχεδίου ..

AGGELOS DRITSAS

ΤΟΛΟ: Γιόρτη Ζωοδόχου Πηγής στο εκκλησάκι του Δασκαλειού.

AGGELOS DRITSAS