www.AggelosDritsas.gr
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΑΙΡΟΣ

Mαρουσάκης: Έρχεται νέα κακοκαιρία εξπρές το Σαββατοκύριακο

Για ένα σύντομο «ψυχρό κύμα» που θα πλήξει τη χώρα από το Σάββατο (03/02), προκαλώντας εκ νέου πτώση της θερμοκρασίας, έκανε λόγο σε νέα του πρόγνωση ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, μετά την άνοδο της θερμοκρασίας που θα επικρατήσει το διήμερο Πέμπτης – Παρασκευής, με το θερμόμετρο να φθάνει τους 15 βαθμούς, μια νέα κακοκαιρία εξπρές το Σαββατοκύριακο, στα ανατολικά και βόρεια με λίγα ωστόσο φαινόμενα, θα προκαλέσει περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας.

Η πρόβλεψη για σήμερα Τετάρτη

Σύμφωνα με την πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη, οι θυελλώδεις άνεμοι θα κοπάσουν από το απόγευμα της Τετάρτης, με τη θερμοκρασία να κινείται στους 12 με 14 βαθμούς Κελσίου, καθώς η κακοκαιρία Avgi περιορίζεται σταδιακά.

Στην Αττική ωστόσο, ο καιρός θα είναι άστατος με βροχοπτώσεις και χιονόνερο, ενώ νέες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στις ορεινές και ημιορεινές ζώνες. Από το μεσημέρι ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση.

Στη Θεσσαλονίκη θα επικρατήσουν καλές καιρικές συνθήκες, ενώ η θερμοκρασία θα ανέβει εντός της ημέρας, προσεγγίζοντας τους 11 βαθμούς Κέλσιου.

Μάλιστα, από Δευτέρα (05/02) και μετά την κακοκαιρία εξπρές, αναμένονται ανοιξιάτικες θερμοκρασίες, καθώς νέες θερμές αέριες μάζες από τη δυτική Ευρώπη θα επηρεάσουν την Ελλάδα.

ΠΗΓΗ: CNN

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Στην Τροιζήνα τιμήσαμε της Γ Εθνοσυνέλευση των Ελλήνων

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Συμπλοκή μεταξύ κρατουμένων στις αγροτικές φυλακές Τίρυνθας ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ : Αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά στο Γενικό Λύκειο Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Παραίτηση Βαζάκα από τον Παναργειακό μετά την ήττα και από την ΑΕΚ Β΄

AGGELOS DRITSAS

Ζωοδόχος Πηγή Κεφαλαρίου Άργους ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Με περηφάνια ολοκληρώθηκε η μαθητική παρέλαση για την 25η Μαρτίου στο Ναύπλιο ( 2 ΒΙΝΤΕΟ )

AGGELOS DRITSAS

9 μήνες προσπάθειας για κάτι καλύτερο! Δ.Ε.Υ.Α.ΑΡ.Μ

AGGELOS DRITSAS

Αρματωμένοι Μωραΐτες: Τιμητική  Εκδήλωση προς όλα τα μέλη μας ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Συλλήψεις σε Ναύπλιο, Άργος και Ερμιόνη για κλοπές και ναρκωτικά

AGGELOS DRITSAS

Χειμερινές εκπτώσεις: Πότε ξεκινούν – Ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα

AGGELOS DRITSAS

Άργος: Η Εταιρία Γεώργιος Σταυρόπουλος ELEGO ζητάει Εξωτερικό Πωλητή και Υπάλληλο Γραφείου – Βοηθό Λογιστή

AGGELOS DRITSAS

Συνάντηση του Δ. Πτωχού με τον Δ. Σαραβάκο

AGGELOS DRITSAS