www.AggelosDritsas.gr
ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

«Skiritida Run v.6» | Δημήτρης Πτωχός: «Εντυπωσιακό φεστιβάλ που διαφημίζει την Περιφέρειά μας και τις ομορφιές της»

Το μαγευτικό δάσος της Σκιρίτιδας, στην Αρκαδία, είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, με αφορμή το Skiritida Run, το κορυφαίο πολιτιστικό και αθλητικό φεστιβάλ της Αρκαδίας, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Ιουλίου.

«Με ιδιαίτερη χαρά βρίσκομαι εδώ μαζί σας στο φεστιβάλ Skiritida Run, σε μια διοργάνωση που έχει γίνει θεσμός για την περιοχή μας και προσελκύει κάθε χρόνο όλο και περισσότερους συμμετέχοντες.

Η Πελοπόννησος, με την πλούσια ιστορία και την φυσική της ομορφιά, αποτελεί τον ιδανικό τόπο για την διεξαγωγή ενός τόσο σημαντικού αθλητικού γεγονότος.

Το Skiritida Run δεν είναι απλά ένας αγώνας, αλλά μια ευκαιρία για όλους μας να βρεθούμε κοντά στη φύση, να προάγουμε τον αθλητισμό και την ευεξία, και να ενισχύσουμε τους δεσμούς της τοπικής μας κοινωνίας.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους διοργανωτές, τους εθελοντές και όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση αυτού του φεστιβάλ. Η σκληρή δουλειά και η αφοσίωσή τους είναι αξιέπαινη και αξίζουν θερμά συγχαρητήρια.

Επίσης, ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους δρομείς. Είτε συμμετέχουν για να κερδίσουν είτε για να περάσουν καλά και να δοκιμάσουν τα όριά τους, η παρουσία τους εδώ συμβάλλει στην επιτυχία αυτού του γεγονότος.

Ο τόπος είναι μαγικός, το φεστιβάλ εντυπωσιακό και η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα βρίσκεται στο πλευρό σας σε οτιδήποτε χρειαστεί», ανέφερε στον χαιρετισμό του ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός.

Το φεστιβάλ περιλαμβάνει αγώνες δρόμου για όλες τις ηλικίες και τα επίπεδα φυσικής κατάστασης, καθώς και πολιτιστικές εκδηλώσεις, όπως συναυλίες και παραδοσιακές δραστηριότητες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

ΚΤΕΛ Αργολίδας: Αλλαγή διέλευσης δρομολογίου από Αθήνα προς Άργος, Ναύπλιο και Κρανίδι

AGGELOS DRITSAS

Παναγιώτης Δ. Παπαϊωάννου.

AGGELOS DRITSAS

Φωτιά στην Καραθώνα Ναυπλίου στην παλιά χωματερή ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Ειδικές επιτροπές καταγραφής και αξιολόγησης των ζημιών στο Δήμο Ερμιονίδας – Ξεκίνησαν οι αιτήσεις

AGGELOS DRITSAS

Συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες/τες του Αθλητικού συλλόγου shaolin kung fu Νότιου

AGGELOS DRITSAS

Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας: Ενημερωτική ημερίδα για τον Σακχαρώδη Διαβήτη στο Άργος

AGGELOS DRITSAS

Περνάει από Ναύπλιο και Επίδαυρο το 11ο Tour du Péloponnèse με συμμετέχοντες από 20 χώρες!

AGGELOS DRITSAS

Σ.Α.Ε.Κ Άργους

AGGELOS DRITSAS

ΕΝΔΗΕΡ: Παρουσίαση του Συνδυασμού το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου

AGGELOS DRITSAS

Νεκρός άνδρας στο Κουρτάκι Αργολίδας μετά από πυρκαγιά σε αποθηκευτικό χώρο

AGGELOS DRITSAS

ΑΙΤΗΣΕΙΣ VOUCHER – ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ – ΚΔΑΠ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

AGGELOS DRITSAS

Οι Έμποροι του Ναυπλίου γιόρτασαν την Εικόνα τους στην Αγία Μονή (vid)

AGGELOS DRITSAS