ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

«Στηρίζουμε πρωτοβουλίες που συμβάλλουν στην εξωστρέφεια και στην τοπική οικονομία»

Με ιδιαίτερο ενθουσιασμό μίλησε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, για την επιτυχία του Tripolis Street Food Festival, το οποίο διοργανώθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην Πλατεία Άρεως της Τρίπολης. Σε δηλώσεις του, συνοδευόμενος από τον Αναπληρωτή Περιφερειάρχη, Χρήστο Λαμπρόπουλο, τόνισε ότι το φεστιβάλ έχει καθιερωθεί πλέον ως θεσμός με σημαντική προστιθέμενη αξία για την περιοχή, υπογραμμίζοντας τη σημασία της συνεργασίας της Περιφέρειας με τα τοπικά επιμελητήρια.

«Στόχος μας είναι να προωθήσουμε την τοπική γαστρονομία και πολιτιστική κληρονομιά μέσω παρόμοιων εκδηλώσεων, οι οποίες θα διοργανώνονται υπό την ίδια ομπρέλα, ώστε να αφήσουν ακόμα μεγαλύτερο αποτύπωμα», ανέφερε ο Περιφερειάρχης, προσθέτοντας ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα συνεχίσει να στηρίζει τέτοιου είδους πρωτοβουλίες που συμβάλλουν στην εξωστρέφεια και στην τοπική οικονομία.

Το Tripolis Street Food Festival, λαμβάνει χώρα από τις 30 Αυγούστου έως την 1η Σεπτεμβρίου και προσελκύει πλήθος επισκεπτών, οι οποίοι έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μοναδικές γεύσεις από όλο τον κόσμο, δροσιστικά cocktails και ζωντανή μουσική από γνωστούς DJ’s. Παράλληλα, τα τοπικά καταστήματα συμμετείχαν ενεργά, προσφέροντας ειδικές προσφορές, μιας και στην Τρίπολη πραγματοποιήθηκε Πέμπτη και Παρασκευή η γιορτή του εμπορίου «Λευκή Νύχτα».

Το φεστιβάλ διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Αρκαδίας σε συνεργασία με τον Δήμο Τρίπολης και την Περιφέρεια Πελοποννήσου, με τη στήριξη του Συλλόγου Καφεστιατόρων Αρκαδίας, του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Τρίπολης και του Συνδέσμου Ζαχαροπλαστών και Συναφών Επαγγελμάτων Αρκαδίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ο Δήμος Επιδαύρου και φορείς μας καλούν τα Χριστούγεννα στο Λυγουριό

AGGELOS DRITSAS

Τάσος Λάμπρου: Έλλειψη Ιατρικού προσωπικού στο Kέντρο Υγείας Κρανιδίου

AGGELOS DRITSAS

Ποια θέματα θα απασχολήσουν το Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλιέων

AGGELOS DRITSAS

Ευχαριστούμε πολύ τους δωρητές Ιερός Ναός Ευαγγελίστριας Ναυπλίου.

AGGELOS DRITSAS

Αναβάθμιση στον ισόπεδο κόμβο Μυκηνών — Επένδυση στην ασφάλεια και τη λειτουργικότητα από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

AGGELOS DRITSAS

Δημοτική Κοινότητα Ασκληπιείου Επιδαύρου

AGGELOS DRITSAS

Άργος: Άντρας έπεσε από σκαλωσιές και βρήκε τραγικό θάνατο – Χαροπαλεύει ένας ακόμα

AGGELOS DRITSAS

Έως 28% το επιπλέον «κούρεμα» οφειλών

AGGELOS DRITSAS

Δημήτρης Πτωχός: «Έχουμε εμπιστοσύνη στις υπηρεσίες μας, καμία απειλή για τον άνθρωπο από την πανώλη μικρών μηρυκαστικών»

AGGELOS DRITSAS

Το 5ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου σε συνεργασία με τον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Συνάντηση του βουλευτή Αργολίδας Ανδ. Πουλά με τον με τον Δήμαρχο Άργους – Μυκηνών

AGGELOS DRITSAS

Το Πρόγραμμα εορτασμού Εθνικής επετείου 28ης Οκτωβρίου 1940 στο Άργος

AGGELOS DRITSAS