ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Ύστερα από μια σεζόν γεμάτη εκπαίδευση, αθλητικές δράσεις, σεμινάρια και διεθνείς συνεργασίες, ο αργειακός σύλλογος Taekwondo Dojang Club ανοίγει και πάλι τις πόρτες του για να υποδεχτεί τα παιδιά της πόλης από τη Δευτέρα2 Σεπτεμβρίου.

 Η αγέλη δέχεται παιδιά όλων των ηλικιών και κάθε επιπέδου σε τμήματα ειδικά διαμορφωμένα από 4 ετών έως και ενηλίκων. 

Τα τμήματα που λειτουργούν είναι:
•Παιδικό
•Αρχάριων
•Εφηβικό
•Αγωνιστικό
•Ενηλίκων

Ο Σεπτέμβριος πλησιάζει και ετοιμαζόμαστε για μια ακόμη εποικοδομητική και πολύπλευρη αθλητική σεζόν. 

Γίνε μέλος της αγέλης μας και ζήσε τη μαγεία του Ολυμπιακού αθλήματος του Ταεκβοντό, μέσα από παιδαγωγικές μεθόδους και ασκησιολόγια κατάλληλα για παιδικές ηλικίες. 

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορειτε να απευθυνθείτε στις σελίδες του συλλόγου, τα social media και τα επίσημα τηλέφωνα. 

Υπεύθυνος τμημάτων, Θάνος Μητσάκος καθηγητής Φυσ. Αγωγής (Παν/μιο Θεσσαλίας) κατοχής μεταπτυχιακών σπουδών, προπονητής Α’ κατηγορίας πιστ/μένος από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Δημήτρης Πτωχός: «Είμαστε έτοιμοι να συνταχθούμε στην εθνική προσπάθεια για μια καθαρότερη και πιο βιώσιμη ενεργειακή πολιτική»

AGGELOS DRITSAS

Νέα καραβιά μεταναστών εντοπίστηκε στη Γαύδο

AGGELOS DRITSAS

Επιμορφωτικός Σύλλογος Αγίας Τριάδας: Εργαστήριο Ζαχαροπλαστικης και Θεατρικού Παιχνιδιού

AGGELOS DRITSAS

Πανελλήνιο πρωτάθλημα Special Olympics στην λίμνη Βουλιαγμένης στο Λουτράκι…

AGGELOS DRITSAS

Καλωσορίζουμε στο Danaon Cup- Lena Petraki 2025

AGGELOS DRITSAS

Rapid tests: Ποιες ώρες και σε ποια σημεία στην Αργολίδα θα γίνονται από 13 έως και 17/11

AGGELOS DRITSAS

Ο Δήμος Ερμιονίδας στην 39η Διεθνή Τουριστική Έκθεση Philoxenia – Hotelia 2024 στη Θεσσαλονίκη.

AGGELOS DRITSAS

Νέος κύκλος εκπαιδευτικών σεμιναρίων από το Επιμελητήριο Αργολίδας το 2024

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Διήμερη Χριστουγεννιάτικη εορταγορά σχολείων, πολιτιστικών συλλόγων και τοπικών φορέων

AGGELOS DRITSAS

Από: Δήμαρχο Άργους ΜυκηνώνΠρος: Δ.Σ. Μορφωτικού Συλλόγου Νέας Κίου

AGGELOS DRITSAS

Με το επιβλητικό σκόρ 6-0 έχασε ο Πανναυπλιακός από την Θήβα,

AGGELOS DRITSAS

Στους Δελφούς βρέθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Γιάννης Μαλτέζος BINTEO

AGGELOS DRITSAS