ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Διακοπή & εκτροπή κυκλοφορίας των οχημάτων επι της οδού Τίρυνθας – Ν. Ηραίου από το ύψος του κτηρίου που στεγάζεται το ΕΚΑΒ Ναυπλίου έως και διακόσια (200) μέτρα μετά το κτήριο που στεγάζεται το ΚΕΠ του Δ. Μηδέας για το χρονικό διάστημα από 19 Μάϊου 2025 έως και 19 Ιουνίου 2025 στα πλαίσια του έργου « ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ».

Λόγω της φύσεως των εργασιών είναι απαραίτητη η τμηματική διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων. Η διακοπή κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται τμηματικά στη μια λωρίδα κυκλοφορίας οχημάτων, ενώ η δεύτερη λωρίδα κυκλοφορίας θα παραμένει ανοιχτή, κατά τη διάρκεια των εργασιών, για τη διέλευση οχημάτων. Για την εκτέλεση των εργασιών θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και ασφαλείας, θα τοποθετηθούν όλες οι απαραίτητες σημάνσεις ασφαλείας όπως επιπλέον θα υπάρχει και όλο το απαιτούμενο προσωπικό για το συντονισμό της κίνησης και διέλευσης οχημάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Τάσος Λάμπρου:Η Σχολική Στέγη, η αναγκαιότητα της κατασκευής ενός νέου σχολείου για την μετεγκατάσταση του Επαγγελματικού Λυκείου Κρανιδίου και η πρόταση μας.

AGGELOS DRITSAS

Κολυμβητικές Ιπτάμενες επιτυχίες σε αγώνες Open Water σε Τολό και Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

AGGELOS DRITSAS

Η ασφάλεια των πολιτών στον Δήμο Ναυπλιέων

AGGELOS DRITSAS

Παγκόσμια ημέρα υγείας

AGGELOS DRITSAS

Η εκδήλωση άρχισε με χαιρετισμό του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημητρίου Ορφανού

AGGELOS DRITSAS

Δημήτρης Ορφανός – Όραμα Δημιουργίας

AGGELOS DRITSAS

Πρότυπο επαλ Άργους

AGGELOS DRITSAS

Αυτή είναι η Επιτροπή Πολιτισμού του Δήμου Άργους – Μυκηνών

AGGELOS DRITSAS

Μοναδικές στιγμές από την σημερινή αποκριάτικη εκδήλωση στην Πλατεία Συντάγματος!

AGGELOS DRITSAS

Μέχρι τις 31 Ιανουαρίου η εγκατάσταση POS σε επιχειρήσεις 35 κλάδων

AGGELOS DRITSAS

Η Κινητή Ομάδα Υγείας Αργολίδας ενημερώνει: Τα σημεία διενέργειας rapid tests από 20 έως 26/1

AGGELOS DRITSAS