ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΕΝΩΣΗ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Αγαπητοί φίλοι,

Μετά από 14 χρόνια ο σύλλογός μας επιστρέφει στην πόλη του Άργους, Ιακώβου Μάνου 2 (κάθετος Δαναού)

Σκοπός της απόφασης αυτής είναι να είναι πιο προσιτή η πρόσβαση, στις εγκαταστάσεις του σωματείου, της αθλητικής νεολαίας της πόλης του Άργους.

Το γυμναστήριο της παραλιακής θα πάψει να λειτουργεί, αφού κρίναμε πιο σωστό, όλο το δυναμικό της Ενωσης Αργολίδας να είναι ενιαίο για να προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες στους αθλητές του.

Έτσι λοιπόν, ο master Νίκος Κανέλλος 7th DAN, τρεις φορές προπονητής της χρονιάς, τιμημένος από την ΕΛ.Ο.Τ, μαζί με τον πρωταθλητή Ευρώπης Μάριο Κανέλλο, τον πρωταθλητή Ελλάδας Φώτη Ράιδο και μία πλειάδα ακόμη μεταλλιούχων αθλητών, θα συνεχίσουν το επιτυχημένο έργο τους, που αναλογεί σε 3 Ευρωπαϊκά μετάλλια εθνικών ομάδων, με τους, Κουκουμέλου Μαρία, αργυρό μετάλλιο στο GROZNY Ρωσίας και εισαγωγή άνευ εξετάσεων στην ιατρική Αθηνών , Τσουρδίνης Μάριος, χάλκινο μετάλλιο στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας και εισαγωγή άνευ εξετάσεων στα ΤΕΦΑΑ Αθηνών, Κανέλλος Μάριος, χάλκινο μετάλλιο στο TALLINN της Εσθονίας και εισαγωγή άνευ εξετάσεων στα ΑΕΙ της αρεσκείας του.

Επίσης πολλοί αθλητές μας έχουν μοριοδοτηθεί για την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ, της χώρας, αφού έχουν κατακτήσει 29 χρυσά μετάλλια σε εθνικά πρωταθλήματα και δεκάδες αργυρά και χάλκινα.

Όλη αυτή η επιτυχημένη πορεία, μας δίνει το δικαίωμα να εκτιμούμε ότι δουλεύουμε πάνω σε σωστές βάσεις και μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε να στοχεύουμε ακομη πιο ψηλά.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

ΕΝΩΣΗ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Στο 0-0 ο Παναργειακός μέσα στο Άργος με τη Ρόδο

AGGELOS DRITSAS

1ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ Αργολίδας – Σεμινάριο προπονητών στο Άργος

AGGELOS DRITSAS

Ακαδημία Δρεπάνο

AGGELOS DRITSAS

Ιωάννης Μαλτέζος Όταν τα παιδιά δείχνουν το δρόμο για ένα μέλλον γεμάτο ελπίδα

AGGELOS DRITSAS

Αργολίδα: Τα αποτελέσματα των ερασιτεχνικών ομάδων ποδοσφαίρου

AGGELOS DRITSAS

Στον τελικό του κυπέλλου κορασίδων Πελοποννήσου η ομάδα της Γ.Ε. Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

9ος Δρόμος Αξιών από το 1ο Σύστημα Προσκόπων Άργους

AGGELOS DRITSAS

«Διαδρομή Ελπίδας» κατά του παιδικού καρκίνου με «αγγελιοφόρο» τον ποδηλάτη Σωτήρη Μπαρμπαρόσο. 

AGGELOS DRITSAS

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ έως την Πέμπτη 9 Οκτωβρίου για το 28ο ΡΑΛΛΥ Ιστορικών Σπορ Αυτοκινήτων

AGGELOS DRITSAS

Α.Ο. Αργοναύτης Ν.Κίου ανακοίνωση

AGGELOS DRITSAS

Φιλικό η Ερμιονίδα με την Κορωνίδα την Κυριακή 27/8

AGGELOS DRITSAS

Πυργιώτικα: 8η ποδηλατάδα ΦΩΤΟ

AGGELOS DRITSAS