ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Είναι ένα μεγάλο γεγονός για την ενορία μας και όχι μόνο, αλλά και για την ευρύτερη περιοχή, καθώς είναι μία πολύ μεγάλη ευκαιρία και ιδιαίτερα για τις γυναίκες, που δεν μπορούν να επισκεφτούν το Άγιο Όρος, να έρθουν, να προσκυνήσουν το Ιερό Λείψανο της Αγίας Άννας, την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024 και ώρα 18:30 μ.μ., στον Ιερό Ναό «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ» Ναυπλίου.

Δε βγαίνει συχνά Ιερό Λείψανο για προσκύνημα από το Άγιο Όρος και σε κάθε Ιερά Μονή, επιτρέπεται,μία φορά τον χρόνο, να βγάζει από το Άγιο Όρος, Ιερά Λείψανα για προσκύνηση. Αυτό γίνεται με την άδεια της Ιεράς Κοινότητας του Αγίου Όρους, της Ιεράς Μονής και του επιχώριου Μητροπολίτου.

Η Αγία Άννα είναι η Μητέρα της Παναγίας μας και η Γιαγιά του Χριστού και προστάτιδα των άτεκνων ζευγαριών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Συνεδριάζει με 31 θέματα η Περιφερειακή Επιτροπή Περ. Πελοποννήσου

AGGELOS DRITSAS

Καλαμάτα Κ19- Παναργειακός Κ19 1-0 για την 6η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Νέων Super League 2 K19.

AGGELOS DRITSAS

Πανηγυρικός εσπερινός στον Ι.Ναό Γεννεσίου Ιωάννου του Προδρόμου,Άργους ΦΩΤΟ

AGGELOS DRITSAS

Το ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ. Αργολίδας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του στα Λευκάκια

AGGELOS DRITSAS

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το «Nafplio Challenge 2025» ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Lidl: Πρόστιμο 5.000€ σε κατάστημα στο Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS

ΠΑΝΟΣ ΣΧΟΙΝΩΧΟΡΗΤΗΣ : Η πρόσληψη και η ορκωμοσία μου

AGGELOS DRITSAS

Τροχαίο με εγκλωβισμένη οδηγό στην Ασίνη Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Μάθε που ψηφίζεις

AGGELOS DRITSAS

Δημοπράτηση της ΒΙΙ φάσης του διαγωνισμού για το έργο «Μελέτη, Κατασκευή, Χρηματοδότηση, Συντήρηση και Λειτουργία Φράγματος Μιναγιώτικου»

AGGELOS DRITSAS

Ο Δήμος Ερμιονίδας, στο πλαίσιο της συνεχούς μέριμνας για τη βελτίωση και την αναβάθμιση των αθλητικών του εγκαταστάσεων

AGGELOS DRITSAS

Έρχεται ο πρώτος καύσωνας της χρονιάς – Μέχρι και 39 βαθμούς οι θερμοκρασίες

AGGELOS DRITSAS