ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Με ιδιαίτερη συγκίνηση και αίσθημα ευθύνης, υπογράψαμε σήμερα, Κυριακή 25 Μαΐου 2025, το πρωτόκολλο της Αδελφοποίησης μεταξύ του Δήμου Ερμιονίδας και του Δήμου Πηνειού, με έδρα τη Γαστούνη.

Η σημερινή τελετή υπογραφής του πρακτικού της Αδελφοποίησης δεν αποτελεί απλώς μια τυπική πράξη. Είναι μια βαθιά κίνηση, ένα μήνυμα ενότητας, συνεργασίας και κοινού οράματος για το μέλλον των τοπικών κοινωνιών μας.

Μας ενώνει η ιστορία, ο Γεώργιος Σισίνης εκ Γαστούνης, ο οποίος υπήρξε ο Πρόεδρος της Γ´ κατ´ Επανάληψιν Εθνοσυνέλευσης, που διεξήχθη στο Βουλευτικό της Ερμιόνης.

Η αδελφοποίηση αυτή είναι μια υπόσχεση για κοινές δράσεις, ανταλλαγές εμπειριών και ουσιαστική συνεργασία στους τομείς του πολιτισμού, της παιδείας, του τουρισμού και της τοπικής ανάπτυξης.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Δήμαρχο Πηνειού, κ. Αλέξη Καστρινό για τη θερμή υποδοχή και τη φιλοξενία του, καθώς και όλους όσοι συνέβαλαν στην υλοποίηση αυτής της πρωτοβουλίας.

Προχωράμε μαζί, με σεβασμό και εμπιστοσύνη, χτίζοντας ένα κοινό μέλλον αδελφοσύνης και δημιουργίας.

Θα ακολουθήσει η υπογραφή του πρακτικού της Αδελφοποίησης στο Κρανίδι στις 29 Αυγούστου στα πλαίσια του εορτασμού του Πολιούχου μας Αγίου Ιωάννη Προδρόμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Η “Γιορτή της Τουλίπας” τη Δευτέρα του Πάσχα στα Δίδυμα ΒΙΝΤΕΟ LIVE * DRONE

AGGELOS DRITSAS

Φοιτητικό Στεγαστικό Επίδομα: Υποβολή αιτήσεων από 25 Ιουνίου έως 31 Ιουλίου

AGGELOS DRITSAS

Tου έκλεψαν μισό τόνο ελαιόλαδο από την αποθήκη

AGGELOS DRITSAS

Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Ερμιονίδας

AGGELOS DRITSAS

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύονται ο Μανώλης Μαυρομμάτης και η σύζυγος του – Μετά τη φωτιά στο σπίτι τους

AGGELOS DRITSAS

Συνάντηση με τον Υπουργό Δικαιοσύνης Γιώργο Φλωρίδη για τα προβλήματα του Δικαστικού Μεγάρου Ναυπλίου–

AGGELOS DRITSAS

Συντάξεις Ιανουαρίου 2025: Δείτε πότε θα πληρωθείτε

AGGELOS DRITSAS

Δυο συλλήψεις στο Άργος από την ΔΙ.ΑΣ. για κατοχή ναρκωτικών

AGGELOS DRITSAS

ΝΕΑ ΚΙΟΣ : Ένας μαχητής της ζωής, ένας άνθρωπος της θάλασσας, ένα δικό μας παιδί έφυγε στο μεγάλο ταξίδι.

AGGELOS DRITSAS

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών, ο δημοσιογράφος Δημήτρης Κωνσταντάρας

AGGELOS DRITSAS

21 παίκτες γεν. 2009 κλήθηκαν στο Ναύπλιο για προπόνηση του κλιμακίου της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ-ΕΣΚΑΚ

AGGELOS DRITSAS

ΟΠΕΚΕΠΕ: Παραιτήθηκε από συντονίστρια Κοινοτικών Πόρων της ΝΔ η Καλλιόπη Σεμερτζίδου

AGGELOS DRITSAS