ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Νέο Place Brand | Εσύ, η Πελοπόννησος και το Νέο της Πρόσωπο – Συμμετέχεις;

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου αναλαμβάνει μια σημαντική πρωτοβουλία με στόχο την ενίσχυση της εικόνας της και την προώθηση της μοναδικής ταυτότητάς της. Με τη δημιουργία ενός νέου Place Brand, επιδιώκουμε να αναδείξουμε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τις αξίες που καθιστούν την Πελοπόννησο έναν τόπο με βαθιά ιστορία, πλούσιο πολιτισμό και δυναμική ανάπτυξη.

Στόχος μας είναι η αύξηση της αναγνωρισιμότητας της Πελοποννήσου, η προσθήκη υπεραξίας στις παραγωγικές δραστηριότητές μας και η βελτίωση των αντιλήψεων όλων για τον τόπο μας, τόσο από τους κατοίκους όσο και από τους επισκέπτες και επενδυτές.

Η επιτυχία αυτής της προσπάθειας εξαρτάται από την ενεργή συμμετοχή και τις απόψεις όλων μας. Σας καλούμε να συμμετάσχετε στη διαδικασία αυτή, απαντώντας στο ερωτηματολόγιο που έχει δημιουργηθεί για να συγκεντρώσουμε πολύτιμα δεδομένα και ιδέες. Με τον τρόπο αυτό, θα μπορέσουμε να αναπτύξουμε ένα Place Brand που θα αντανακλά πραγματικά την ψυχή και το όραμα της Πελοποννήσου.

Η συμμετοχή σας είναι κρίσιμη για να πετύχουμε ένα αποτέλεσμα που θα αντιπροσωπεύει με τον καλύτερο τρόπο τον τόπο μας, και να καταστήσουμε την Πελοπόννησο έναν ακόμα πιο ελκυστικό προορισμό για τους επισκέπτες, τους επενδυτές, αλλά και για τους ίδιους τους κατοίκους της.

Σας προσκαλούμε να συμβάλετε στην εξέλιξη της Πελοποννήσου, κάνοντας την άποψή σας να ακουστεί.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να συμμετάσχετε στην έρευνα, παρακαλούμε επισκεφτείτε το αρχείο που ακολουθεί:

Πληροφορίες για το Place Branding Περιφέρεια Πελοποννήσου

Πατήστε εδώ για συμμετοχή στην έρευνα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ψηφίστηκε ομόφωνα ο Προϋπολογισμός του Δήμου Ερμιονίδας

AGGELOS DRITSAS

Χιλιάδες κόσμος αναμένεται να επισκεφθεί την Ερμιονίδα

AGGELOS DRITSAS

Παράταση στον μεγάλο εκπαιδευτικό διαγωνισμό της Texan

AGGELOS DRITSAS

Αποκριάτικος χορός του Συλλόγου ΑμεΑ Αργολίδας “Οδύσσεια”

AGGELOS DRITSAS

Εφυγε από τη ζωή, μια Ναυπλιώτισσα …

AGGELOS DRITSAS

Παράταση στις αιτήσεις για το επίδομα θέρμανσης με ρεύμα

AGGELOS DRITSAS

Ξύπνησαν οι μνήμες του παρελθόντος που μοιάζουν άλλοτε τόσο μακρινές και άλλοτε τόσο κοντινές .

AGGELOS DRITSAS

Δήμος Άργους-Μυκηνών

AGGELOS DRITSAS

Σήμερα υποδεχθήκαμε στο Δήμο Ναυπλιέων, την Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής

AGGELOS DRITSAS

Μπαίνουν σε λειτουργία στην Αργολίδα οι ηλεκτρονικές πινακίδες μηνυμάτων οδικής κυκλοφορίας

AGGELOS DRITSAS

Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Αργολίδας στην Δράση «INNOVATION OFFICE»

AGGELOS DRITSAS

Εξαιρετικό το αφιέρωμα στον Μακρυγιάννη από το Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο Ερμιόνης

AGGELOS DRITSAS