ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Να διασφαλιστεί η Δημοκρατική λειτουργία του Δημοτικού συμβουλίου , φτάνουν πια οι άγονες προσωπικές αντιπαραθέσεις!!!

Σε κάθε κοινωνική , συλλογική, Πολιτική Οργάνωση η Οργανισμό στο χώρο της πολιτικής,της κοινωνίας,της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι Δημοκρατική κατάκτηση για πολλά χρόνια να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις, προτεραιότητες, αξιολογήσεις, να υπάρχει κατάθεση διαφορετικών θέσεων,να εμφανίζονται σοβαρές αντιπαραθέσεις αλλά και να αναζητούνται οι αναγκαίες συνθέσεις.

Αυτό όμως που με ξεπερνάει και είναι πέρα από κάθε πολιτική αυτοδιοικητική ανάλυση στο Δήμο Ερμιονίδας ενώ συμφωνούν ομόφωνα οι δύο άλλες παρατάξεις στο κρίσιμο ζήτημα της ψήφισης του προϋπολογισμού συγκρούονται εκτός ορίων για τις προσωπικές τους διαφορές.

Κάποιοι και από τις δύο πλευρές με την συμπεριφορά τους και τα κείμενα τους επιδιώκουν μόνο να διαμορφώνουν φανατικούς οπαδούς και όχι ενημερωμένους Δημότες – πολίτες .

Φτάνει πια,πρέπει να διασφαλίσουμε την πολιτική λειτουργία του Δημοτικού συμβουλίου, φτάνουν οι άγονες προσωπικές αντιπαραθέσεις από όποιον και εάν προέρχονται, όλοι απαιτείται να ανταποκριθούμε στα καθήκοντά μας.

Το μήνυμα μου είναι ξεκάθαρο φταίνε πολλοί και πολλά για την υφιστάμενη κατάσταση.

Ένα είναι το ζητούμενο η Δημοκρατική πολιτική λειτουργία του Δημοτικού συμβουλίου και αυτό απαιτείται να εξασφαλιστεί από όλους.

Φτάνουν τα φτηνά πυροτεχνήματα 🎆, όχι άλλο λάδι στην 🔥 φωτιά.

Οι δημότες θέλουν επίλυση των σοβαρών προβλημάτων τους.ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!

Τάσος Λάμπρου

Δημοτικός σύμβουλος

Δήμου Ερμιονίδας

Επικεφαλής ΕΝ.ΔΗ.ΕΡ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Η Υπογραφή Σύμβασης για την υλοποίηση του έργου μεταφοράς και διανομής νερού άρδευσης από τα δίκτυα του Αναβάλου στον Δήμο Ερμιονίδας

AGGELOS DRITSAS

Τίμησαν και φέτος την εικόνα της Παναγίας Σουμελά στην Άρια Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Στην Επίδαυρο ο Στέφανος Κασσελάκης – Παρακολούθησε την παράσταση «Ιφιγένεια Εν Αυλίδι»

AGGELOS DRITSAS

Οικισμός Ανδριτσας Δήμου Άργους Μυκηνών

AGGELOS DRITSAS

Mε τον Υπουργό Υποδομών Χρήστο Σταϊκούρα συναντήθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός

AGGELOS DRITSAS

Το σχέδιο του σεΐχη Ταχνούν για την επένδυση των 200 εκατ. στο Πόρτο Χέλι

AGGELOS DRITSAS

Τριετής Προγραμματική Σύμβαση για το «Διεθνές Κέντρο Χορού» Δημήτρης Πτωχός

AGGELOS DRITSAS

Δημόσια Διαβούλευση για τη Στρατηγική ΟΧE των Δήμων Επιδαύρου,

AGGELOS DRITSAS

Στις πληγείσες περιοχές της Κορινθίας ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός: «Συντονισμένες και άμεσες δράσεις στήριξης»

AGGELOS DRITSAS

Βαλτιμόρη: Έξι τουλάχιστον νεκροί μετά την κατάρρευση της γέφυρας

AGGELOS DRITSAS

Πατέρας κατήγγειλε τη σύζυγό του για κατοχή άσεμνων φωτογραφιών της 4χρονης κόρης τους

AGGELOS DRITSAS

“30 χρόνια κρατάει τούτος ο χορός”,στο τέταρτο δημοτικό σχολείο Άργους

AGGELOS DRITSAS