ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Ο Δήμος Ερμιονίδας συμμετέχει στο 10ο Φεστιβάλ Ελαιολάδου & Ελιάς, που πραγματοποιείται στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στην Καλαμάτα από 30 Μαΐου έως 1 Ιουνίου 2025, εκπροσωπώντας δυναμικά την Ερμιονίδα και το πολύτιμο ελαιόλαδό μας!

Ένα φεστιβάλ με άρωμα Ελλάδας που ενώνει τόπους και ανθρώπους με χιλιάδες επισκέπτες και αμέτρητες γεύσεις!

έσω της ΠΕΔ Πελοποννήσου, ο Δήμος μας διαθέτει δικό του περίπτερο, αναδεικνύοντας τον πλούτο της τοπικής παραγωγής και ενισχύοντας την εξωστρέφεια της αγροτικής μας ταυτότητας.

Στην επίσημη τελετή των εγκαινίων είχαμε την τιμή να συναντηθούμε και να επισκεφθούν το περίπτερό μας ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Δημήτρης Πτωχός, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Διονύσης Σταμενίτης, Βουλευτές, καθώς και Δήμαρχοι, επαγγελματίες του κλάδου και πλήθος επισκεπτών.

Η συμμετοχή του Δήμου μας σε έναν τόσο σημαντικό θεσμό αποτελεί ουσιαστικό βήμα εξωστρέφειας, συνεργασίας και στήριξης του πρωτογενούς τομέα της περιοχής μας.

Σας περιμένουμε στο περίπτερό μας για να γνωρίσετε από κοντά τη γη, τους ανθρώπους και τα προϊόντα της Ερμιονίδας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Πανηγυρικός εορτασμός του Οσίου Θεοδοσίου

AGGELOS DRITSAS

Κέρκυρα: Ανετράπη πυροσβεστικό όχημα – Δύο πυροσβέστες ελαφρά τραυματίες

AGGELOS DRITSAS

“Σαφάρι” για χιλιάδες ανασφάλιστα οχήματα

AGGELOS DRITSAS

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Υπουργό Περιβάλλοντος 

AGGELOS DRITSAS

Παραμονή της εορτής του Αγίου Γεωργίου στον φερώνυμο Ιερό Ναό στην Ήρα του Δήμου Άργους – Μυκηνών,

AGGELOS DRITSAS

Πρόσκληση για υποβολή ταινιών και σεναρίων στο 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Επιδαύρου

AGGELOS DRITSAS

Ενημερωτική εκδήλωση για Ευρωπαϊκά Προγράμματα και προώθηση Πελοποννησιακών Αγροτικών Προϊόντων στη Νεμέα

AGGELOS DRITSAS

Σοκαριστικό βίντεο από το τροχαίο στη Ν. Κίο

AGGELOS DRITSAS

Αργολίδα: Προχωρούν οι διαδικασίες για την μεταφορά νερού από τον Ανάβαλο στην Ασίνη

AGGELOS DRITSAS

Ζητείται υπάλληλος υποδοχής σε ξενοδοχείο στην παλιά πόλη του Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Γιώργος Μπελίτσης : Ευχαριστήριο στον Δήμαρχο μας Ιωάννη Μαλτέζο

AGGELOS DRITSAS

A.O. Αργοναύτης Νέας Κίου FC 

AGGELOS DRITSAS