ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ ΜΥΚΗΝΩΝΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΣΜΟΣ

Ο Πρέσβης του Ισραήλ επισκέφθηκε την αρχαιότερη πόλη της Ευρώπης το Άργος και τον φίλο του Δήμαρχο Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο

Ο πρέσβης του Ισραήλ στην χώρα μας Νόαμ Κάτς ,σε μια κίνηση υψηλού συμβολισμού επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι την Αρχαιότερη συνεχώς κατοικούμενη πόλη της Ευρώπης το Άργος και τον φίλο του Δημάρχο Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο.

Στις 5.30 μμ έφτασε στο Παλιό Δημαρχείο του Άργους ο πρέσβης όπου τον υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος μετά της συζύγου και της κόρης του ,καθώς και δημοτικών συμβούλων και συνεργατών του.

Συνομίλησαν για λίγο ,επιβεβαίωσαν την φιλία των δύο λαών σε όλα τα επίπεδα και αντάλλαξαν δώρα .

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος του πρόσφερε το βιβλίο με την ιστορία της πόλης ,ενώ δεν παρέλειψε να του μιλήσει για το Άργος ,τον Ηρακλή του βασιλιάδες και την καταγωγή τους από το Άργος, και του προέφερε στην συνέχεια  ,ένα σετ με ντόπια κρασιά ενώ ο πρέσβης Νόαμ Κάτς του πρόσφερε ασημένιο το ανάγλυφο της Αρχαίας Ιερουσαλήμ ..Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα φιλικό ανάμεσα στους δύο άνδρες και καταδείκνυε  την θέληση του πρέσβη να δημιουργήσει σχέσεις φιλίας ανάμεσα στους δύο λαούς αλλά  και αμοιβαίας συνεργασίας  σε όλους τους τομείς ανάμεσα στις δύο χώρες.

Στην συνέχεια μετέβησαν στο μνημείο σύμβολο στην μνήμη  των Ελλήνων που χάθηκαν κατά την μικρασιατική καταστροφή στο ολοκαύτωμα των Εβραίων και των Ελλήνων του Πόντου ,που πρόσφατα το κατασκεύασε ο Δήμαρχος στην πλατεία Δημοκρατίας στο Άργος.

Εκεί σε μια σεμνή τελετή έγινε από κοινού από τους δύο άνδρες κατάθεση στεφάνου παρουσία κοριτσιών με παραδοσιακές ενδυμασίες, μια κίνηση απόδοσης φόρου τιμής στα θύματα των καταστροφών κατά την διάρκεια της ιστορικής πορείας της χώρας μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω πραγματοποίησης της εμποροπανήγυρης

AGGELOS DRITSAS

Εντυπωσιάστηκαν οι Γάλλοι μαθητές από την ιστορία του Δημαρχείου

AGGELOS DRITSAS

Αργολίδα: Πλησιάζουν τα πρώτα Επιχειρηματικά Βραβεία

AGGELOS DRITSAS

Ζητείται ακίνητο για την στέγαση του Κέντρου Υγείας Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Μια ξεχωριστή εκδήλωση σήμερα το βράδυ σε ένα ιδιαίτερο χώρο..

AGGELOS DRITSAS

Κωνσταντίνα Νικολάκου: Καλημέρα ! Το 2024 ξεκίνησε «δυναμικά» από τις τιμές των διοδίων!!!

AGGELOS DRITSAS

Α. ΓΑΝΩΣΗΣ:Μεγάλο πλήγμα για την Ερμιονίδα μας η φωτιά στην Μυλίνδρα Κρανιδίου

AGGELOS DRITSAS

Αριστείωνας Α.Ο. Λυγουρίου

AGGELOS DRITSAS

Δήμος Ναυπλιέων: Δώσε αίμα, είναι ζωή για εσένα και τον συνάνθρωπό σου

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Κατάργηση του ΔΟΠΠΑΤ και του ΔΟΚΟΙΠΑΝ – Πως θα ασκούνται οι αρμοδιότητες τους

AGGELOS DRITSAS

Δύσκολο και ανταγωνιστικό ήταν το Σαββατοκύριακο για τα τμήματα του Οίακα Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Έκκληση για λάδι από το Συσσίτιο της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου.

AGGELOS DRITSAS