ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Υπεγράφη η σύμβαση για την ΕΟ Ναυπλίου – Λυγουριού | Έργο 1.000.000 ευρώ για την οδική ασφάλεια και την αναβάθμιση της Αργολίδας από την Δημήτρης Πτωχός – Περιφερειάρχης Πελοποννήσου

👉Ένα σημαντικό βήμα για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας και τη βελτίωση της καθημερινότητας κατοίκων και επισκεπτών της Αργολίδας πραγματοποιήθηκε με την υπογραφή της σύμβασης για το έργο «Συντήρηση – Οδική Ασφάλεια Εθνικού και Επαρχιακού Οδικού Δικτύου Περιφέρειας Πελοποννήσου», και συγκεκριμένα του υποέργου «Συντήρηση τμημάτων της Ε.Ο. 70 (Ναύπλιο – Λυγουριό)», προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ, που αφορά τμήματα του δρόμου Αγία Ελεούσα-Πυργιώτικα.

Η σύμβαση υπεγράφη από τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αργολίδας Βασίλη Σιδέρη, παρουσία υπηρεσιακών παραγόντων, σηματοδοτώντας την έναρξη ενός έργου με πολλαπλή αξία για την περιοχή.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός σε δήλωσή του επεσήμανε:

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου επενδύει με σχέδιο και συνέπεια σε ένα ασφαλές, σύγχρονο και λειτουργικό οδικό δίκτυο. Το συγκεκριμένο έργο ενισχύει την ασφάλεια των κατοίκων, εξυπηρετεί χιλιάδες επισκέπτες και αναδεικνύει τη σύνδεση των υποδομών μας με την πολιτιστική ταυτότητα του τόπου. Έργα σαν κι αυτό αποδεικνύουν έμπρακτα πώς η τεχνική επάρκεια και η πολιτική βούληση οδηγούν σε μετρήσιμα αποτελέσματα για τους πολίτες.

Από την πλευρά του, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Βασίλης Σιδέρης σημείωσε: «Πρόκειται για ένα έργο ουσίας, που καλύπτει πραγματικές ανάγκες και ενισχύει την καθημερινότητα των συμπολιτών μας. Η Αργολίδα αλλάζει με πράξεις και υποδομές που δημιουργούν ασφάλεια και αναπτυξιακή δυναμική».

📈Το έργο αφορά εργασίες βελτίωσης, αποκατάστασης και ενίσχυσης της οδικής ασφάλειας στο βασικό οδικό άξονα που συνδέει το Ναύπλιο με το Λυγουριό, εξυπηρετώντας καθημερινά τους μόνιμους κατοίκους, αλλά και χιλιάδες επισκέπτες που κατακλύζουν την περιοχή, ειδικά τους θερινούς μήνες.

Η συγκεκριμένη διαδρομή οδηγεί στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, έναν από τους σημαντικότερους πολιτιστικούς προορισμούς της χώρας και μνημείο παγκόσμιας εμβέλειας, ενισχύοντας τον στρατηγικό ρόλο του έργου στην ανάπτυξη του τουρισμού και της τοπικής οικονομίας.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συνεχίζει να υλοποιεί έργα ουσίας, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της κοινωνίας και προχωρώντας με σχέδιο, ταχύτητα και προοπτική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου ψηφιοποιεί τις υπηρεσίες της και η εξυπηρέτηση των πολιτών περνά σε νέα εποχή

AGGELOS DRITSAS

Τα μέλη που απαρτίζουν τη Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Ναυπλιέων – Ποιες αρμοδιότητες έχουν;

AGGELOS DRITSAS

Όταν ψηφίζουμε στο Δημοτικό Συμβούλιο οφείλουμε να είμαστε ξεκάθαροι, τόσο στις τοποθετήσεις μας όσο και στο τι ψηφίζουμε, ώστε να γινόμαστε κατανοητοί.

AGGELOS DRITSAS

Πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Αμυγδαλίτσα Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Το νερό του Κεφαλαρίου να μην χαθεί στην θάλασσα

AGGELOS DRITSAS

Aλλαγή ώρας: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μας μία ώρα πίσω

AGGELOS DRITSAS

Βιβλιοθήκη Ερμιόνης Απόστολος Γκάτσος

AGGELOS DRITSAS

Μια…αλλιώτικη συνέντευξη από τον Δήμαρχο Άργους-Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο!

AGGELOS DRITSAS

Τάσος Λάμπρου: Δικαιώθηκα σε όλα…

AGGELOS DRITSAS

Ένα τριαντάφυλλο για τις γυναίκες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Δημοτική Ενότητα Ιρίων

AGGELOS DRITSAS

ΒΙΝΤΕΟ : Έκοψαν την πίτα τους οι χειμερινοί κολυμβητές στην Αρβανιτια στο Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS