ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Παρουσία επιχειρηματιών της πόλης του Άργους, πραγματοποιήθηκε σήμερα στην αίθουσα τέχνης και πολιτισμού ‘’Μέγας Αλέξανδρος’’ η διαβούλευση αναφορικά με την αλλαγή της κανονιστικής σχετικά με τους κοινόχρηστους χώρους.

Ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών, Γιάννης Μαλτέζος, τόνισε ότι η κατάσταση που επικρατεί στους κοινόχρηστους χώρους είναι μία εικόνα ανομίας και ανισότητας, στερώντας τους δημότες από τη δυνατότητα να απολαμβάνουν και να χρησιμοποιούν τους κοινόχρηστους χώρους. Τόνισε ότι ο στόχος είναι να ανοίγουν και να λειτουργούν όσο γίνεται περισσότερα καταστήματα, τηρώντας πάντοτε ωστόσο τη νομοθεσία και το σεβασμό στους δημότες.

Ειδικά αναφέρθηκε στην ανάγκη να καταστούν προσβάσιμοι οι χώροι εκείνοι για τα άτομα με κινητικά προβλήματα αλλά και σε γονείς με καρότσια έτσι ώστε να μην δυσκολεύονται στις μετακινήσεις τους. Παράλληλα ζήτησε την στήριξη των επαγγελματιών για την ευταξία των κοινόχρηστων χώρων. Τέλος, τόνισε πως οι επαγγελματίες της πόλης, αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του δήμου που όμως με σύνεση και διάθεση συνεργασίας θα ανεβάσουν το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Στην συζήτηση έλαβαν τον λόγο όσοι επιχειρηματίες ζήτησαν να παρέμβουν ενώ παρόντες ήταν αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι. Στο τέλος ο Δήμαρχος ζήτησε τις απόψεις των επιχειρηματιών, τις οποίες θα στείλουν τις επόμενες ημέρες και θα ακολουθήσει μετά και μία νέα διαβούλευση για οριστικοποίηση των όρων και όδευση προς τη θεσμοθέτηση της νέας κανονιστικής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

65.000 ευρώ για συντήρηση – αποκατάσταση του ηλεκτροφωτισμού στο οδικό δίκτυο της Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Θλίψη στην Αργολίδα για το θάνατο του Διονύση Καρβέλα

AGGELOS DRITSAS

Αθηνά Παπαχρήστου: «Έφυγε» απο τη ζωή η γιαγιά – σύμβολο που δώρισε ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Μεσολογγίου

AGGELOS DRITSAS

Η Παιδική Χορωδία Ναυπλίου ΤΑΜΠΕΡΑΜΕΝΤΟ στην Τρίπολη

AGGELOS DRITSAS

Αναβάθμιση σχολικών μονάδων μέσω του προγράμματος «Μαριέττα Γιαννάκου»

AGGELOS DRITSAS

Θανατηφόρο τροχαίο στο Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS

Πρόγραμμα Ενίσχυσης Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Συλλόγου ”ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ”

AGGELOS DRITSAS

Νέος πρόεδρος της ΔΕΥΑ Άργους Μυκηνών ο Γιώργος Σαρρής

AGGELOS DRITSAS

Παναγία της Μυρτιδιώτισσας στο Μαλαντρένι του Δήμου Άργους- Μυκηνών.

AGGELOS DRITSAS

Το Πρότυπο Επαγγελματικό Λύκειο Άργους λαμβάνει την πιστοποίηση Πρεσβευτή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

AGGELOS DRITSAS

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπάσκετ θα συναντήσει τους Δημάρχους σε Άργος και Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS

Βιβλιοθήκη Ερμιόνης Απόστολος Γκάτσος

AGGELOS DRITSAS