ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Η πτήση επλήγη από έντονες αναταράξεις- Το αεροσκάφος μετέφερε συνολικά 211 επιβάτες και 18 μέλη του πληρώματος

Ένας επιβάτης σκοτώθηκε και περισσότεροι από 30 ακόμη τραυματίστηκαν σε πτήση της Singapore Airlines από το Λονδίνο προς τη Σιγκαπούρη, η οποία επλήγη από έντονες αναταράξεις.

Το Boeing 777-300ER εκτράπηκε προς Μπανγκόκ και προσγειώθηκε στις 15:45 τοπική ώρα.

Το αεροσκάφος μετέφερε συνολικά 211 επιβάτες και 18 μέλη του πληρώματος, ανέφερε σε ανακοίνωσή της η αεροπορική εταιρεία.

Για χθες και σήμερα προβλέπονταν ισχυρές βροχοπτώσεις και κατά τόπους καταιγίδες
«Η Singapore Airlines εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του νεκρού», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Singapore Airlines:

«Η πτήση #SQ321 της Singapore Airlines, που εκτελούσε δρομολόγιο από Λονδίνο (Heathrow) προς Σιγκαπούρη στις 20 Μαΐου 2024, παρουσίασε σοβαρές αναταράξεις κατά τη διαδρομή. Το αεροσκάφος εκτράπηκε προς Μπανγκόκ και προσγειώθηκε στις 15:45 τοπική ώρα στις 21 Μαΐου 2024.

Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι υπάρχουν τραυματίες και ένας νεκρός στο Boeing 777-300ER.

Στο αεροσκάφος επέβαιναν συνολικά 211επιβάτες και 18 μέλη του πληρώματος.

Η Singapore Airlines εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του νεκρού.

Προτεραιότητά μας είναι να παράσχουμε κάθε δυνατή βοήθεια σε όλους τους επιβάτες και το πλήρωμα που επέβαιναν στο αεροσκάφος. Συνεργαζόμαστε με τις τοπικές αρχές στην Ταϊλάνδη για την παροχή της απαραίτητης ιατρικής βοήθειας και στέλνουμε μια ομάδα στην Μπανγκόκ για να παράσχει οποιαδήποτε πρόσθετη βοήθεια χρειαστεί».

Για χθες και σήμερα προβλέπονταν ισχυρές βροχοπτώσεις στην περιοχή, με τους μετεωρολόγους να ανέμεναν και καταιγίδες. Αυτό μπορεί, όπως είναι φυσικό, να οδήγησε σε δύσκολες συνθήκες το αεροσκάφος.

Ωστόσο, η Singapore Airlines δεν έχει ακόμη σχολιάσει τι μπορεί να προκάλεσε τις ακραίες αναταράξεις, οι οποίες οδήγησαν στην αναγκαστική προσγείωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος Artemisio Mountain Running 2024

AGGELOS DRITSAS

22χρονος κυκλοφορούσε το βράδυ με μαχαίρι στο Άργος

AGGELOS DRITSAS

Ποια αυτοκίνητα δεν θα μπαίνουν στα πλοία

AGGELOS DRITSAS

Ο εφοπλιστής Μιχάλης Λεμός επισκέφθηκε το ΕΚΑΒ Ναυπλίου όπου είχε δωρίσει 2 ασθενοφόρα

AGGELOS DRITSAS

Υπάλληλοι του Σωφρονιστικού Καταστήματος Ναυπλίου έκοψαν την βασιλόπιτα του 2024

AGGELOS DRITSAS

Με γυαλιά ηλίου θα γιορτάσουμε την Πρωτοχρονιά: «Κλείδωσε» ο καιρός και για την παραμονή

AGGELOS DRITSAS

Επικεφαλής της Παράταξης  ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ

AGGELOS DRITSAS

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ – ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ : Σιδηροδρομικός σταθμός Μυκηνών ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2024

AGGELOS DRITSAS

Το νέο Πνευματικό Κέντρο Λυγουριού στο επίκεντρο της συνάντησης Νίκα – Χρόνη

AGGELOS DRITSAS

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά από την κοπή της πίτας του Συλλόγου Αργείων «Ο Δαναός»

AGGELOS DRITSAS

Ο πληθυσμός στην Πελοπόννησο μειώθηκε – Στην Αργολίδα σημείωσε αύξηση

AGGELOS DRITSAS

Λ. Κυρίζογλου στην Γ.Σ. της ΕΔΕΥΑ

AGGELOS DRITSAS