www.AggelosDritsas.gr
ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΑΙΡΟΣ

Έρχεται ο πρώτος καύσωνας της χρονιάς – Μέχρι και 39 βαθμούς οι θερμοκρασίες

Μετά την κακοκαιρία που βρίσκεται πάνω από την χώρα και υποχωρεί από σήμερα το απόγευμα σταδιακά, την επόμενη βδομάδα αναμένεται ραγδαία αύξηση της θερμοκρασίας, στα όρια του πρώτου καύσωνα στη χώρα.

Κλέαρχος Μαρουσάκης, Γιάννης Καλλιάνος και windy συμφωνούν ότι μετά την κακοκαιρία που χτυπάει σήμερα πολλές περιοχές της χώρας, έρχεται κύμα ζέστης με θερμοκρασίες που θα υπερβούν και τους 35 βαθμούς κελσίου, πλησιάζοντας έτσι τον πρώτο καύσωνα της χρονιάς.

Μιλώντας το πρωί στο OPEN ο Κλέαρχος Μαρουσάκης προέβλεψε άνοδο της θερμοκρασίας από την Δευτέρα σε όλη τη χώρα. Συγκεκριμένα τόνισε πως «Από Δευτέρα θα μας μείνουν κάποιες βροχές και από Τετάρτη πάμε σε ισχυρό κύμα ζέστης όπου θα συναντήσουμε θερμοκρασίες έως και 35 βαθμούς Κελσίου».

Για την επικείμενη αύξηση της θερμοκρασίας, στα όρια του καύσωνα μίλησε χτες στο MEGA και ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος.

«Θα σας δώσω μια τελευταία πληροφορία. Ίσως, πάμε πολύ μακριά βέβαια, ξέρεις ότι ποτέ δεν κάνω εκτιμήσεις για τόσο μακριά, ίσως, μετά τις 15 Μαΐου έχουμε το πρώτο ισχυρό κύμα ζέστης το οποίο θα μας απασχολήσει. Θα το δούμε όμως και τις επόμενες ημέρες γιατί ακόμα δεν έχει «κλειδώσει». Στα κεντρονότια τμήματα της χώρας, εκτιμώ ότι μπορεί να δούμε και θερμοκρασίες άνω των 35 βαθμών Κελσίου.

Αλλά επαναλαμβάνω, ακόμα είμαστε πολύ μακριά, υπάρχει διχογνωμία μεταξύ των μοντέλων, αλλά φαίνεται ότι τα μοντέλα πάνε προς αυτό το σενάριο. Δηλαδή, μετά τις 15-16 Μαΐου, χονδρικά και ενδεικτικά πάντα, να έχουμε ένα ισχυρό κύμα ζέστης για την εποχή», ανέφερε ο μετεωρολόγος του Mega.

Βόμβα από το windy

Και το προγνωστικό μοντέλο καιρού Windy «μιλάει» για ραγδαία αύξηση της θερμοκρασίες της επόμενες ώρες. Μάλιστα, όπως μπορείτε να δείτε από την Τετάρτη θα υπάρξει σημαντική άνοδος της θερμοκρασίας. Μάλιστα, αυτή σε πολλές περιοχές θα φτάσει πάνω από τους 30 βαθμούς. Περαιτέρω άνοδος της θερμοκρασίας θα υπάρξει και την Πέμπτη ενώ, σύμφωνα με τους χάρτες την Παρασκευή και το Σάββατο θα σημειωθούν θερμοκρασίες πάνω από τους 35 βαθμούς. Ειδικά το Σάββατο το προγνωστικό μοντέλο προβλέπει θερμοκρασίες 39 βαθμούς Κελσίου στην περιοχή της Χαλκίδας.

Σε κάθε περίπτωση καθαρότερη εικόνα για τον καιρό της επόμενης εβδομάδας θα έχουν οι μετεωρολόγοι της επόμενες μέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Νόμος του κράτους ο γάμος των ομόφυλων ζευγαριών

AGGELOS DRITSAS

Στην Αργολίδα ο ιδρυτής του Facebook!!! Μαρκ Ζάκερμπεργκ. Αποκλειστικές εικόνες!!

AGGELOS DRITSAS

Τα Σωματεία Εργαζομένων της Δ.Ε.Υ.Α. Άργους – Μυκηνών και της Δ.Ε.Υ.Α. ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΟΥΡΝΟΣ : ΕΚΦΡΑΖΩ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΜΟΥ ΑΠΑΓΟΕΥΤΗΚΕ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ..

AGGELOS DRITSAS

Πρεμιέρα για το “καλάθι του νονού”

AGGELOS DRITSAS

Η Κοινότητα Πορτοχελίου έδωσε την εντολή: Να διαμορφωθεί μια ισχυρή πλειοψηφία για το Αυτοδιοικητικό κίνημα

AGGELOS DRITSAS

Α Β &ΣΤ τάξεις δημ.σχ. Ανυφίου φόρεσαν τα μπλε τους για την ημέρα αυτισμού

AGGELOS DRITSAS

Θεατρική Παράσταση «Άγιος Νεκτάριος: Από τη Γη στον Ουρανό» ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Παίκτης της Ερμιονίδας ο Μαργαρίτης Κουζούνιας

AGGELOS DRITSAS

Συνάντηση του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Ορφανού με τον Μάκη Βορίδη ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

35ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΑΥΠΛΙΟΥ 11–18 Ιουλίου 2026

AGGELOS DRITSAS

Ανυφί : Η εορτή του Αγίου Νικόλαου του εν Βουνένοις (βίντεο)

AGGELOS DRITSAS