ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Ήρθα να με συλλάβετε γιατί χτύπησα ανήλικο»

«Ηρθα να με συλλάβετε γιατί χτύπησα έναν ανήλικο, όμως, έκανα λάθος στο άτομο που αναζητούσα». Αυτά φέρεται να ήταν τα πρώτα λόγια ενός 42χρονου Λασιθιώτη προχθές το βράδυ όταν πήγε σε αστυνομικό τμήμα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου για να παραδοθεί. Μαζί του βρισκόταν και το θύμα της επίθεσης, που δέχτηκε τον ξυλοδαρμό από… παραγνώριση, όπως παραδέχτηκε ο δράστης.

Το περιστατικό που αποκάλυψε το patris.gr σημειώθηκε προχθές βραδινές ώρες σε πόλη του νομού Λασιθίου και η συνέχειά του δόθηκε στο αστυνομικό τμήμα, όπου πήγε ο 42χρονος για να… παραδοθεί και να ζητήσει συγνώμη για το λάθος του.

Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι ο φερόμενος ως δράστης, ο οποίος μένει στο Λασίθι και δραστηριοποιείται επαγγελματικά, μόλις είδε έναν 15χρονο κάτοικο της περιοχής, θόλωσε. Χωρίς δεύτερη κουβέντα αρχικά εξύβρισε τον ανήλικο, στη συνέχεια άρχισε να τον χτυπάει με τα χέρια προκαλώντας του σωματικές βλάβες και στο τέλος, σύμφωνα με την αστυνομία, του έσπασε και το κινητό του τηλέφωνο! Ο 15χρονος που δεχόταν τα χτυπήματα το ένα μετά το άλλο, ούτε μπόρεσε να καταλάβει το πώς και το γιατί.

Μάταια προσπαθούσε να σταματήσει τον 42χρονο και να του εξηγήσει ότι δεν έχει κάνει κάποιο κακό. Μετά από αρκετές «ψιλές», όπως περιγράφεται, ο δράστης κατάλαβε ότι μάλλον επιτέθηκε και χτύπησε χωρίς λόγο ένα άτομο που δεν του φταίει σε τίποτα. Αντιλαμβανόμενος το μεγάλο του λάθος, το επόμενό του βήμα ήταν να πάρει τον 15χρονο και να πάνε μαζί στο αστυνομικό τμήμα της πόλης όπου διαμένουν. Στους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ, όπου είχαν βάρδια εκείνη τη στιγμή, είπε ότι χτύπησε τον 15χρονο γιατί τον πέρασε για κάποιον ανήλικο, με τον οποίο έχουν διαφορές.

Ο 42χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησε από τους αστυνομικούς να πράξουν ότι επιβάλλεται γι’ αυτές τις περιπτώσεις και παράλληλα ζήτησε από τους αστυνομικούς να ενημερώσουν και να έρθουν στο τμήμα οι γονείς του παιδιού. Πράγματι, μετά από λίγη ώρα, ο πατέρας του 15χρονου έφτασε στο αστυνομικό τμήμα, όπου έκπληκτος άκουσε το λόγο που βρισκόταν εκεί. Την έκπληξή  τους για το περιστατικό αυτό δεν έδειξαν μόνο οι αστυνομικοί και ο πατέρας του 15χρονου, αλλά και όσοι βρίσκονταν μπροστά στο περιστατικό στο οποίο ένας 42χρονος επιτέθηκε και χτύπησε ένα παιδί στη μέση του δρόμου.

Ο πατέρας του παιδιού υπέβαλε μήνυση εναντίον του 42χρονου και ο τελευταίος συνελήφθη και πέρασε το βράδυ της Δευτέρας στα κρατητήρια. Η περίπτωση αυτή πάντως συζητιέται έντονα στην πόλη όπου εκτυλίχθηκε το περιστατικό, ενώ πολλοί ήταν αυτοί που εξοργίστηκαν όταν έμαθαν ότι η βία σε βάρος του ανήλικου ήταν εκτός από αδικαιολόγητη και άδικη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

ΔΕΔΔΗΕ Αργολίδας : Διακοπή ρεύματος σε Ασίνη και Τολό στις 2/6

AGGELOS DRITSAS

Open Day στο Ναύπλιο: Γνωρίστε από κοντά την ποιότητα κατασκευής και τη φιλοσοφία μας

AGGELOS DRITSAS

Πρόστιμο 100.000 ευρώ και λουκέτο σε beach bar σε παραλία

AGGELOS DRITSAS

BINTEO: ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ACTION24 KAI ARGOLIDATV BINTEO

AGGELOS DRITSAS

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας για την Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς

AGGELOS DRITSAS

Το μήνυμα του Δημήτρη Ορφανού μετά την αλλαγή σελίδας στο Δήμο Ναυπλιέων

AGGELOS DRITSAS

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο ΔΑΚ Άργους ο καθιερωμένος αγιασμός για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν .

AGGELOS DRITSAS

Βρεττάκεια 2024 στο Πόρτο Χέλι

AGGELOS DRITSAS

Προϊόντα για υγιεινό πρωινό στο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Αργολίδας από την ΑΒ Βασιλόπουλος

AGGELOS DRITSAS

Παγκόσμια ημέρα υγείας

AGGELOS DRITSAS

Η «Γιορτή της Τουλίπας» στα Δίδυμα Ερμιονίδας είναι ένα ετήσιο πολιτιστικό γεγονός ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Αύξηση σοκ στις κλήσεις για παιδιά σε κίνδυνο το 2023!

AGGELOS DRITSAS