ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Νέο μήνυμα του 112: «Καθυστερήστε την αναχώρησή σας» – Δόθηκε και τρίτη λωρίδα κυκλοφορίας στο ρεύμα προς Κόρινθο – Ανοιχτά τα διόδια σε Ελευσίνα και Κόρινθο

Νέο μήνυμα του 112 εστάλη λίγο μετά το μεσημέρι του Σαββάτου, σε πολίτες στην Αττική για την πρόσβαση στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου. Μεγάλες καθυστερήσεις καταγράφονται το πρωί του Σαββάτου, ενώ είναι πολύ δύσκολη η πρόσβαση προς Πελοπόννησο, καθώς είναι κλειστή και η παλιά εθνική οδός.

Στο μήνυμα αναφέρεται πως υπάρχουν μεγάλες καθυστερήσεις στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου και συστήνεται οι πολίτες να καθυστερήσουν την αναχώρησή τους, εφόσον ο προορισμός τους είναι η Πελοπόννησος. Σημειώνεται πως τα διόδια σε Ελευσίνα και Κόρινθο είναι ανοιχτά.

Αθηνών - Κορίνθου: Νέο μήνυμα 112 - Μεγάλες καθυστερήσεις - Πολύ δύσκολη η πρόσβαση προς Πελοπόννησο
 Η κίνηση στο σημείο όπως αποτυπώνεται από την υπηρεσία Google maps, στις 12:35 το μεσημέρι του Σαββάτου

Μεγάλες καθυστερήσεις καταγράφονται το πρωί του Σαββάτου στην κίνηση στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου, λόγω των εργασιών κατεδάφισης της γέφυρας που υπέστη σοβαρές ζημιές από τη φωτιά που ακολούθησε την ανατροπή βυτιοφόρου, το βράδυ της Παρασκευής.

Σύμφωνα με μαρτυρίες οδηγών, από τα διόδια της Ελευσίνας μέχρι το σημείο όπου κατεδαφίζεται η γέφυρα, δηλαδή 2-3 χιλιόμετρα μετά τα διόδια της Κορίνθου, απαιτούνται περίπου δύο ώρες – μία απόσταση που κανονικά διαρκεί περί τα 45 λεπτά. Η διέλευση των οχημάτων από τα διόδια της Κορίνθου γίνεται δωρεάν – με ανοιχτές τις μπάρες – ωστόσο τα αυτοκίνητα στο σημείο είναι σχεδόν ακινητοποιημένα, με τις ουρές των οχημάτων να ξεπερνούν ήδη τα 4-5 χιλιόμετρα.

Αθηνών - Κορίνθου: Νέο μήνυμα 112 - Μεγάλες καθυστερήσεις - Πολύ δύσκολη η πρόσβαση προς Πελοπόννησο

Πολύ δύσκολη η πρόσβαση προς Πελοπόννησο

Το τροχαίο ατύχημα με την ανατροπή του βυτιοφόρου συνέβη στο σημείο όπου διασταυρώνεται η παλιά με τη νέα εθνική οδό, λίγο μετά τα διόδια της Κορίνθου και πριν τον Ισθμό, στο ρεύμα προς Κόρινθο. Οι ζημιές που προκλήθηκαν στη γέφυρα, λόγω του θερμικού φορτίου, οδήγησαν στην απόφαση για καταδάφισή της, για λόγους ασφαλείας. Λόγω αυτού, η κυκλοφορία στην παλιά εθνική στο σημείο έχει διακοπεί εντελώς και είναι άγνωστο πότε θα επανέλθει. Επιπλέον όμως, από χθες έχει διακοπεί και η κυκλοφορία στη νέα εθνική, με αποτέλεσμα, η πρόσβαση από την Αττική προς την Πελοπόννησο να γίνεται – έως το μεσημέρι – μέσω δύο λωρίδων κυκλοφορίας και αφού γίνεται αντιδρόμηση.

Αθηνών - Κορίνθου: Νέο μήνυμα 112 - Μεγάλες καθυστερήσεις - Πολύ δύσκολη η πρόσβαση προς Πελοπόννησο
 Το σημείο όπου κατεδαφίζεται η γέφυρα
Αθηνών - Κορίνθου: Νέο μήνυμα 112 - Μεγάλες καθυστερήσεις - Πολύ δύσκολη η πρόσβαση προς Πελοπόννησο
 Το σημείο όπου κατεδαφίζεται η γέφυρα της παλαιάς εθνικής οδού, λίγο πριν από τον Ισθμό

Μετά τη διαπίστωση του προβλήματος, αποφασίστηκε να δοθούν στην κυκλοφορία τρεις λωρίδες στο ρευμα προς Κόρινθο. Η τροχαια συνιστά στους διερχόμενους, που λόγω των ευρωεκλογών είναι σήμερα ιδιαίτερα αυξημένος ο αριθμός τους, να αναχωρήσουν λίγο αργότερα προς τους προορισμούς τους και οι οδηγοί που κινούνται στο ρεύμα της αμφιδρόμησης να επιδείξουν προσοχή γιατί με το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας ως διαχωριστικό είναι οι κώνοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ο Γιάννης Ανδριανός στον Δημήτρη Ορφανό

AGGELOS DRITSAS

243 μόνιμες προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ στο ΕΚΑΒ (ασθενοφόρα)

AGGELOS DRITSAS

Λαμπερά εγκαίνια για το 10ο Mediterranean Yacht Show στο Ναύπλιο ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

FICHTIA ART 2024

AGGELOS DRITSAS

Ο Δήμαρχος Τροιζηνίας Μεθάνων Τάσος Μούγιος συναντήθηκε με την Υπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Σοφία Ζαχαράκη.

AGGELOS DRITSAS

Diomidis El Greco Handball Club

AGGELOS DRITSAS

Πέθανε ο τραγουδιστής Κώστας Μοναχός

AGGELOS DRITSAS

Σήμερα η Σοφία και η Βασιλική, οι δίδυμες που χάθηκαν στο Μάτι, θα έσβηναν 14 κεράκια ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Γεωπόνος στην Αργολίδα: ΑΝΥΦΙΟΝ

AGGELOS DRITSAS

Νεκρός ο οδηγός ΙΧ το οποίο έπεσε στο κανάλι του Αναβάλου στο Κεφαλάρι Άργους

AGGELOS DRITSAS

Ένα ιερό δώρο ευλογίας στην Ευαγγελίστρια Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

“Νέα Πελοπόννησος”: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι του Πέτρου Τατούλη στην Αργολίδα (βίντεο)

AGGELOS DRITSAS