ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ ΜΥΚΗΝΩΝΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

“Αλλαγή Πορείας”: Η χρήση της πλατείας ως πάρκινγκ είναι πρόταση λαϊκισμού και οπισθοδρόμησης!

Με μεγάλη έκπληξη διαβάσαμε πρόταση αντίπαλου συνδυασμού να θεωρεί αναβάθμιση την στάθμευση αυτοκινήτων πάνω στην λαϊκή αγορά που κάθε απόγευμα δεκάδες οικογένειες κάθονται στα μπαγκάκια της πλατείας με τα παιδιά τους να παίζουν με ασφάλεια.

Μας προτείνουν νέα παρκινγκ αλλά δεν μας λένε που, σε ποιο σημείο του κέντρου, θα τα δημιουργήσουν, αποδεικνύοντας την ασχετοσύνη την άγνοια αλλά και την προχειρότητα που συναντάται πάντα, σε όσους δεν έχουν ασχοληθεί ποτέ και με τίποτα αντίστοιχο!

Δεν είναι δυνατόν να μην έχουν ακούσει πως στα 50μ. από την λαϊκή αγορά υπάρχει τεράστιο και ελεύθερο δημοτικό παρκινγκ!

Η λειτουργία της λαϊκής αγοράς τα βράδια της Παρασκευής και η καθημερινή χρήση της ως παρκινγκ λοιπόν αποτελούν μόνο προτάσεις λαϊκισμού, οπισθοδρόμησης και τριτοκοσμικού παζαριού!

Ας ρωτήσουν τους πολίτες που χαίρονται την πλατεία ως ελεύθερο χώρο και ας μην άγονται και φέρονται από ελάχιστους μόνιμους αμφισβητίες!

Δεν υπάρχει διαμορφωμένη πλατεία στην Ελλάδα που να χρησιμοποιείται ως χώρος στάθμευσης!

Τα περί ανάδειξης και ανακαίνισης της νεοκλασικής αγοράς ώστε να αποτελέσει μια ενότητα με την λαϊκή, έρχονται σε πλήρη αντίθεση με την πρόταση των ίδιων για κατάργηση του ελεύθερου χώρου της πλατείας και δημιουργία παρκινγκ. Επίσης η ενοποίηση της πλατείας με τη νεοκλασική αγορά έγινε ακριβώς με την υλοποίηση του έργου της ανάπλασης, για την οποία εκείνοι που χειροκροτούσαν και ψήφιζαν στο Δημοτικό Συμβούλιο, εσχάτως εναντιώνονται.

Τέλος όσον αφορά την «πρωτότυπη» ιδέα για ένταξη της νεοκλασική αγοράς σε πρόγραμμα ΕΣΠΑ, τους υπενθυμίζουμε ότι ήδη ολοκληρώνεται η μελέτη στατικής ενίσχυσης και αρχιτεκτονικής αποκατάστασης από την παρούσα δημοτική αρχή, ώστε να υλοποιηθεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές του αρμόδιου υπουργείου και πολύ σύντομα θα το εντάξουμε σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα.

Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Παγκόσμια ημέρα παιδιού η χθεσινή και το Άργος

AGGELOS DRITSAS

Οι νέοι αρχηγοί σε ΕΛ.ΑΣ και Πυροσβεστική

AGGELOS DRITSAS

Συναινετικό κλίμα για την ανάπτυξη του Δήμου Ναυπλιέων

AGGELOS DRITSAS

Αρτάμιτι-Artamiti

AGGELOS DRITSAS

Με αγκαλιές υποδέχθηκαν οι Λάκωνες τον Πέτρο Τατούλη

AGGELOS DRITSAS

Συμμετοχή του Δήμου Ερμιονίδας και της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ. στην “Ενεργειακή Κοινότητα Πολιτών Περιφέρειας Πελοποννήσου”

AGGELOS DRITSAS

50 επιχειρήσεις από τη Πελοπόννησο, η Περιφέρεια και τα Επιμελητήρια στη FOOD EXPO 2024

AGGELOS DRITSAS

Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα βόλεϊ των κοριτσιών του 1ου ΓΕΛ Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Στον Ιερό ναό των Αγίων Ανδριανού και Ναταλίας στο Δρέπανο Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Συνάντηση του Δ. Πτωχού με τον Δ. Σαραβάκο

AGGELOS DRITSAS

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Porto Heli Night Run & Ververonda Easy Trail Run 2025

AGGELOS DRITSAS

”Αλλαγή Πορείας – Δημήτρης Καμπόσος”: Την Παρασκευή εγκαινιάζουμε το εκλογικό μας κέντρο

AGGELOS DRITSAS