www.AggelosDritsas.gr

Ο καιρός αλλάζει και από την Τετάρτη θα έχουμε βροχές, ενώ η κορύφωση της κακοκαιρίας έρχεται το τριήμερο Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο.

Πριν καλά – καλά μπει το Φθινόπωρο ο καιρός αλλάζει, έστω και για λίγο. Οι θερμοκρασίες θα παραμείνουν στα ίδια, όμως οι βροχές θα κάνουν ποδαρικό από την Τετάρτη και θα συνεχιστούν έως και το Σάββατο. Οι μετεωρολόγοι μπορεί να μην κρούουν – προς το παρόν τουλάχιστον – τον κώδωνα του κινδύνου για ακραία φαινόμενα, όμως πάντα χρειαζεται προσοχή.

Στη νέα του πρόγνωση ο διευθυντής της ΕΜΥ, κ. Θοδωρής Κολυδάς, αναφέρει πως ήδη από σήμερα αναμένεται περιορισμένη αστάθεια, ενώ και αύριο, Τετάρτη επιμένει η αστάθεια στα ηπειρωτικά.

Από την Πέμπτη και μετά τα φαινόμενα θα είναι περισσότερα και δεν αποκλείεται τοπικά να είναι έντονα.

Η αστάθεια θα κρατήσει μέχρι και το Σάββατο και η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε επίπεδα κοντά στα κανονικά για την εποχή, καταλήγει.Οι άνεμοι θα είναι γενικά εξασθενημένοι στα πελάγη με μέγιστη ένταση ως την Κυριακή τα 6 μποφόρ στο Αιγαίο.ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 28-08-2024

Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα ηπειρωτικά και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά.
Οι άνεμοι αρχικά στο Ιόνιο και τα δυτικά θα είναι μεταβλητοί 3 μποφόρ ενώ από τις μεσημβρινές ώρες θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Στα βόρεια και δυτικά ηπειρωτικά θα φτάσει τους 32 με 35 και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 35 με 37 βαθμούς Κελσίου. Στη νησιωτική χώρα θα φτάσει τους 30 με 34 βαθμούς Κελσίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Δήμος Άργους Μυκηνών: Ανακαινίστηκαν οι χώροι των ΚΔΑΠ σε Άργος και Νέα Κίο

AGGELOS DRITSAS

Στη γιορτή λήξης του διδακτικού έτους του 6ου Δημοτικού Σχολείου Άργους παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Γιάννης Μαλτέζο

AGGELOS DRITSAS

Δόξα τω Θεώ!!!!! Εκκλησιασμός στον ιερό ναό Αγίων Αποστόλων στους Μύλους!

AGGELOS DRITSAS

Δήμος Άργους-Μυκηνών

AGGELOS DRITSAS

 Κατέρρευσε τμήμα διώροφου κτιρίου – Ένας νεκρός

AGGELOS DRITSAS

Δράσεις σε 4 πόλεις της Αργολίδας για την «Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα»

AGGELOS DRITSAS

Παιδική Νεανική Βιβλιοθήκη Δήμου Άργους Μυκηνών

AGGELOS DRITSAS

Άργος: Σπίτι τυλίχθηκε στις φλόγες

AGGELOS DRITSAS

Την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί υποδοχή της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Αναστασίου

AGGELOS DRITSAS

Θετικά οικονομικά αποτελέσματα για πρώτη φορά ο Αναπτυξιακός Οργανισμός Πελοποννήσου

AGGELOS DRITSAS

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών & Φίλων Ν. Αργολίδας (ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ.) “Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ”

AGGELOS DRITSAS

Παράταση στον μεγάλο εκπαιδευτικό διαγωνισμό της Texan

AGGELOS DRITSAS