www.AggelosDritsas.gr

Συνάδελφοι όπως γνωρίζετε εδώ και 8 μήνες πραγματοποιείται ένας τίμιος συνδικαλιστικός αγώνας για να επαναφέρουμε την δημοκρατική λειτουργία στον Σύλλογο Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Αργολίδας.

Γνωρίζαμε από την αρχή τις δυσκολίες που θα συναντήσουμε ειδικά όταν απέναντι αντιμετωπίζουμε καθεστωτικές αντιλήψεις από την συνδικαλιστική αριστοκρατία της ομοσπονδίας .

Ο αγώνας που δίνουμε είναι πέρα και έξω από σκοπιμότητες, κυρίως είναι ένας αγώνας υγιής απέναντι στις απειλές που δέχονται οι εργαζόμενοι ώστε να υποκύψουν στο υπάρχων καθεστώς .

Η δικαστική έδρα που εκδίκασε την αίτηση μας για προσωρινή διαταγή διαπίστωσε από τα στοιχεία που προσκομίσαμε την σοβαρότητα και αμεσότητα της υπόθεσης και αποφάσισε ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΣ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΔΙΚΗ ΣΤΙΣ 15 Μαΐου 2024.

Αποδεικνύοντας περίτρανα πως το Σωματείο μας δεν είναι μόνο σφραγίδα…. έχει και ψυχή!!! Και η ψυχή του είναι η φωνή των εργαζομένων που για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια ενώθηκαν και διεκδικούν!!!

Η Ελληνική δικαιοσύνη με βάση τα έγγραφα και τις αποδείξεις θα δρομολογήσει τις εξελίξεις. Η τωρινή διοίκηση ενώ είναι ανύπαρκτη συνδικαλιστικά εδώ και χρόνια , έχει ενεργοποιήσει την γνωστή μονταζιέρα ότι τάχα μου η υπόθεση “απορρίφθηκε” την στιγμή που της έχει κοινοποιηθεί ήδη η ημερομηνία της τελικής εκδίκασης .

Εμείς δεν έχουμε μάθει να λειτουργούμε στο σκοτάδι, ούτε θα “χτυπήσουμε πόρτες” μέσα στην νύχτα. Αυτά είναι για ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ και ΕΡΓΑΤΟΜΗΤΕΡΕΣ που δίνουν τον υπέρτατο αγώνα να διασώσουν τα προνόμια που έχουν αποκτήσει στις πλάτες των εργαζομένων.

Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη και θεωρούμε ότι η Τακτική Δικάσιμος στις 15 Μαίου 2024 θα δικαιώσει τους εργαζόμενους του νομού που δεν δέχονται ένα αόρατο σωματείο να τους εκπροσωπεί!!

Η δικαστική έδρα έκπληκτη άκουσε, εχθές, από την πλευρά της τωρινής διοίκησης να αναφέρουν ότι όντως ” δεν έχουν πραγματοποιήσει συνεδρίαση εδώ και 10 έτη” και ότι κρατούν τα γραφεία του Συλλόγου στο σπίτι τους επειδή είναι “φτωχοί οι εργαζόμενοι και δεν έχουν χρήματα”… όπως χαρακτηριστικά είπαν!!!

Προφανώς μας θεωρούν “πτωχούς τω πνεύματι”!!! Να είναι σίγουροι όμως, ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα…!!!

Γνωρίζουμε ότι με λύσσα προσπαθούν να παραπληροφορήσουν τους εργαζόμενους για την σημερινή απόφαση, αλλά δυστυχώς για αυτούς θα πρέπει να γνωρίζουν ότι ο χρόνος τους έχει τελειώσει. Οι εκατοντάδες υπογραφές των συναδέλφων αποδεικνύουν εκκωφαντικά ότι έφτασε το πλήρωμα του χρόνου, για την αλλαγή. .

Ο αγώνας μας έχει συνδικαλιστικά χαρακτηριστικά, και είναι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ!!!

Αν έχουν στοιχειώδη δημοκρατικά αισθήματα ας εγγράψουν αύριο κιόλας τους εκατοντάδες συναδέλφους στο σωματείο και να προκαλέσουν ΑΜΕΣΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ έστω και μετά από 10 χρόνια. Ποτέ δεν είναι αργά!!

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ!!!

Με πίστη στο δίκιο του αγώνα μας, με θέσεις και επιχειρήματα για έναν μεγάλο και δημοκρατικό σύλλογο που θα εκπροσωπεί όσο το δυνατόν περισσότερους εργαζόμενους!!!

Η ενότητα των εργαζομένων θα συντρίψει τις απειλές σας!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2025 και ώρα 18:30, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Ασίνης

AGGELOS DRITSAS

Ευχές από το Λύκειο Ελληνίδων Άργους

AGGELOS DRITSAS

Βασιλακόπουλος για κοροναϊό: Ο αριθμός των θανάτων είναι μεγάλος

AGGELOS DRITSAS

Διεξήχθη η Λογοδοσία της Δημοτικής Αρχής για το δίμηνο Μαρτίου – Απριλίου 2024

AGGELOS DRITSAS

Δημήτρης Ορφανός – Όραμα Δημιουργίας

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Δυο σύλλογοι, ένα αποκριάτικο πάρτι, πολύ μουσική και διασκέδαση

AGGELOS DRITSAS

‘Ο Καββαδίας’ Σύλλογος Λυγουριού

AGGELOS DRITSAS

AΡΙΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ: Σοβαρό τροχαίο με τραυματισμό (ΦΩΤΟ-ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΒΙΝΤΕΟ )

AGGELOS DRITSAS

ΒΙΝΤΕΟ: Το βιβλίο του δημοσιογράφου Γιάννη Γαλανόπουλου

AGGELOS DRITSAS

Η λήψη μέτρων πρόληψης και ετοιμότητας του Δήμου Ερμιονίδας

AGGELOS DRITSAS

25η ΜΑΡΤΙΟΥ 2024: ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΕΦΑΝΩΝ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

AGGELOS DRITSAS

Η Αφρικανική σκόνη είναι επικίνδυνη για την υγεία μας

AGGELOS DRITSAS