ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Δεκτή την παραίτηση του προέδρου του ΟΠΕΚΕΠΕ, Ευάγγελου Σημανδράκου έκανε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης, μετά το μπάχαλο με τις επιδοτήσεις.

Με αφορμή την παραίτηση του προέδρου του  Οργανισμού, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης δήλωσε: «Μια καινούργια ημέρα ξεκινάει για τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Η απόσταση που είχε δημιουργηθεί και η έλλειψη εμπιστοσύνης μεταξύ των ανθρώπων του πρωτογενούς τομέα και του Οργανισμού αποτελεί παρελθόν. Έχω δεσμευτεί ότι θα υπάρξουν οι απαραίτητοι έλεγχοι, ώστε να αποκατασταθεί πλήρως η εμπιστοσύνη, η δικαιοσύνη και η διαφάνεια και να διορθωθούν τα λάθη στο μέτρο του δυνατού. Στόχος μας είναι να χτίσουμε άμεσα έναν Οργανισμό που θα λειτουργεί σωστά, οργανωμένα, σύγχρονα κι εναρμονισμένα με τις υποδείξεις της κοινότητας, με έναν και μοναδικό σκοπό, την εξυπηρέτηση των αγροτών!

Είμαστε αποφασισμένοι να βάλουμε τάξη, να υπάρξει νοικοκυροσύνη και διαφάνεια!».

Ο υπουργός, σε συνέντευξή του στο thessalia tv, είχε αναφερθεί στα προβλήματα που υπήρξαν στις πληρωμές, χαρακτηρίζοντας αναξιόπιστη και αναποτελεσματική την προεδρία του κ. Σημανδράκου, για τον οποίο είπε ότι έχει ταμπουρωθεί πίσω από τον διορισμό του από τον ΑΣΕΠ. Δήλωσε ότι είναι αποφασισμένος να «σπάσει αυγά» και να λειτουργήσει ο Οργανισμός με διαφάνεια, τηρώντας τις υποχρεώσεις του προς την Ε.Ε. και κυρίως προς τους Έλληνες αγρότες. Χαρακτήρισε θετικό βήμα την προχθεσινή απόφαση για αλλαγή διευθυντών για την ανασυγκρότηση και εκσυγχρονισμό του ΟΠΕΚΕΠΕ, ώστε να λειτουργήσει με διαφάνεια, αποκλειστικά προς όφελος των αγροτών.

Επίσκεψη Στρατάκου στα γραφεία του Οργανισμού

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την επίσκεψή του στα κεντρικά γραφεία του Οργανισμού, ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργος Στρατάκος, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο «ΟΠΕΚΕΠΕ σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, θα μπορέσει και πάλι να ανακτήσει τον πρωταγωνιστικό του ρόλο μέσα στο οικοσύστημα της αγροτικής ανάπτυξης». Η επίσκεψη του κ. Στρατάκου, που είναι η πρώτη επίσκεψη μέλους της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου ύστερα από την ανάληψη των καθηκόντων τους μετά τις εκλογές, πραγματοποιήθηκε μία ημέρα μετά από την απόφαση του Δ.Σ για τον ορισμό νέων διευθυντών του Οργανισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ολοκληρώθηκε η «Παρουσίαση του νέου Ταμείου Επιχειρηματικότητας ΤΕΠΙΧ ΙΙΙ» από την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα-HDB

AGGELOS DRITSAS

Συνελήφθη 24χρονος στο Άργος – Έκλεψε από κατάστημα είδη ρουχισμού

AGGELOS DRITSAS

Κριτσιδήμας και Μπεκιάρη από την Αργολίδα στην σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού

AGGELOS DRITSAS

Παρακαλούμε τους Δημότες μας να τοποθετούν εντός των κάδων τα ογκώδη αντικείμενα

AGGELOS DRITSAS

Ημερίδα της Ελληνική Εταιρείας Εθνοφαρμακολογιας.

AGGELOS DRITSAS

Η Γυμναστική Ένωση Αργολίδας ξεκινάει τις προπονήσεις

AGGELOS DRITSAS

Ερμιονίδα: Τιμούν τον οπλαρχηγό Αρσένιο Κρέστα «Παπαρσένη» στο Κρανίδι

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο, Κυρίες και Κύριοι άλλης εποχής!

AGGELOS DRITSAS

Εικαστική Έκθεση με έργα μελών της Ομάδας Καλλιτεχνών του Προοδευτικού Συλλόγου Ναυπλίου «Ο Παλαμήδης» ( BINTEO ΡEΠΟΡΤΑΖ )

AGGELOS DRITSAS

“Αλλαγή Πορείας”: Η χρήση της πλατείας ως πάρκινγκ είναι πρόταση λαϊκισμού και οπισθοδρόμησης!

AGGELOS DRITSAS

Άργος: Διακοπή στο Δίκτυο ύδρευσης λόγω εργασιών της Δ.Ε.Υ.Α.ΑΡ.Μ

AGGELOS DRITSAS

Κορινθία: Θρήνος για δύο νεαρά παιδιά που σκοτώθηκαν σε τροχαίο στη Κινέτα

AGGELOS DRITSAS