ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποφυλακίζεται ο Νίκος Μιχαλολιάκος παρά την άρνηση του Εισαγγελέα

Αποφυλακίζεται με περιοριστικούς όρους ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής που καταδικάστηκε για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης με ποινή κάθειρξης 13 ετών και 6 μηνών.

Την αποφυλάκιση με όρους του Νίκου Μιχαλολιάκου διέταξε το Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας παρά την αντίθετη πρόταση του εισαγγελέα.

Η απόφαση φαίνεται πως ανοίγει το δρόμο για την αποφυλάκιση και άλλων καταδικασμένων ηγετικών στελεχών της Χρυσής Αυγής.

Συγκεκριμένα με το υπ’ αριθμ. 121/3024 βούλευμα του συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας, ο Νίκος Μιχαλολιάκος, που έχει εκτίσει τα 3/5 της ποινής του, αποφυλακίζεται με υφ’ όρων απόλυση ενώ ορίστηκαν οι περιοριστικοί όροι, απαγόρευσης εξόδου από την Αττική, εμφάνισης σε ΑΤ της περιοχής του, παραμονής σε συγκεκριμένο μέρος και απαγόρευσης συνάντησης με συγκατηγορούμενους του.

Ο εισαγγελέας πρότεινε στο αρμόδιο συμβούλιο να μην αποφυλακιστεί, τονίζοντας πως είχε όλες τις τυπικές προϋποθέσεις, αλλά δεν είχε τις ουσιαστικές, υπογραμμίζοντας πως δεν έχει δείξει μεταμέλεια, εμφανίζεται αμετανόητος, και με σειρά άρθρων συνεχίζει να εξυμνεί το ναζιστικό μόρφωμα που έχει αναγνωριστεί και επίσημα ως εγκληματική οργάνωση και να κάνει λόγο για «πολιτική δίωξη» και «σκευωρία».
Κατά του βουλεύματος που κρίνει τη χορήγηση της υπό όρο απόλυσης επιτρέπεται έφεση από τον εισαγγελέα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Διάσταση απόψεων για το τρένο στην Πελοπόννησο-Σε θολό τοπίο οι συζητήσεις

AGGELOS DRITSAS

65χρονή είχε “στολίσει” το σπίτι της στην Ερμιονίδα με αμφορείς από αρχαίο ναυάγιο

AGGELOS DRITSAS

Θεατρική Παράσταση «Άγιος Νεκτάριος: Από τη Γη στον Ουρανό»

AGGELOS DRITSAS

Ο πόλεμος των παρόχων για το «μπλε» τιμολόγιο ρεύματος

AGGELOS DRITSAS

Ένα ιερό δώρο ευλογίας στην Ευαγγελίστρια Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Κ.Α.Π.Η ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝ : Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας

AGGELOS DRITSAS

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη συνεδρίαση της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ναυπλιέων

AGGELOS DRITSAS

Καστοριά: Οδηγός τράκαρε με… αρκούδα!

AGGELOS DRITSAS

Ο Δήμος μας θα συνεχίσει να στηρίζει έμπρακτα την ειδική αγωγή, με σεβασμό και ευθύνη απέναντι σε κάθε παιδί!

AGGELOS DRITSAS

Ξήλωσαν παράνομο αποστακτήριο στην Κρήτη

AGGELOS DRITSAS

Ο Δήμος Ερμιονίδας ανακοινώνει την ολοκλήρωση του έργου αναδιαμόρφωσης του κυκλοφοριακού κόμβου

AGGELOS DRITSAS

Σήμερα γιορτάζουμε την μνήμη της Αποτομής της Τιμίας Κεφαλής του Αγίου Ιωάννου Προδρόμμου

AGGELOS DRITSAS