www.AggelosDritsas.gr
ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποφυλακίζεται ο Νίκος Μιχαλολιάκος παρά την άρνηση του Εισαγγελέα

Αποφυλακίζεται με περιοριστικούς όρους ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής που καταδικάστηκε για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης με ποινή κάθειρξης 13 ετών και 6 μηνών.

Την αποφυλάκιση με όρους του Νίκου Μιχαλολιάκου διέταξε το Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας παρά την αντίθετη πρόταση του εισαγγελέα.

Η απόφαση φαίνεται πως ανοίγει το δρόμο για την αποφυλάκιση και άλλων καταδικασμένων ηγετικών στελεχών της Χρυσής Αυγής.

Συγκεκριμένα με το υπ’ αριθμ. 121/3024 βούλευμα του συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας, ο Νίκος Μιχαλολιάκος, που έχει εκτίσει τα 3/5 της ποινής του, αποφυλακίζεται με υφ’ όρων απόλυση ενώ ορίστηκαν οι περιοριστικοί όροι, απαγόρευσης εξόδου από την Αττική, εμφάνισης σε ΑΤ της περιοχής του, παραμονής σε συγκεκριμένο μέρος και απαγόρευσης συνάντησης με συγκατηγορούμενους του.

Ο εισαγγελέας πρότεινε στο αρμόδιο συμβούλιο να μην αποφυλακιστεί, τονίζοντας πως είχε όλες τις τυπικές προϋποθέσεις, αλλά δεν είχε τις ουσιαστικές, υπογραμμίζοντας πως δεν έχει δείξει μεταμέλεια, εμφανίζεται αμετανόητος, και με σειρά άρθρων συνεχίζει να εξυμνεί το ναζιστικό μόρφωμα που έχει αναγνωριστεί και επίσημα ως εγκληματική οργάνωση και να κάνει λόγο για «πολιτική δίωξη» και «σκευωρία».
Κατά του βουλεύματος που κρίνει τη χορήγηση της υπό όρο απόλυσης επιτρέπεται έφεση από τον εισαγγελέα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ακόμη μια υπόσχεση του Δ. Καμπόσου γίνεται πράξη: Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση για το Πολιτιστικό Κέντρο στο Κουτσοπόδι

AGGELOS DRITSAS

ΝΑΥΠΛΙΟ : “Έφυγε” ο Χρήστος Αθανασόπουλος

AGGELOS DRITSAS

«Εθνική Στρατηγική για την Περιφερειακή και Τοπική Ανάπτυξη

AGGELOS DRITSAS

Παγκόσμια Ημέρα Σκύλου: 26 Αυγούστου ημέρα για τον καλύτερο φίλο του ανθρώπου

AGGELOS DRITSAS

Έφτιαξαν και στόλισαν τις πασχαλινές λαμπάδες

AGGELOS DRITSAS

Φο.Δ.Σ.Α: Μεγάλη επιτυχία η ανάληψη του ..

AGGELOS DRITSAS

Διακοπή κυκλοφορίας σε δρόμο του Δρεπάνου λόγω κατασκευής Δικτύου Αποχέτευσης

AGGELOS DRITSAS

ΤΟΛΟ : Κακοτεχνίες στα έργα, το “πικρό ποτήρι” των κατασκευών …

AGGELOS DRITSAS

Συνάντηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με τη ΓΣΕΕ.

AGGELOS DRITSAS

Το ΤΑΙΠΕΔ έλαβε δεσμευτική προσφορά για την αξιοποίηση του ακινήτου στο Πόρτο Χέλι

AGGELOS DRITSAS

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου Πορτοχελίου 

AGGELOS DRITSAS

Η πολιτική προστασία του Δήμου Ερμιονίδας βρίσκεται επί ποδός. ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS