www.AggelosDritsas.gr
ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποφυλακίζεται ο Νίκος Μιχαλολιάκος παρά την άρνηση του Εισαγγελέα

Αποφυλακίζεται με περιοριστικούς όρους ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής που καταδικάστηκε για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης με ποινή κάθειρξης 13 ετών και 6 μηνών.

Την αποφυλάκιση με όρους του Νίκου Μιχαλολιάκου διέταξε το Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας παρά την αντίθετη πρόταση του εισαγγελέα.

Η απόφαση φαίνεται πως ανοίγει το δρόμο για την αποφυλάκιση και άλλων καταδικασμένων ηγετικών στελεχών της Χρυσής Αυγής.

Συγκεκριμένα με το υπ’ αριθμ. 121/3024 βούλευμα του συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας, ο Νίκος Μιχαλολιάκος, που έχει εκτίσει τα 3/5 της ποινής του, αποφυλακίζεται με υφ’ όρων απόλυση ενώ ορίστηκαν οι περιοριστικοί όροι, απαγόρευσης εξόδου από την Αττική, εμφάνισης σε ΑΤ της περιοχής του, παραμονής σε συγκεκριμένο μέρος και απαγόρευσης συνάντησης με συγκατηγορούμενους του.

Ο εισαγγελέας πρότεινε στο αρμόδιο συμβούλιο να μην αποφυλακιστεί, τονίζοντας πως είχε όλες τις τυπικές προϋποθέσεις, αλλά δεν είχε τις ουσιαστικές, υπογραμμίζοντας πως δεν έχει δείξει μεταμέλεια, εμφανίζεται αμετανόητος, και με σειρά άρθρων συνεχίζει να εξυμνεί το ναζιστικό μόρφωμα που έχει αναγνωριστεί και επίσημα ως εγκληματική οργάνωση και να κάνει λόγο για «πολιτική δίωξη» και «σκευωρία».
Κατά του βουλεύματος που κρίνει τη χορήγηση της υπό όρο απόλυσης επιτρέπεται έφεση από τον εισαγγελέα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Από σήμερα η πληρωμή των συντάξεων Απριλίου λόγω της αργίας της 25ης Μαρτίου

AGGELOS DRITSAS

“Καταιγίδα” νέων ανατιμήσεων έρχεται σε δεκάδες προϊόντα

AGGELOS DRITSAS

Επετειακές Εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Γ´ «κατ’ επανάληψη» Εθνοσθνελευσης 1827 στην Ερμιόνη

AGGELOS DRITSAS

Αυτός είναι ο 78χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε την εγγονή του

AGGELOS DRITSAS

Ερχονται πρόστιμα σε 600.000 κατόχους οχημάτων

AGGELOS DRITSAS

Άνδρας έπεσε από μπαλκόνι στο Ναύπλιο – Δίνει μάχη για τη ζωή του

AGGELOS DRITSAS

Το νερό θεωρείται ακατάλληλο για πόση στις κάτωθι κοινότητες.

AGGELOS DRITSAS

Βελτίωση κατασκευής «ιρλανδικής διάβασης» στον ποταμό Ξηριά από την ΠΕ Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Δήλωναν εισόδημα 10.000 ευρώ και ξόδευαν έως και 200.000 ευρώ

AGGELOS DRITSAS

Δημήτρης Πτωχός – Περιφερειάρχης Πελοποννήσου

AGGELOS DRITSAS

176η τακτική εθελοντική αιμοδοσία των “Δεσμών Αίματος” στο Άργος

AGGELOS DRITSAS

Ο ηλικιωμένος κύριος Δημήτρης έχει Άνοια κι εχει χαθεί απο τις 17.00 στο Τολο.

AGGELOS DRITSAS