www.AggelosDritsas.gr
ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποφυλακίζεται ο Νίκος Μιχαλολιάκος παρά την άρνηση του Εισαγγελέα

Αποφυλακίζεται με περιοριστικούς όρους ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής που καταδικάστηκε για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης με ποινή κάθειρξης 13 ετών και 6 μηνών.

Την αποφυλάκιση με όρους του Νίκου Μιχαλολιάκου διέταξε το Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας παρά την αντίθετη πρόταση του εισαγγελέα.

Η απόφαση φαίνεται πως ανοίγει το δρόμο για την αποφυλάκιση και άλλων καταδικασμένων ηγετικών στελεχών της Χρυσής Αυγής.

Συγκεκριμένα με το υπ’ αριθμ. 121/3024 βούλευμα του συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας, ο Νίκος Μιχαλολιάκος, που έχει εκτίσει τα 3/5 της ποινής του, αποφυλακίζεται με υφ’ όρων απόλυση ενώ ορίστηκαν οι περιοριστικοί όροι, απαγόρευσης εξόδου από την Αττική, εμφάνισης σε ΑΤ της περιοχής του, παραμονής σε συγκεκριμένο μέρος και απαγόρευσης συνάντησης με συγκατηγορούμενους του.

Ο εισαγγελέας πρότεινε στο αρμόδιο συμβούλιο να μην αποφυλακιστεί, τονίζοντας πως είχε όλες τις τυπικές προϋποθέσεις, αλλά δεν είχε τις ουσιαστικές, υπογραμμίζοντας πως δεν έχει δείξει μεταμέλεια, εμφανίζεται αμετανόητος, και με σειρά άρθρων συνεχίζει να εξυμνεί το ναζιστικό μόρφωμα που έχει αναγνωριστεί και επίσημα ως εγκληματική οργάνωση και να κάνει λόγο για «πολιτική δίωξη» και «σκευωρία».
Κατά του βουλεύματος που κρίνει τη χορήγηση της υπό όρο απόλυσης επιτρέπεται έφεση από τον εισαγγελέα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Με αυτά τα χαμόγελα και τις όμορφες στιγμές που ζήσαμε όλοι Το Σάββατο

AGGELOS DRITSAS

Η εκδήλωση άρχισε με χαιρετισμό του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημητρίου Ορφανού

AGGELOS DRITSAS

Ξεκίνησαν οι τριήμερες εορταστικές εκδηλώσεις της απελευθέρωσης της πόλης του Ναυπλίου. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑΥΠΛΙΟ! ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Συνάντηση της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου με την ΥπουργόΕσωτερικών κα. Νίκη Κεραμέως

AGGELOS DRITSAS

Πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας της Γ.Ε.Ναυπλίου.

AGGELOS DRITSAS

Στη Γαλλία ο Ν. Δένδιας για την τελετή καθέλκυσης της φρεγάτας «Κίμωνα»

AGGELOS DRITSAS

Η «Νέα Πελοπόννησος» του Πέτρου Τατούλη παρουσιάζει το σύνολο των υποψηφίων της

AGGELOS DRITSAS

ΤΑΣΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ : Χορευτική Ομάδα Ερμιονίδας

AGGELOS DRITSAS

ΔΕΥΑΑΡ-Μ: Κατάλληλο για πόση το νερό στο Άργος και σε χωριά του Δήμου

AGGELOS DRITSAS

Κυριακή 27 Απριλίου και ώρα 17:00, στο ΔΑΚ ΛΥΓΟΥΡΙΟΥ!

AGGELOS DRITSAS

Πλήθος κόσμου στον εσπερινό του Αγίου Φανουρίου στην Ευαγγελίστρια Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Η ατμοσφαιρική ρύπανση σκοτώνει 1 εκατ. ανθρώπους παγκοσμίως κάθε χρόνο

AGGELOS DRITSAS