ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛΑΣ τα στοιχεία του 78χρονου που κατηγορείται για τον βιασμό της εγγονής του στο Κερατσίνι.

Πρόκειται για τον Τσομάρη Μιχαήλ, εις βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο κατ’ εξακολούθηση που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη, κατάχρηση ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα 14 έτη από οικείο κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιων πράξεων μεταξύ συγγενών κατ’ εξακολούθηση και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση με παθόντα νεώτερο των 12 ετών.

Κέρατσίνι: Πώς έγινε η σύλληψη του πάππου που ασελγούσε στην εγγονή του

Η σύλληψη του έγινε προ ημέρων από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ και του Τμήματος Ασφαλείας Κερατσινίου Δραπετσώνας και αναμένεται να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη.Η μητέρα του 14χρονου σήμερα κοριτσιού, έχει μιλήσει για τις δραματικές στιγμές που έζησε το παιδί της.

Το 9χρονο τότε κορίτσι κράτησε το μυστικό για αρκετά χρόνια, μέχρι που αποφάσισε πριν από ένα χρόνο να μιλήσει σε κοντινό της πρόσωπο, όχι όμως σε πρόσωπο του στενού οικογενειακού της περιβάλλον. Κάπως έτσι έφτασε στα αυτιά της μητέρας, του πατέρα και της γιαγιάς το περιστατικό αυτό.

Προφυλακίστηκε ο 78χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της εγγονής του στο Κερατσίνι
Για όλα όσα υποστηρίζει ότι περνούσε στα χέρια του παππού της η μητέρα σήμερα φαίνεται να συνδέει και να ερμηνεύει κάποιες συμπεριφορές της ανήλικης κόρης της, όπως για παράδειγμα το γεγονός ότι διαπίστωνε την αρνητικότητα του παιδιού στο να περάσει τις διακοπές μαζί με τον παππού της στο χωριό.

«Αν την είχε βιάσει θα ήμουν φυλακή τώρα», λέει η μητέρα της ανήλικης στο Κερατσίνι
Τους δικούς της ισχυρισμούς για την σοκαριστική καταγγελία που θέλουν τον 78χρονο πατέρα της να βίαζε για δύο χρόνια την ανήλικη κόρη της, δίνει η μητέρα του κοριτσιού από το Κερατσίνι.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η μητέρα αναφέρει: «Εμείς σαν γονείς δεν ξέραμε τίποτα. Η κόρη μου το αποκάλυψε στα ξαδέλφια της πριν από ένα χρόνο. Έτσι το μάθαμε. Αυτό γινόταν απ’ όταν το παιδί ήταν 8 – 9 χρονών.

Έβλεπα πως δεν τον απέφευγε, αλλά συχνά μου έφερνε αντιρρήσεις να πηγαίνει στο σπίτι των παππούδων. Η μάνα μου δεν ήξερε τίποτα. Αν ήξερε, θα τον σκότωνε. Από ό, τι είπε το παιδί πήγε να το χαλάσει, αλλά του ξέφυγε. Το χάιδευε με τα χέρια σε συγκεκριμένα σημεία. Αν την είχε βιάσει θα ήμουν φυλακή τώρα».

Να σημειωθεί ότ ο 78χρονος κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιας πράξης κατ’ εξακολούθηση με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη μεταξύ συγγενών και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

 Κοινοποίηση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

1ο INTERNATIONAL TAEKWONDO SUMMER CAMP 2025 στο Ναύπλιο ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

AGGELOS DRITSAS

2ο Φεστιβάλ Ακροναυπλίας, 18-31 Αυγούστου 2025 ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Πέτρος Τατούλης: Σήμερα είναι η γιορτή της Δημοκρατίας – Μαζί προχωράμε μπροστά!

AGGELOS DRITSAS

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ & ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ { ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ } LIVE

AGGELOS DRITSAS

Συζητήσαμε αναλυτικά την πρόοδο του έργου της Νεοκλασικής Αγοράς Άργους, που έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα “ΔΙΑΤΗΡΩ”.

AGGELOS DRITSAS

Παγκόσμια ημέρα ποίησης σήμερα

AGGELOS DRITSAS

ΔΕΥΑ Ναυπλίου: 10.700 ψηφιακοί υδρομετρητές σε Μιδέα, Ασίνη και Τίρυνθα – Τι πρέπει να κάνουν οι ιδιοκτήτες

AGGELOS DRITSAS

Opinion Poll: Φθορά για την κυβέρνηση, δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ, έκπληξη από Βελόπουλο

AGGELOS DRITSAS

Ευλογιά των προβάτων: Νέα μέτρα από 1η Νοεμβρίου

AGGELOS DRITSAS

Τραυματίστηκαν 4 παιδιά σε χώρο εκδηλώσεων που λειτουργούσε χωρίς άδεια

AGGELOS DRITSAS

Αυτοψία του Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας, Κώστα Μανδρώνη, για την πρόοδο των εργασιών στο δρόμο Καρύταινα -Ατσίχολος – Βλαχόραπτη – Παλαιόκαστρο

AGGELOS DRITSAS

Σήμερα Τετάρτη 14/01/2026 στις 5.30 μμ στο Γενικό Λύκειο Κρανιδίου

AGGELOS DRITSAS