ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

«Μου έβαλε ένα μαχαίρι στο λαιμό και πάλεψα μαζί του» υποστηρίζει η 72χρονο που σκότωσε τον 50χρονο ληστή

«Το έκανε για να αμυνθεί» λέει ο δικηγόρος της ηλικιωμένης γυναίκας. Η 72χρονη νοσηλεύεται με σπασμένο καρπό και χτυπήματα στον αυχένα, στο πρόσωπο, στα πόδια, στα χέρια

Η απίστευτη ιστορία με πρωταγωνιστές μια ηλικιωμένη γυναίκα και έναν 50χρονο άνδρα στο Ναύπλιο θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελεί σενάριο κινηματογραφικής ταινίας.

Οι άνδρες της ΕΛΑΣ που έσπευσαν στο σημείο εντόπισαν νεκρό τον 50χρονο σε απόσταση 100 μέτρων από τον πάγκο, όπου πουλούσε τα πορτοκάλια της η ηλικιωμένη γυναίκα, ενώ δίπλα του υπήρχαν ένα μαχαίρι κι 60 ευρώ.

Και προσθέτει: «Της πήρε 60 ευρώ και στην πάλη η οποία επακολούθησε, την έριξε κάτω επειδή ήθελε κι άλλα χρήματα. Η εντολέας μου για να αμυνθεί, του κατάφερε, με το μαχαίρι του ένα χτύπημα, το οποίο δεν ξέρουμε αν αυτό του στοίχισε τη ζωή, σίγουρα όμως τον τραυμάτισε.

Αποχώρησε από το σημείο, για περίπου 100, 120 μέτρα και κρύφτηκε στους πορτοκαλεώνες. Η εντολέας μου πήγε στην αστυνομία για να καταγγείλει τη ληστεία σε βάρος της και η σορός του άνδρα, ανακαλύφθηκε από την αστυνομία αναζητώντας τον στο πλαίσιο του αυτοφώρου της ληστείας».
Πατέρας δύο παιδιών ο 50χρονος

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η 72χρονη, που κι αυτή μεταφέρθηκε τραυματισμένη στο νοσοκομείο, ο 50χρονος που ήταν πατέρας δύο ανήλικων παιδιών πριν της επιτεθεί, είχε περάσει και πάλι από τον πάγκο.

Μόνο που τότε ήταν μαζί και με άλλο ένα άτομο, το οποίο κατονόμασε η 72χρονη.

«Η εντολέας μου δεν τον γνώριζε αυτόν τον άνδρα, απλά κατέληξε στην ταυτότητά του, επειδή λίγο πριν είχε περάσει χωρίς κάλυψη μαζί με ένα συγγενικό της πρόσωπο. Μέσω του συγγενικού προσώπου αποκαλύφθηκε η ταυτότητα του δράστη.

Είναι απολύτως σοκαρισμένη από το γεγονός το, οποίο έχει συμβεί. Νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο γιατί έχει σπάσει τον καρπό της, έχει χτυπήματα στον αυχένα, στο πρόσωπο, στα πόδια, στα χέρια και αυτή τη στιγμή τελείωσε από τον ιατροδικαστή Κορίνθου, ο οποίος την εξέτασε και θα έρθει σε λίγο στην Εισαγγελία Ναυπλίου», λέει ο Βαγγέλης Λαμπρόπουλος.

Στην συνέχεια, ο δικηγόρος της 72χρονης, εναντίον της οποίας δεν έχει ασκηθεί ακόμα κάποια δίωξη, πιθανολογεί τα εξής: «Παρότι υπάρχει καθαρή περίπτωση αμύνης, πιστεύω θα ασκηθεί εν συνόλω η ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και στην πορεία θα υπάρξει μετεξέλιξη, όπως συνήθως γίνεται».

Έτσι, η 72χρονη μετά τις εξηγήσεις που θα δώσει στους αστυνομικούς, αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ναυπλίου για να τις αποδοθούν οι κατηγορίες.

Πηγή:www.newsit.gr www.eidhseis24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Εκδήλωσης τιμής και μνήμης, προς τους δωρητές και ευεργέτες του Δήμου Ναυπλιέων

AGGELOS DRITSAS

ΝΑΥΠΛΙΟ: «Στολίδια στην Αμμο» «Στάχτη και Πούλβερη» να γίνουν οι εγκαταστάσεις ΑμΕΑ

AGGELOS DRITSAS

Πέθανε η γνωστή ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου σε ηλικία 76 ετών

AGGELOS DRITSAS

Σας ενημερώνουμε ότι η υλοποίηση της δράσης που είχε προγραμματιστεί για αύριο

AGGELOS DRITSAS

ΕΦΕΤ: Οι επτά οδηγίες – συμβουλές για την Τσικνοπέμπτη

AGGELOS DRITSAS

Επιχείρηση της Αστυνομίας με 10 συλλήψεις στην Αργολίδα

AGGELOS DRITSAS

Ετοιμαστείτε να ζήσουμε μοναδικές στιγμές

AGGELOS DRITSAS

Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλίου. Η αντιδήμαρχος Ντίνα Καραγιάννη ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Έκτακτη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Συνεταιρισμών Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Athens Pride 2024: Γεμίζει χρώματα η Αθήνα στην παρέλαση υπερηφάνειας…

AGGELOS DRITSAS

Ψυχοσωματικές Αντιδράσεις: H σημασία τους στην ανάπτυξη του ατόμου

AGGELOS DRITSAS

Χορήγηση ειδικού σήματος για ελεγχόμενη στάθμευση στην Δημοτική Κοινότητα Ναυπλίου ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS