www.AggelosDritsas.gr

«Μου έβαλε ένα μαχαίρι στο λαιμό και πάλεψα μαζί του» υποστηρίζει η 72χρονο που σκότωσε τον 50χρονο ληστή

«Το έκανε για να αμυνθεί» λέει ο δικηγόρος της ηλικιωμένης γυναίκας. Η 72χρονη νοσηλεύεται με σπασμένο καρπό και χτυπήματα στον αυχένα, στο πρόσωπο, στα πόδια, στα χέρια

Η απίστευτη ιστορία με πρωταγωνιστές μια ηλικιωμένη γυναίκα και έναν 50χρονο άνδρα στο Ναύπλιο θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελεί σενάριο κινηματογραφικής ταινίας.

Οι άνδρες της ΕΛΑΣ που έσπευσαν στο σημείο εντόπισαν νεκρό τον 50χρονο σε απόσταση 100 μέτρων από τον πάγκο, όπου πουλούσε τα πορτοκάλια της η ηλικιωμένη γυναίκα, ενώ δίπλα του υπήρχαν ένα μαχαίρι κι 60 ευρώ.

Και προσθέτει: «Της πήρε 60 ευρώ και στην πάλη η οποία επακολούθησε, την έριξε κάτω επειδή ήθελε κι άλλα χρήματα. Η εντολέας μου για να αμυνθεί, του κατάφερε, με το μαχαίρι του ένα χτύπημα, το οποίο δεν ξέρουμε αν αυτό του στοίχισε τη ζωή, σίγουρα όμως τον τραυμάτισε.

Αποχώρησε από το σημείο, για περίπου 100, 120 μέτρα και κρύφτηκε στους πορτοκαλεώνες. Η εντολέας μου πήγε στην αστυνομία για να καταγγείλει τη ληστεία σε βάρος της και η σορός του άνδρα, ανακαλύφθηκε από την αστυνομία αναζητώντας τον στο πλαίσιο του αυτοφώρου της ληστείας».
Πατέρας δύο παιδιών ο 50χρονος

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η 72χρονη, που κι αυτή μεταφέρθηκε τραυματισμένη στο νοσοκομείο, ο 50χρονος που ήταν πατέρας δύο ανήλικων παιδιών πριν της επιτεθεί, είχε περάσει και πάλι από τον πάγκο.

Μόνο που τότε ήταν μαζί και με άλλο ένα άτομο, το οποίο κατονόμασε η 72χρονη.

«Η εντολέας μου δεν τον γνώριζε αυτόν τον άνδρα, απλά κατέληξε στην ταυτότητά του, επειδή λίγο πριν είχε περάσει χωρίς κάλυψη μαζί με ένα συγγενικό της πρόσωπο. Μέσω του συγγενικού προσώπου αποκαλύφθηκε η ταυτότητα του δράστη.

Είναι απολύτως σοκαρισμένη από το γεγονός το, οποίο έχει συμβεί. Νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο γιατί έχει σπάσει τον καρπό της, έχει χτυπήματα στον αυχένα, στο πρόσωπο, στα πόδια, στα χέρια και αυτή τη στιγμή τελείωσε από τον ιατροδικαστή Κορίνθου, ο οποίος την εξέτασε και θα έρθει σε λίγο στην Εισαγγελία Ναυπλίου», λέει ο Βαγγέλης Λαμπρόπουλος.

Στην συνέχεια, ο δικηγόρος της 72χρονης, εναντίον της οποίας δεν έχει ασκηθεί ακόμα κάποια δίωξη, πιθανολογεί τα εξής: «Παρότι υπάρχει καθαρή περίπτωση αμύνης, πιστεύω θα ασκηθεί εν συνόλω η ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και στην πορεία θα υπάρξει μετεξέλιξη, όπως συνήθως γίνεται».

Έτσι, η 72χρονη μετά τις εξηγήσεις που θα δώσει στους αστυνομικούς, αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ναυπλίου για να τις αποδοθούν οι κατηγορίες.

Πηγή:www.newsit.gr www.eidhseis24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Πρόεδρος στον Οίκο Ευγηρίας – Ίδρυμα Μαρίας Κ. Ράδου ο Κωνσταντίνος Νικολάου

AGGELOS DRITSAS

Τραγωδία ανοικτά της Χίου: 15 νεκροί, ανάμεσά τους και αγέννητα παιδιά

AGGELOS DRITSAS

ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΔΕΥΑΡ-Μ

AGGELOS DRITSAS

Κοσμοσυροή στη συναυλία με τον Νίκο Οικονομόπουλο στο Αργος ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ

AGGELOS DRITSAS

Στέφανος Κασσελάκης: Σήμερα στη 13:00 θα ανακοινώσει το νέο κόμμα – Ποιοι βουλευτές θα ακολουθήσουν;

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Θλίψη στο Ίδρυμα Βασίλη Παπαντωνίου για τον θάνατο του Κώστα Μαυρόπουλου

AGGELOS DRITSAS

Άργος: Εκτός “Πρωτοβουλίας” ο Μπουλούκος – Ξεπέρασε τα όρια της πολιτικής και παραταξιακής δεοντολογίας

AGGELOS DRITSAS

Δημήτρης Πτωχός: «Η 28η Οκτωβρίου συμβολίζει την αντοχή και την ενότητα του Έθνους»

AGGELOS DRITSAS

Επίσκεψη Τατούλη σε Επίδαυρο και Ερμιονίδα: Δέσμευση για διαχείριση υδάτων και φυσικές καταστροφές

AGGELOS DRITSAS

Γυναίκα βρήκε μαγκωμένα χρήματα σε ΑΤΜ – Η κίνησή της

AGGELOS DRITSAS

178η τακτική εθελοντική αιμοδοσία στον Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Αποχαιρετισμός στον Χρήστο Φωκά – Μεγάλο Ευεργέτη του Μουσείου Καποδίστρια – Κέντρου Καποδιστριακών Μελετών

AGGELOS DRITSAS