www.AggelosDritsas.gr
ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Βρέθηκε το πτώμα της 41χρονης εγκύου – Φίλος του συντρόφου της ομολόγησε ότι τη σκότωσαν

Νεκρή, μέσα σε ένα μπαούλο που ήταν σε απόμερη περιοχή στη Χαλκιδική, εντοπίστηκε η 41χρονη έγκυος, που αγνοείτο από την Πρωτοχρονιά στη Θεσσαλονίκη.

Η αστυνομία προχώρησε σε δύο συλλήψεις. Ο ένας εκ των δύο είναι φίλος του συντρόφου της άτυχης γυναίκας, ο οποίος ομολόγησε στους αστυνομικούς πως το έγκλημα διέπραξε ο φίλος της 41χρονης, δίχως όμως μέχρι στιγμής να έχει πει το γιατί τη σκότωσε.

Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες ημέρες, ο σύντροφος της 41χρονης προσπάθησε να στρέψει αλλού τις έρευνες των Αρχών λέγοντας ότι η γυναίκα εξαφανίστηκε έχοντας πάρει μαζί της ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Ο φίλος του συντρόφου της 41χρονης είχε προσαχθεί από το πρωί καθώς είχαν εντοπιστεί αποτυπώματά του στο σπίτι. Πρόκειται για άτομο που κατά το παρελθόν έχει απασχολήσει τις Αρχές.

Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες ημέρες, ο σύντροφος της 41χρονης προσπάθησε να στρέψει αλλού τις έρευνες των Αρχών λέγοντας ότι η γυναίκα εξαφανίστηκε έχοντας πάρει μαζί της ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Πώς έφτασε στα ίχνη του δράστη η Αστυνομία

Αμέσως μετά την εξαφάνιση της γυναίκας η αστυνομία ξεκίνησε τις έρευνες. Στο πλαίσιο ανάλυσης υλικού από κάμερες της περιοχής, εντοπίστηκε ο φίλος της μαζί με τον φίλο του να βγαίνουν από το σπίτι κουβαλώντας ένα μπαούλο.

Η Αστυνομία στη συνέχεια έκανε έρευνα στο σπίτι όπου εντόπισε ίχνη αίματος, τρίχες της γυναίκας και DNA. Στη συνέχεια προχώρησε σε προσαγωγή αρχικά του φίλου του δράστη, ο οποίος ομολόγησε πως βοήθησε τον φίλο της 41χονης να μεταφέρουν το άψυχο σώμα στο σημείο που βρέθηκε στη Χαλκιδική.

Μάλιστα, είπε πως αυτός δεν είχε καμία ανάμιξη στον φόνο και η μόνη του εμπλοκή ήταν στη μεταφορά του πτώματος.Τέλος, είπε πως το ζευγάρι είχε οικονομικές διαφορές, ενώ επιβεβαίωσε ότι υπήρχε και ενδοοικογενειακή βία.
Ο σύντροφος της 41χρονης είχε καταδικαστεί για ξυλοδαρμό της αδερφής του

Ο 41χρονος σύντροφος της είχε ποινικό μητρώο, καθώς είχε καταδικαστεί πέντε φορές για τον ξυλοδαρμό της αδελφής του.

Όπως είπε η αδελφή του 41χρονου, μιλώντας στον Alpha, την είχε ξυλοκοπήσει άγρια, επειδή είχε αρνηθεί να του δώσει χρήματα και εκ τότε αντιμετωπίζει κενά μνήμης και μετατραυματικό σοκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Η ΤΗΡΗΣΗ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ.

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο με 15 θέματα στις 30 Μαΐου

AGGELOS DRITSAS

Άστατος ο καιρός στην Πελοπόννησο και την Τετάρτη 29/11 (πρόγνωση μέχρι την Κυριακή)

AGGELOS DRITSAS

Ο Γιάννης Ανδριανός στις πληγείσες από την πρόσφατη χαλαζόπτωση περιοχές της Αργολίδας: ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Εταιρεία στο Άργος ζητάει πωλητή – οδηγό για 5νθήμερη απασχόληση

AGGELOS DRITSAS

Επιστολή του Κωνσταντίνου Μάκαρη για το “Μουσείο 1821”

AGGELOS DRITSAS

Δήμος Ναυπλιέων: Έργο ανάπλασης στη Κοινότητα Δρεπάνου προϋπολογισμού 3.400.000€

AGGELOS DRITSAS

Επετειακές Εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Γ´ «κατ’ επανάληψη» Εθνοσθνελευσης 1827 στην Ερμιόνη

AGGELOS DRITSAS

Φιλικό παιχνίδι της Ερμιονίδας με την εθνική Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας στην Ερμιόνη

AGGELOS DRITSAS

Αθλητική ρεπόρτερ κατήγγειλε σεξουαλική παρενόχληση από… μασκότ ομάδας

AGGELOS DRITSAS

Opinion Poll: Φθορά για την κυβέρνηση, δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ, έκπληξη από Βελόπουλο

AGGELOS DRITSAS

Hellenic Seaplanes: Τα υδατοδρόμια σε Ναύπλιο και Νέα Κίο στην τελική φάση αδειοδότησης τους

AGGELOS DRITSAS