ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Βρέθηκε το πτώμα της 41χρονης εγκύου – Φίλος του συντρόφου της ομολόγησε ότι τη σκότωσαν

Νεκρή, μέσα σε ένα μπαούλο που ήταν σε απόμερη περιοχή στη Χαλκιδική, εντοπίστηκε η 41χρονη έγκυος, που αγνοείτο από την Πρωτοχρονιά στη Θεσσαλονίκη.

Η αστυνομία προχώρησε σε δύο συλλήψεις. Ο ένας εκ των δύο είναι φίλος του συντρόφου της άτυχης γυναίκας, ο οποίος ομολόγησε στους αστυνομικούς πως το έγκλημα διέπραξε ο φίλος της 41χρονης, δίχως όμως μέχρι στιγμής να έχει πει το γιατί τη σκότωσε.

Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες ημέρες, ο σύντροφος της 41χρονης προσπάθησε να στρέψει αλλού τις έρευνες των Αρχών λέγοντας ότι η γυναίκα εξαφανίστηκε έχοντας πάρει μαζί της ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Ο φίλος του συντρόφου της 41χρονης είχε προσαχθεί από το πρωί καθώς είχαν εντοπιστεί αποτυπώματά του στο σπίτι. Πρόκειται για άτομο που κατά το παρελθόν έχει απασχολήσει τις Αρχές.

Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες ημέρες, ο σύντροφος της 41χρονης προσπάθησε να στρέψει αλλού τις έρευνες των Αρχών λέγοντας ότι η γυναίκα εξαφανίστηκε έχοντας πάρει μαζί της ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Πώς έφτασε στα ίχνη του δράστη η Αστυνομία

Αμέσως μετά την εξαφάνιση της γυναίκας η αστυνομία ξεκίνησε τις έρευνες. Στο πλαίσιο ανάλυσης υλικού από κάμερες της περιοχής, εντοπίστηκε ο φίλος της μαζί με τον φίλο του να βγαίνουν από το σπίτι κουβαλώντας ένα μπαούλο.

Η Αστυνομία στη συνέχεια έκανε έρευνα στο σπίτι όπου εντόπισε ίχνη αίματος, τρίχες της γυναίκας και DNA. Στη συνέχεια προχώρησε σε προσαγωγή αρχικά του φίλου του δράστη, ο οποίος ομολόγησε πως βοήθησε τον φίλο της 41χονης να μεταφέρουν το άψυχο σώμα στο σημείο που βρέθηκε στη Χαλκιδική.

Μάλιστα, είπε πως αυτός δεν είχε καμία ανάμιξη στον φόνο και η μόνη του εμπλοκή ήταν στη μεταφορά του πτώματος.Τέλος, είπε πως το ζευγάρι είχε οικονομικές διαφορές, ενώ επιβεβαίωσε ότι υπήρχε και ενδοοικογενειακή βία.
Ο σύντροφος της 41χρονης είχε καταδικαστεί για ξυλοδαρμό της αδερφής του

Ο 41χρονος σύντροφος της είχε ποινικό μητρώο, καθώς είχε καταδικαστεί πέντε φορές για τον ξυλοδαρμό της αδελφής του.

Όπως είπε η αδελφή του 41χρονου, μιλώντας στον Alpha, την είχε ξυλοκοπήσει άγρια, επειδή είχε αρνηθεί να του δώσει χρήματα και εκ τότε αντιμετωπίζει κενά μνήμης και μετατραυματικό σοκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Σαν σήμερα, στις 27 Μαΐου 2005, εκοιμήθη εν Κυρίω ο μακαριστός π. Ελευθέριος Τσίρος

AGGELOS DRITSAS

Δημήτρης Κρίγγος: Διάνοιξη και άλλων πέντε οδών στο Άργος!

AGGELOS DRITSAS

Το Super Market “FROUTOMANIA” στο Ναύπλιο ζητάει προσωπικό για το τμήμα μαναβικής

AGGELOS DRITSAS

Ολοκληρώθηκε η «Παρουσίαση του νέου Ταμείου Επιχειρηματικότητας ΤΕΠΙΧ ΙΙΙ» από την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα-HDB

AGGELOS DRITSAS

ΝΑΥΠΛΙΟ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω έργων

AGGELOS DRITSAS

Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας, Ιωάννης Γεωργόπουλος εύχεται καλή επιτυχία και καλή δύναμη στους μαθητές.

AGGELOS DRITSAS

Syllogos Sykafiar  (Η αλληλεγγύη)

AGGELOS DRITSAS

Εθιμοτυπική συνάντηση του Δημάρχου Ναυπλιέων Δ. Ορφανού με τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Δρέπανο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασιου

AGGELOS DRITSAS

Αγανάκτηση από τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΝ Σωκράτη Δωρή φέρνει στην δημοσιότητα video με λύματα από καταστήματα της παλιάς πόλης του Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Απάντηση σε Ανδριανό για το Υποθηκοφυλακείο Μάσσητος στο Κρανίδι

AGGELOS DRITSAS

Για 3η συνεχόμενη χρονιά το Π.ΕΠΑ.Λ. Άργους

AGGELOS DRITSAS