ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΔΗΜΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γ΄Εθνική: Ισοπαλία της Ερμιονίδας στη Ρόδο επί του Ιαλυσού

Δύο πολύτιμους βαθμούς άφησε ο Ιάλυσος, ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος (1-1) με την Α.Ε. Ερμιονίδας στο «Οικονομίδειο» για την 9η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Αρκετά κακό ποιοτικά το πρώτο μέρος. Ο Ιάλυσος είχε μια ελαφρά υπεροχή, ωστόσο δεν απειλούσε με αξιώσεις την εστία του Κουζούνια, που δεν χρειάστηκε να παρέμβει στην μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Η ομάδα του Παναγιώτη Σπάρταλη προσπαθούσε να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα στα άκρα της, ωστόσο τόσο ο Κάμπα, όσο και ο Τζουανάκης δεν μπορούσαν να διασπάσουν την αμυντική γραμμή των φιλοξενούμενων.

Τρία λεπτά πριν την συμπλήρωση των 45΄ η ομάδα του Παναγιώτη Δηλμπέρη βρήκε τρόπο να φτάσει στο γκολ, παγώνοντας ουσιαστικά τον Οικονομίδειο. Ο Αρσενίδης βρέθηκε στα αριστερά, σέντραρε παράλληλα και ο Τάσιος με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής νίκησε τον Τσιγάρο για το 0-1. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απαντήσουν άμεσα, ωστόσο στο 45΄ ο Κουζούνιας έδιωξε δύσκολα με τα πόδια το πλασέ του Τζουανάκη από πλάγια θέση.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν την πίεση τους και με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού έφεραν το παιχνίδι στα ίσια. Ο Εμπουμπά με ωραία κάθετη πάσα τροφοδότησε τον Κάμπα και ο ταχύτατος μεσοεπιθετικός με διαγώνιο πλασέ νίκησε τον Κουζούνια για το 1-1.

Τρία λεπτά αργότερα ο γκολκίπερ της Ερμιονίδας μπλόκαρε σταθερά στο κέντρο της εστίας το δυνατό σουτ που επιχείρησε ο Αθανασίου έξω από τη μεγάλη περιοχή. Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους προσπάθησαν να κλείσουν τους χώρους με σκοπό να διατηρήσουν τον βαθμό της ισοπαλίας. Οι «τοξοβόλοι» ανέβασαν ακόμη περισσότερο την πίεση τους, απείλησαν εκ νέου με σουτ του Βλαχάβα στο 80’, ενώ η τελευταία καλή στιγμή του παιχνιδιού ήρθε στο 85’, με τους αμυντικούς της Ερμιονίδας να προλαβαίνουν τον Εμπουμπά πριν ο επιθετικός του Ιάλυσου εκτελέσει από τη μικρή περιοχή.

Γ.Α.Σ. Ιάλυσος (Παναγιώτης Σπάρταλης):
 Τσιγάρος, Γιώργου (78’ λ.τρ. Πάνος), Χότζα, Τερζίου, Πατσίλης, Αθανασίου, Χατζηνικόλας (46’ Ιντρίζι), Βλαχάβας, Τζουανάκης, Κάμπα, Εμπουμπά.

Α.Ε. Ερμιονίδας (Παναγιώτης Διλμπέρης): Κουζούνιας, Τζιέρης, Βιρβίλης, Σαρτόρι, Τριμπόνιας (63’ Καρακιονίτης), Πορφυρόπουλος (77’ Ζεκιράι), Αρσενίδης (55’ Λαλόρ), Τάσιος, Κουζής, Ψύχας, Φυτόπουλος (55’ Διγκόζης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Το Φεστιβάλ Ακροναυπλίας ανοίγει σήμερα τα πανιά του με τρία υπέροχα έργα.

AGGELOS DRITSAS

Ψυχή μου καλό ταξίδι ,στην αγκαλιά τών αγγέλων.

AGGELOS DRITSAS

Πρωτομηνιά με ανοιχτά καταστήματα: Οι ώρες λειτουργίας – Τι ισχύει για τα σούπερ μάρκετ

AGGELOS DRITSAS

Επέστρεψε ως “άψογος” από την Αποκεντρωμένη ο Προυπολογισμός του Δήμου Άργους – Μυκηνών

AGGELOS DRITSAS

Σε πλήρη λειτουργία βρίσκεται πλέον ο ανελκυστήρας στο Λύκειο Λυγουριού

AGGELOS DRITSAS

Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων των πανελλαδικών εξετάσεων θα ήθελα να συγχαρώ όλα τα παιδιά μας

AGGELOS DRITSAS

Με 5 θέματα συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Ένα ακόμα όχημα προστέθηκε στο στόλο της υπηρεσίας καθαριότητας!

AGGELOS DRITSAS

Oι Έλληνες «εξερευνούν» το Chat GPT αλλά παραμένουν επιφυλακτικοί

AGGELOS DRITSAS

Σύλληψη 42χρονου με ένταλμα στο Ναύπλιο για κλοπές

AGGELOS DRITSAS

9ο Αγώνας Δρόμου Μνήμης για την Μικρασιατική Καταστροφή «Από τον Ασκάνιο στον Ερασίνο».

AGGELOS DRITSAS

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ

AGGELOS DRITSAS