www.AggelosDritsas.gr

Συνάντηση στο γραφείο του είχαν σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Γιάννης Μαλτέζος, με τον Υποστράτηγο Γεώργιο Τζήμα, Α’ Υποδιευθυντή της νεοσύστατης Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος, κλιμάκιο της υπηρεσίας αλλά και τον Αστυνομικό Διευθυντή Αργολίδας, Ταξίαρχο, Ευάγγελο Πιπέρη.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε θέματα οργανωμένου εγκλήματος στην περιοχή αλλά και τον τρόπο με τον οποίο ο Δήμος Άργους – Μυκηνών θα είναι αρωγός στην προσπάθεια πάταξης του οργανωμένου εγκλήματος εντός των ορίων του Δήμου.

Ο Δήμαρχος τόνισε πως θα είναι δίπλα τους με όποιο τρόπο χρειαστεί ενώ εξέφρασε την έντονη διαφωνία του στην συγχώνευση των Τμημάτων Ασφάλειας Άργους και Ναυπλίου σε ένα τμήμα. 

Ανέφερε χαρακτηρίστηκα ‘’Ο μεγαλύτερος σε έκταση και πληθυσμιακά Δήμος της Αργολίδας δεν μπορεί να μείνει χωρίς Τμήμα Ασφαλείας κάτι που επί της ουσίας έρχεται σε αντίθεση με την δημιουργία πολυδύναμου τμήματος που ανακοίνωσε πριν ημέρες ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη στη Νέα Κίου και το χαιρετίσαμε’’. Κλείνοντας, ζήτησε τον επανασχεδιασμό σε ότι αφορά το θέμα της συγχώνευσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Το πρόγραμμα των αποκριάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Άργους Μυκηνών

AGGELOS DRITSAS

Φωτιά σε χωματερή στην Ύδρα – Κινητοποιήθηκε ελικόπτερο

AGGELOS DRITSAS

Τάσος Λάμπρου: Καλή επιτυχία στην 14η Γιορτή ροδιού στην Ερμιόνη.

AGGELOS DRITSAS

Ο Γ. Ανδριανός στις φετινές εκδηλώσεις στο Ναύπλιο προς τιμήν του Ιωάννη Καποδίστρια ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

To ‘’Φιλοζωικό Πάρκο” του Δήμου Άργους – Μυκηνών’’ άνοιξε τις πόρτες του!

AGGELOS DRITSAS

Το πρόγραμμα του Δήμου Άργους – Μυκηνών για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου.

AGGELOS DRITSAS

Σύσκεψη αρμοδίων φορέων,με θέμα τις αδειοδοτήσεις λειτουργίας αθλητικών εγκαταστάσεων Δήμων,διοικητικών ορίων Περιφέρειας Πελοποννήσου.

AGGELOS DRITSAS

Ελληνίδα αυτοκτόνησε πηδώντας από την οροφή εμπορικού κέντρου

AGGELOS DRITSAS

Σεισμός μικρής εντάσεως στην Αργολίδα

AGGELOS DRITSAS

Έρευνα GoodAffairs: Προβάδισμα Τατούλη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

AGGELOS DRITSAS

Eurovision 2025: Ανακοινώθηκαν τα 12 τραγούδια του ελληνικού τελικού.

AGGELOS DRITSAS

Η Γέφυρα του Αρκαδικού στην Αργολίδα εμπνέει το 1ο Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Ταινιών

AGGELOS DRITSAS