ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Σχετικά με την εκδήλωση απόδοσης του έργου «Ανάδειξη Κάστρου Πιάδα, νέας Επιδαύρου στην Π.Ε. Αργολίδας», η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Ιανουαρίου, ο πρ. Περιφερειάρχης και επικεφαλής της Μείζονος Μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Πέτρος Τατούλης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Εκφράζουμε την απόλυτη ικανοποίηση μας για την ολοκλήρωση του έργου της αποκατάστασης του Κάστρου Πιάδας στη Νέα Επίδαυρο, ενός ιδιαίτερα σημαντικού μνημείου για την ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά της Αργολίδας και της Πελοποννήσου.

Ως Περιφερειακή Αρχή σε συνεργασία με το Δήμο Επιδαύρου επί Δημαρχοντίας Κώστα Γκάτζιου, με τον νυν Δήμαρχο Τάσο Χρόνη καθώς και με την τοπική Εφορεία Αρχαιοτήτων Αργολίδας και τη Διευθύντρια κα. Άλκηστις Παπαδημητρίου δουλέψαμε σκληρά, μεθοδικά και αποτελεσματικά και καταφέραμε να επιλύσουμε μετά από επίπονη και επίμονη προσπάθεια όλα τα προβλήματα σε διοικητικό και μελετητικό επίπεδο.

Το έργο εντάχθηκε με την με αριθμ. πρωτ. 2541/10.7.2019 απόφαση, που έλαβα ως Περιφερειάρχης, στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Πελοπόννησος 2014-2020» με συνολικό προϋπολογισμό 750.000€».
Αναφορικά με την παρουσία της Υπουργού Πολιτισμού κας. Λίνας Μενδώνη στην τελετή εγκαινίων, ο κ. Τατούλης δήλωσε:

«Στην προχθεσινή τελετή εγκαινίων έλαμψε για μία ακόμα φορά η πολιτική δειλία και η παραπληροφόρηση εκ μέρους της Υπουργού Πολιτισμού κας. Λίνας Μενδώνη, η οποία προκάλεσε με την ανοίκεια συμπεριφορά της.

Θα έπρεπε να γνωρίζει η κα. Υπουργός ότι βασική αρχή των καθηκόντων της είναι ο σεβασμός στους θεσμικούς φορείς και όχι η διαστρέβλωση της αλήθειας σύμφωνα με τα κομματικά …αφεντικά της.

Υπενθυμίζω στην κα. Μενδώνη ότι ως Υφυπουργός Πολιτισμού στην τελετή των εγκαινίων του νέου μουσείου της Αρχαίας Ολυμπίας θεώρησα υποχρέωση μου και προσκάλεσα τον προκάτοχο μου Υπουργό Πολιτισμού κ. Βαγγέλη Βενιζέλο, σεβόμενος και τη δική του συνεισφορά.

Αυτά φυσικά είναι «ψιλά γράμματα» αφού την κα. Μενδώνη απ’ότι φαίνεται το μόνο που την απασχολεί είναι η παραμονή στην υπουργική καρέκλα της, αλλάζοντας μάλιστα πολύ συχνά ιδεολογικές αντιλήψεις και κομματικές επιλογές».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Δολοφονία : Πώς τα δύο αδέρφια σκότωσαν τον πατέρα τους

AGGELOS DRITSAS

Χορευτική Ομάδα Ερμιόνης: Τα Χριστούγεννα γινόμαστε ξανά παιδιά! (βίντεο)

AGGELOS DRITSAS

Νέας Δημοκρατίας με ομιλητή τον Παύλο Μαριννάκη στο Ναύπλιο και κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας

AGGELOS DRITSAS

Η Σ.Α.Ε.Κ Άργους θα παραμείνει ανοιχτή από αύριο και για όλο τον Ιούλιο

AGGELOS DRITSAS

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Ερμιονίδας για το πρώτο τζάμπολ της Α1

AGGELOS DRITSAS

23ος Δρόμος Αργολικού Κόλπου

AGGELOS DRITSAS

Από το κατάστημα EXPERT στο Άργος ζητείται βοηθός λογιστηρίου

AGGELOS DRITSAS

Παναχαϊκή – Παναργειακός 1-1: στην Πάτρα

AGGELOS DRITSAS

Η αξία του χρόνου στην Τρίτη Ηλικία το θέμα συζήτησης στο Κ.Α.Π.Η Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Ο «Μαϊμού» έμπορος αυτοκινήτων με θύματα και στο Ναύπλιο – «Βροχή» οι καταγγελίες από εξαπατημένους

AGGELOS DRITSAS

Αρμαντο Λεκκα : Εκ μέρους της οικογένειας του φίλου και αδερφού μας σονι ρου..

AGGELOS DRITSAS

Προ των πυλών κακοκαιρία με έντονα φαινόμενα – Οι περιοχές υψηλού κινδύνου

AGGELOS DRITSAS